katarzyna7_777 15.02.16, 13:47 Witam, chciałabym prosić o wróżbę - czy mam perspektywę poznania partnera w 2016 r - Katarzyna 28.02.75 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
88ula Re:do katarzyna 7_777 - prośba o wróżbę do P. Uli 15.02.16, 18:50 Odpowiedz będzie jutro Odpowiedz Link
88ula Re:do katarzyna 7_777 - prośba o wróżbę do P. Uli 16.02.16, 16:18 Jaka perspektywa na poznanie kogoś w 2016 r. - Rycerz monet + 3 kielichów - wygląda że ma szanse odnowić się jakaś stara znajomość z kimś kto nie jest/nie był zbyt porywający lub jeśli kogoś nowego spotkasz będzie to bardziej osoba skupiona na sobie, na sprawach przyziemnych, materialnych, i możesz nawet nie zauważyć żeby on cie podrywał, nie będzie porywu emocji, ale cieszyć cię może nawet taka znajomość, albo będzie to ktoś zainteresowany tzw. trójkątem, dla wspólnego spędzania milo czasu. Nie szykuje się żadna głęboką miłość i stały partner. Co może utrudniać poznanie: 1/w co do tej pory wierzyłaś: 2 monet - że związki/ludzie balansują/lawirują, niczego/nikogo nie można być pewnym, często prowadza podwójne życie i trudno jest utrzymać stabilizacje. 2/ na co jesteś przeczulona: Sprawiedliwość - brak uczciwości/otwartości miedzy partnerami oraz obawiasz się rozwodów. (może to przechodziłaś i teraz cię uczula/zamyka) 3/ jakie robisz wrażenie na innych: Paź monet - bardzo skupiasz się na sobie, swoich sprawach, na praktyczności a może za mało okazujesz emocji, zaufania. 4/co powinnas sobie uświadomić: 5 kielichów - że straty generują zyski, jeśli coś/kogoś straciłaś, to powinnas zauważać co udało się zyskać, np. doświadczenie, nadzieje na lepsze, jesteś rozczarowana ale tracisz złych ludzi, dzięki temu możesz zyskać dobrych. Szklanka jest w połowie pełna nie pusta. Długo rozważasz straty, zamiast iść do przodu z pozytywnym myśleniem. 5/jak działać/postępować : Umiarkowanie - harmonijność, łagodność, zgoda z sama sobą, cierpliwość, zrównoważyć energie duchowa, bardziej otworzyć się na innych, zostawić zmartwienia za sobą, wybaczać/zaufać, zmienić podejdzie do życia/ludzi. Odpowiedz Link
katarzyna7_777 Re:do katarzyna 7_777 - prośba o wróżbę do P. Uli 16.02.16, 16:58 Serdecznie dziękuję za poświęcony czas. Niestety nie ma pozytywów więc nie ma ku czemu iść ot tak w sumie tylko potwierdziło się to co przeczuwałam. Odpowiedz Link
katarzyna7_777 Re:do katarzyna 7_777 - prośba o wróżbę do P. Uli 16.02.16, 19:39 Witam, jeszcze raz a jak się potoczą sprawy zawodowe w tym roku mnie - obecnie jestem zatrudniona . Odpowiedz Link
88ula Re:do katarzyna 7_777 - prośba o wróżbę do P. Uli 17.02.16, 15:39 Z pracą na 2016 r. zapowiada się dobrze, choć na większe profity nie możesz liczyć. Siła + Królowa kielichów + 2 monet - twoja pozycja w pracy jest/będzie bezpieczna, z dobrą energią, pasją, jeśli nawet coś niemiłego się zdarzy np. trudności/problemy będziesz mieć wystarczająco determinacji/siły, aby wszystko pokonać i być doceniona/zauważona, nie czekają cię żadne niespodzianki w pracy, a raczej życzliwość i względny spokój. Nie będzie się to wiązać z większymi dochodami/zyskiem (np. podwyżką), być może trzeba będzie dokładać więcej starań lub dostaniesz dodatkowa prace, albo zdarzy się zajęcie na dwa etaty, ale w tym roku nie powinnas obawiać się o sprawy zawodowe. Odpowiedz Link
katarzyna7_777 Re:do katarzyna 7_777 - prośba o wróżbę do P. Uli 17.02.16, 15:48 Witam, serdecznie dziękuję - wniosek jest jeden zamiast kochać trza się skupić na pracy do kwadratu wręcz. Odpowiedz Link
katarzyna7_777 Re:do katarzyna 7_777 - prośba o wróżbę do P. Uli 17.02.16, 15:51 Pani Ulu ale jak rozumiem finansowo będzie mniej więcej podobnie jak w zeszłym roku - z tego co Pani pisze nie będzie gorzej. Odpowiedz Link
88ula Re:do katarzyna 7_777 - prośba o wróżbę do P. Uli 17.02.16, 16:09 wg kart, będzie podobnie finansowo, nawet jeśli np. zdarzy się to dodatkowe zajęcie, to z małym zyskiem. PS. w pracy miej oczy szeroko otwarte, bo Rycerz monet wyszedł w kartach, a jak pisałam to facet dość przyziemny, ale zapracowany, to gdzie takich się spotyka!!??? Odpowiedz Link
katarzyna7_777 Re:do katarzyna 7_777 - prośba o wróżbę do P. Uli 17.02.16, 16:39 Dziękuję to jest jak dla mnie i tak bardzo świetna informacja bo miałam lata zdecydowanie gorsze- gdzie pieniążków nie było ani nawet perspektywy zarobku więc ta perspektywa jest in plus. A co do rycerza monet będę się miała na baczności.... - tylko jedno pytanie on jest już czy się pojawi, bo pisała Pani o odnowieniu, ale w tym zakresie nie ma mowy brrrrr ... zatem raczej na kogoś nowego muszę zwrócić uwagę. Odpowiedz Link
88ula Re:do katarzyna 7_777 - prośba o wróżbę do P. Uli 17.02.16, 17:28 jako jedna z opcji "... ma szanse odnowić się..." ".. lub... ktoś nowy". Odpowiedz Link