cesarzowa_1983 11.12.14, 15:27 Bardzo proszę o wróżbę, czy w przyszłości wyjdę za mąż i będę mieć dzieci? Anna 30 X 1983 dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
an-na-s Re: Czy pisane mi małżeństwo i dzieci? 19.03.15, 10:32 Partner pojawi się u pani zimą, najdalej wiosną przyszłego roku pod warunkiem, że otworzy się pani zewnętrznie na okazywanie ludziom uczuć i skróci trochę dystans do nich. Wewnętrznie traci pani pomału wiarę w możliwość stworzenia partnerstwa i rodziny - proszę tego nie robić, ponieważ sama sobie pęta pani nogi. Proszę nie oceniać siebie tak krytycznie, otworzyć się na świat, ludzi, pomagać w rozwoju znajomości i koleżeństw. Proszę nie bać się obdarzać uczuciem. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
cesarzowa_1983 Re: Czy pisane mi małżeństwo i dzieci? 31.03.15, 13:05 Dopiero odczytałam,dziękuję Odpowiedz Link
kolia24 Re: Czy pisane mi małżeństwo i dzieci? 03.05.15, 10:21 Droga an-na-s czy moze mi Pani powrozyc? Odpowiedz Link
an-na-s Re: Czy pisane mi małżeństwo i dzieci? 05.05.15, 17:05 Nie stawiam kart ogólnie. Nie prognozuję dla samej ciekawości zaglądania w przyszłość. Jeśli nie ma konkretnego problemu, nad którym trzeba się pochylić, nad którym można popracować, przeanalizować to nie zaglądam w karty. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
kolia24 Re: Czy pisane mi małżeństwo i dzieci? 05.05.15, 21:21 To nie o ciekawosc chodzi. Wrocilam do kraju i zastanawiam sie co robic? Odpowiedz Link
an-na-s Re: Czy pisane mi małżeństwo i dzieci? 05.05.15, 22:42 Karty nie powinny być palcem nakazującym kierunek jazdy, ale raczej współtowarzyszem podjętych decyzji. Odpowiedz Link