Dodaj do ulubionych

uczucia, praca ot życie :)

29.09.15, 15:20
Witam Droga Wróżko, dawno mnie nie było na tym forum i musze przyzanć że wszystkie drogowskazy które tu otrzymałam potwierdziły się, to takie niesamowite. Dotykasz czegoś o czym ktoś kiedyś wcześniej Ci powiedział, więc droga wróżko jeśli znajdziesz trochę czasu ...
Sprawdź prosze co mówi Tarot o moim życiu uczuciowym, wydaje mi się że wrescie finalnie udało się wszystko po układać, planujemy zacieśnienie swoich relacji i zalegalizowanie związku, spójrz proszę czy ukłąd nam sprzyja Renata 24.05.1980, Sarbjit 29.04.1978
2 Finanse, mieliśmy trochę nie zaplanowanych wydatków i teraz nasza sytacja jest dość nie pewna czy u da nam sie to wszystko jakoś poukładać ?
Pozdrawaim
Obserwuj wątek
    • 88ula Re: dla Renata124 -uczucia, praca ot życie :) 30.09.15, 16:54
      Karty pokazały:

1/ przyszłość związku na najbliższe m-ce : Król kielichów + 2 monet + Umiarkowanie - miłość, rodzina, stały związek, dbanie o siebie, trochę chwiejnie, takie balansowanie bo być może jedno z was za mało okazuje uczuć, a drugi chciałby ciągłych wyznań i więcej "ochów i achów", może tez być wątpliwość np. a czy to właściwa osoba albo czy się kochamy wystarczająco? mogą tez być zmienne nastroje, ale są teraz sprzyjające okoliczności dla waszego związku, a Umiarkowanie pokazuje, ze dojdziecie do równowagi i będziecie mieć wystarczająco rozsądku, aby poukładać sobie wszystko, dojść do porozumienia, jeśli były jakieś sprzeczności i wątpliwości wcześniej. Będzie dobrze. Jeśli były jakieś zgrzyty miedzy wami, dojdzie do pojednania. Karty mówią, ze wasz związek ma dobra przyszłość.

2/ finanse na najbliższe m-ce: 5 kielichów + Królowa monet - - widać straty, ale wyjdziecie na prosta i nawet powinno być nieźle, stabilnie, finanse się poprawia, krachu nie będzie.
      smile
      • renata124 Re: dla Renata124 -uczucia, praca ot życie :) 02.10.15, 10:47
        Dziękuję pięknie za pozytwne perspektywy czekamy na realizację smile, pozdrawiam
    • renata124 Re: uczucia, praca ot życie :) 05.10.15, 08:41
      Witam Ponownie Doroga Wróżko, porobiło się jakoś nie tak mój partner stracił pracę zaczyna nowe poszukiwania, pojawił siępomysł aby otworzyć własny biznes pytanie czy rzeczywiście lepiej otworzyć coś własnego czy lepiej szukać pracy ? jego dane jak powyżej, jakiś czas jesteśmy w stanie przetrwać z mojej pensji ale nie dość długi jak mi się wydaje czy możesz sprawdzić w którą stronę isć ?
      • 88ula Re: do renata124 - uczucia, praca ot życie :) 05.10.15, 16:27
        chyba jest tak jak Tarot przepowiedział smile 5 kielichów w finansach pokazał ,a to strata. W tym wypadku utrata pracy to strata finansowa.
        • 88ula Re: do renata124 - uczucia, praca ot życie :) 05.10.15, 18:43
          Karty pokazały:

1/ co będzie gdy zacznie własny biznes: królowa kielichów + 9 buław - zacznie się dobrze, milo z nadzieja, on się temu poświeci , da swoje zaangażowanie, ale potem może być zastój i czekanie, albo na klienta, albo na zlecenia, albo... na to, czy jest konkurencja . Wielkich dochodów tu nie widać na razie. sad

