bronxi 16.01.13, 20:16 dzień dobry mam pytanko jaki będzie rok 2013 pod względem pracy i finansów? mam na imię Ewa ur 22.02.1984, ędę wdzięczzna za odpowiedz, pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wyka_ptasia Re: rok 2013 pod względem pracy 20.01.13, 08:06 Z przełożenia: pokazuje się zmiana w trochę nerwowym klimacie i czekanie na zysk, np.podwyzka, czy praca. I w rozkladzie też pokazuje się jakaś nowość, nowa umowa. może nawet nowe miejsce,mogą być dwa źródła dochodów. Odpowiedz Link
bronxi Re: rok 2013 pod względem pracy 20.01.13, 20:17 Dziękuję ślicznie chciałabym jeszcze dodatkowo dopytać na temat mojej pracy: 1. czy w tym roku jest szansa na cały etat w tej pracy w której jestem bo mam 3/4? 2. czy jest możliwy awans z referenta na inspektora? 3. czy po złożeniu podania do mpwik dostanę pracę? dopytuję bo faktycznie mam bardzo nerwowy okres w pracy, i od 4 lat nie mogę sie doprosic całego etatu, bo ktos mi to blokuje coraz trudniej jest.. a z drugiej strony lubie to co robie i chciałabym tam zostac tylko miec perspeektywę całego etatu.. Byłabym bardzo wdzięczna w miarę możliwosci Pani czasu pozdrawiam serdecznie wyka_ptasia napisała: > Z przełożenia: pokazuje się zmiana w trochę nerwowym klimacie i czekanie na zys > k, np.podwyzka, czy praca. I w rozkladzie też pokazuje się jakaś nowość, nowa u > mowa. może nawet nowe miejsce,mogą być dwa źródła dochodów. > Odpowiedz Link
wyka_ptasia Re: rok 2013 pod względem pracy 23.01.13, 13:12 Odnośnie tych trzech pytań szanse się pokazały. Nigdzie nie wyszły karty pokazujace jednoznacznie , że NIE. Co się powtarzało to przeslanie robić spokojnie swoje, a oprócz tego dążyć do tych celów, stosujac dyplomatyczne zabiegi, jeśli wiesz co mam na mysli i znaleźć dyskretnie poparcie osob, które mogą w tym pomóc. Pokazał się wpływ nieformalnych powiązań w pracy, typu Diabeł , V Mieczy , jakieś nieczyste zagrania - to co utrudnia. Wyszły karty rywalizacji o stanowiska, konflkty, czas zmian, czyli tak do końca nikt nie może być pewien, co będzie i właśnie to jest pokazane, jako sprzyjające tobie - Ksieżyc. Na fali zmian też można zyskać. Rok się dopiero zaczął, wszystko 'przed'. Pozdrawiam Odpowiedz Link
bronxi Re: rok 2013 pod względem pracy 23.01.13, 15:18 Dziękuję za odrobinę optymizmu, że nie pokazało sie ze nie ma szans.. troche nie wiem co zrobić jeszcze u mnie w pracy zeby dostaćten etat czy awans na inne stanowisko? bo tak wszystko o co mnie kierownik poprosi i ksiegowa zawsze zrobiłam, nawet charytatywnie pomagam przez 2.5 roku przy tym za co kierownik ma umowe zlecenie a ja nie mam nic.. ale nie odmowiłam, bo myslalam ze to docenia i ten etat mi dadza.. czy osoba mieszajaca jest nasza księgowa? czy to ona blokuje moj etat? czy jak złoże pismo dokumentujac ze mam staz 4,5 roku i wyzsze wyksztalcenie jest szansa ze mnie awnsuja czy to przyniesie odwrotny skutek? nie mam w kim znalesc poparcia bo jestem ja kierownik i ksiegowa( moze jakas podpowiedz co mam zrobic zeby wreszcie to zauwazyli i mnie awansowali?? Za wcześniejsze odpowiedzi serdecznie dziekuje, pozdrawiam Odpowiedz Link
wyka_ptasia Re: rok 2013 pod względem pracy 24.01.13, 11:35 Karty rady, które wyszły Kochankowie, IV Kije, Mag nawiązują do kontaktów z osobami, które dają wsparcie, do negocjacji, ale i pociągania za odpowiednie sznurki. Tutaj nie ma siłowych rozwiązań przy tych kartach. W kartach nie pokazały się cuda, zdarzenia zachodzą w realnych ramach. W kartach też nie pokazało się, że rezygnujesz z osiągnięcia sukcesu. Wbrew pozorom to nie są złe karty. Bardzo mi przykro, że moja interpretacja ciebie rozczarowała, ale wolę napisać tak jak to odbieram niż opisywać cuda niewidy. Odpowiedz Link
bronxi Re: rok 2013 pod względem pracy 24.01.13, 12:15 nie nie rozczariowala, wiadomo, że chciałoby się usłyszeć że się tak stanie, ale nie odebrała mi pani tej nadziei spróbuje to pismo zlożyć za jakiś czas o ten awans, kto nie próbuje nie ma.. bo mysle ze sami od siebie mnie nie awansuja.. Dziekuje za interpretacje mam jeszcze jedno pytanko: dotyczy mojego zwiazku z R. 09.08.1984 jaki będzie ten rok dla nas? i czy jest szansa na małzenstwo stały zwiazek z nim? jestesmy rok ze soba.. pozdrawiam serdecznie i dziekuje z calego serduszka Odpowiedz Link
wyka_ptasia Re: rok 2013 pod względem pracy 26.01.13, 18:34 Szansa jest, pokazała się też w rozkładzie karta VI Kochankowie. Ciekawe, że jako karta rada wyskoczyła IV Mieczy - nie przyspieszać czasu. Życzę spełnienia tylko dobrych wróżb. Odpowiedz Link
bronxi Re: rok 2013 pod względem pracy 26.01.13, 18:55 Dziękuję bardzo za odpowiedz i pozytywną a wiadomo czas pokaze jak się to wszystko rozwiąże narazie nie mamy planów slubnych chociaz mowi sie ze jestesmy juz na zawsze razem, ale czasem to tylko słowa.. mam tylko jeszcze jedno pytanko a mianowicie pokłociłam się z przyjaciółka i nie rozmawiamy ze soba juz 3 tygodnie czy jest szansa, że kiedys sie jeszcze uloży? porozniła nas praca a bardziej ona mi sprawiła slowami przykrosc chociaz bardzo dobrze znała sytuacje.. Miłego weekendu zyczę Odpowiedz Link
wyka_ptasia Re: rok 2013 pod względem pracy 26.01.13, 19:43 W kartach pokazał się powrót do tych relacji, ale możliwe, że nie da się ich ułożyć tak, jak w przeszłości. Co nie znaczy, że nie należy szukać takiej płaszczyzny, karty jednak zapowiadają jakąś korektę w tych kontaktach. Odpowiedz Link
bronxi Re: rok 2013 pod względem pracy 27.01.13, 13:44 Bardzo dziekuje za wszystkie odpowiedzi poczekam teraz na weryfikacje i pewnie za jakiś czas się odezwe chociazby, żeby zweryfikowac wróżbę dziekuje i pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
wyka_ptasia Re: rok 2013 pod względem pracy 29.01.13, 11:01 Dobrze, więc będziemy weryfikować . Odpowiedz Link