chmurka1226 18.02.17, 16:26 czy spotkam jeszcze mężczyznę z którym stworzę nowy związek, czy będę już do końca życia sama, chyba to drugie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wyka_ptasia Re: już sama nie wiem 20.02.17, 07:26 Z przełożenia : Gwiazda VIII Mieczy X Mieczy : więc taka osoba w gwiazdach zapisana jest. Problem widać w przełożeniu na konkretne życiowe sytuacje, które by nie wynikały z destrukcyjnych myśli. Taki styl przezywania problemu, myślenia o nim prowadzi donikąd. Tu juz jest ściana. Na wyniku wyszła Cesarzowa - więc odpowiedź jest Tak. Do tego III Puch - nowe środowisko i otoczenie. Jak do tego dojdzie - III Miecze, VI Mieczy - działania wbrew sobie i wbrew niechęci i poczucia beznadziei. Jest wyjście z tej sytuacji, trzeba je znaleźć. Skoro rycerzyk na białym koniu , sam z siebie nie zapuka do drzwi - trzeba zacząć działać, podjąć konkretne kroki. Poprzez udział osób trzecich, na co wskazuje nie tylko III Pucharów, ale właśnie ta VI Mieczy, również na wyniku Umiarkowanie z owym Aniołem, który wspomaga w realizacji planów. Dalej znowu Gwiazda oraz IX Mieczy - jednak trudniej chyba będzie pokonać tę destrukcję w myśleniu, jak kula u nogi. To trzeba będzie zmienić, by przy tej Gwieździe mogły się wreszcie pojawić karty z lepszym przesłaniem. Odpowiedz Link
chmurka1226 Re: już sama nie wiem 20.02.17, 20:05 rozumiem że mam zacząć myśleć inaczej, nie być na nie a na tak,i czekać cierpliwie na odpowiedni czas żebyśmy się spotkali, bo rozumiem ze w kartach wiać jest związek, moje negatywne myślenie wynika z tęsknoty za bliskością ta samotność mnie dobija, dziekuje za odpowiedź Odpowiedz Link
wyka_ptasia Re: już sama nie wiem 22.02.17, 11:26 To prawda, ze samotność jest odbijająca, kiedy się przyciąga. Sądząc po karcie Umiarkowania, nie tylko warto zmienić myślenie o tej sprawie na bardziej konstruktywne, lecz także miec plan i spokojnie go wdrażać. Rozważnie do przodu. Powodzenia. Odpowiedz Link
chmurka1226 Re: już sama nie wiem 23.02.17, 18:17 a czy karty może pokazują kiedy może nastąpić nasze spotkanie, przepraszam ze tak marudzę ale nie mogę się doczekać Odpowiedz Link
wyka_ptasia Re: już sama nie wiem 28.02.17, 07:27 Z tych kart: Gwiazda, Umiarkowanie- to kwestia około 2 lat. Odpowiedz Link
chmurka1226 Re: już sama nie wiem 05.03.17, 18:22 jeśli jeszcze mogę zapytać to czy mój mąż który od wielu lat jest w związku z kobietą da mi w końcu rozwód Odpowiedz Link
wyka_ptasia Re: już sama nie wiem 18.03.17, 16:45 Niestety, dopiero teraz zauwazylam ten wpis. W podstawie rozkładu pojawila się karta Sprawiedliwości- więc Tak. Rozwod będzie. Odpowiedz Link
chmurka1226 Re: już sama nie wiem 01.04.17, 17:52 znowu tu zaglądam chociaż obiecywałam sama sobie żenie będę panią zamęczać pytaniami ale bo jestem bardzo ciekawa gdzie go spotkam jak będzie wyglądał, czy od razu przypadniemy sobie do gustu Odpowiedz Link
wyka_ptasia Re: już sama nie wiem 03.04.17, 14:51 Gdzie: miejsca poza domem, jak również nie związane z miejscem pracy, w których jest ruch, przewija się wiele osób. Wygląd: raczej nie brunet, harmonijnie zbudowany, gustownie ubrany. Przypadniecie sobie do gustu, bedzie to satysfak ja obopolna. Odpowiedz Link