2/ co będzie gdy zacznie prace : 6 buław + wisielec - tu sukces, uznanie, będzie praca, nawet nieźle się zacznie, będzie zadowolenie, potem nastąpi stagnacja, utkwi się w martwym punkcie, może praca nie będzie zadowalająca albo nudna, może tez być znowu bezrobocie.
          Tak prognozują karty, a wybór jest jego. smile
    • renata124 Re: uczucia, praca ot życie :) 06.10.15, 13:34
      Dziękuję bardzo pięknie, ale wybór trudny, bo ani tu ani tu optymizmem nie powiało, jednym słowem stoimy na moich nogach , mam nadzieję ze chociaż u mnie jakoś normalnie to bedzie ....
      • 88ula Re: uczucia, praca ot życie :) 06.10.15, 16:50
        tak zauważyłam to, ze jest na zasadzie "na dwoje babka wróżyła". sad.
        • renata124 Re: uczucia, praca ot życie :) 06.10.15, 22:35
          piękna puenta "na dwoje babka wróżyła" smile
    • renata124 Re: uczucia, praca ot życie :) 08.10.15, 21:31
      Droga Wróżko Ulu, jeśli możesz sprawdzić już ostatnie pytanie odnośnie mojego partnera czy problem z dokumentem rozwiąże się pozytywnie w krótkim czasie ? czy też na dwoje babka wróżyła ?dziękuję i obiecuję już nie zawracać głowy
      • 88ula Re: uczucia, praca ot życie :) 08.10.15, 22:50
        spróbuję, ale to zbyt ogólne pytanie. Trochę konkretów proszę, co to za dokument , czego dotyczy.
        • renata124 Re: uczucia, praca ot życie :) 09.10.15, 10:00
          Jest to dokument związany z jego pobytem w Polsce , w tej chwili potrzebuje kontraktu od pracodawcy bylego bądź nowego, do czasu slubu. Ma obiecany taki kontrakt ale realizacja się ociąga. Nie wiem czy nie powwiniśmy już podjąć kroków prawnych , bo ten obiecany nie zostanie zrealizowany.
          • 88ula Re: uczucia, praca ot życie :) 10.10.15, 15:53
            Karty dla was jak zwykle nie są jednoznaczne. sad
            Oto co karty pokazały:

1/ jaki finał sprawy o kontrakt: Księżyc + 8 kielichów + 2 monet -
            – niejasność w sprawie kontraktu, co nieznane w tej kwestii, obawy i lęki, brak wiedzy i klarownych informacji - wszystko to odejdzie, pozostanie za wami, wszelkie emocje z tym związane skończą się, może to oznaczać otrzymanie kontraktu i odejście waszych trosk i zmartwień, ale nie prowadzi to do stabilizacji i stania na pewnym gruncie, znowu będą trudne wybory i alternatywy, mogą pojawić się dwie opcje (może dwie propozycje kontraktu), jakieś balansowanie, zmiany, brak decyzji.

Taki układ kart tez może świadczyć, ze to on odejdzie zrezygnowany brakiem konkretnej odpowiedzi i będzie musiał szukać innej alternatywy. sad

Oj, na dwoje babka wróżyła smile. Ciągle się to pojawia w rozkładach dla was. Gdzie przyczyna? Moze sami chwytacie się wielu rozwiązań i to rozchwiało rozkłady.
            • renata124 Re: uczucia, praca ot życie :) 12.10.15, 14:35
              dziękuję za karty choć nie mam pomysłu co dalej ... jesienna handra mnie dopadła ....

• 88ula Re: uczucia, praca ot życie :) 12.10.15, 15:40
                coś zakłóca kartom konkretna odpowiedz.sad . Podaje rzetelnie co pokazały, nic nie mogę więcej zrobić. W każdym razie nie ma kart "tragicznych", jak np. wieża. Ciągle jakieś zwieszenie, niepewność, co może wskazywać, ze pracodawca/cy nie mogą dojść do ostatecznej decyzji, albo się ociągają.
                • renata124 Re: uczucia, praca ot życie :) 13.10.15, 15:00
                  Mimo wszystko dziękujęza poświęcony czas i dam znać za jakis czas jak się rozwiązało, pewnie niepewnosc to takie nasze drugie imię smile
                  • renata124 Re: uczucia, praca ot życie :) 20.10.15, 11:03
                    Witam , sytuacja na dzisiaj otrzymał kontrakt od starego pracodawcy, który pozwala mu pozostać na terenie Polski i szukac innego zajęcia. Narazie w obu kwestiach działamy dosyć niespiesznie tzn szuka ewentualnie lokalizacji na swoją dzialalonosc rownolegle szuka nowej pracy. Stąd zapewne ta niepewnosc ale wyjscia nie ma ...
                    • 88ula Re: uczucia, praca ot życie :) 20.10.15, 16:33
                      Dziękuję za weryfikacje smile karty pokazywały ślamazarność, niezdecydowanie, brak ostatecznych decyzji i tak było. Sa tez tak samo "nastawione" na prace własną lub od kogoś, ale w żadnej z tych opcji nie widać porażki czy krachu. Wiec na cokolwiek się zdecyduje nie będzie tragedii. smile
    • renata124 Re: uczucia, praca ot życie :) 10.05.16, 09:45
      Droga Wrózko Ulu czy możesz spojrzeć na nas jeszcze raz smile sytuacja na ten moment planujemy slub na wrześień czy sprawdzisz co tam nam karty piszą, czy zapowiada się udana uroczystość i czy tematy związane ze ślubem uda się nam jakoś dość do porozumienia ?
      2. Praca mojego partnera, pracuje na etacie i jak przepowiadałaś zadowolony nie jest ale też ma chyba pewne obawy przed ruszeniem ze zmianami. Czy lepiej trochę poczekać i na jesieni zacząć wszystko oukładac od nowa czy ruszać z tzw kopyta już ze wszystkimi pomysłami. Dalej głównym pomysłem jest otwieranie czegoś własnego ale jest duży strach przed krachem ?
      Pozdrawiam
      • 88ula Re: do renata124 - uczucia, praca ot życie :) 10.05.16, 14:30
        Jestem obecnie w podróży. Nie mam możliwości rozkładać kart. Może za tydzień zatrzymam się na pare dni, ale nie mam pewności czy będę mieć internet sad . Odpowiem gdy tylko będę mogła.
        • renata124 Re: do renata124 - uczucia, praca ot życie :) 13.05.16, 21:52
          dziękuję bardzo za odpowiedź zobaczymy co to wszystko będzie ale ...., ale na pewno zdam relację z tego co po wrześniu nastąpi a propo tej zmiany ....
      • 88ula Re: uczucia, praca ot życie :) 12.05.16, 22:47
        Na wasz ślub karty się pokazały: 8 mieczy + Król monet + Koło. Wyglada , że nie wszystko pójdzie gładko.Jakieś blokady, zahamowania brak możliwości poradzenia sobie ze wszystkim, mogą to być sprawy finansowe, urzędowe lub ktoś kto będzie stwarzać opory, zagrożenie, albo okaże się coś innego, ale blokującego wasze dążenia/wysiłki. A to Koło nie jest jednoznaczne, bo sprawy mogą ruszyć do przodu (poradzicie sobie), albo nastąpią nieoczekiwane wydarzenia i zmiany np. wycofanie się. Musisz bacznie obserwować sytuacje i w razie potrzeby zapobiec temu, co karty " widzą"
        Praca jego: Król kielichów + As monet + Slońce. Myślę, że powinien zostać tam gdzie jest, dostosować sie, polubić tą pracę, bo chociaż to daje jemu pieniądze i jakąś bazę życiową. Ale rysuje się/otwiera możliwość na radość z pracy, kreatywność, osiąganie wyższych celów. Tak więc w następnym roku lub pod koniec tego, lepiej myśleć o zmianie lub starać się coś poprawić/ znaleźć plusy tej którą ma obecnie. Na razie zostawić tak jak jest. smile
    • renata124 Re: uczucia, praca ot życie :) 11.05.16, 09:30
      Życze miłej podróży i cierpliwie czekam smile

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka