Dodaj do ulubionych

już sama nie wiem

18.02.17, 16:26
czy spotkam jeszcze mężczyznę z którym stworzę nowy związek, czy będę już do końca życia sama, chyba to drugie
Obserwuj wątek
    • wyka_ptasia Re: już sama nie wiem 20.02.17, 07:26
      Z przełożenia : Gwiazda VIII Mieczy X Mieczy : więc taka osoba w gwiazdach zapisana jest.
      Problem widać w przełożeniu na konkretne życiowe sytuacje, które by nie wynikały z destrukcyjnych myśli.
      Taki styl przezywania problemu, myślenia o nim prowadzi donikąd. Tu juz jest ściana.
      Na wyniku wyszła Cesarzowa - więc odpowiedź jest Tak.
      Do tego III Puch - nowe środowisko i otoczenie.
      Jak do tego dojdzie - III Miecze, VI Mieczy - działania wbrew sobie i wbrew niechęci i poczucia beznadziei.
      Jest wyjście z tej sytuacji, trzeba je znaleźć.
      Skoro rycerzyk na białym koniu wink, sam z siebie nie zapuka do drzwi - trzeba zacząć działać, podjąć konkretne kroki. Poprzez udział osób trzecich, na co wskazuje nie tylko III Pucharów, ale właśnie ta VI Mieczy, również na wyniku Umiarkowanie z owym Aniołem, który wspomaga w realizacji planów. Dalej znowu Gwiazda oraz IX Mieczy - jednak trudniej chyba będzie pokonać tę destrukcję w myśleniu, jak kula u nogi. To trzeba będzie zmienić, by przy tej Gwieździe mogły się wreszcie pojawić karty z lepszym przesłaniem.
      smile
      • chmurka1226 Re: już sama nie wiem 20.02.17, 20:05
        rozumiem że mam zacząć myśleć inaczej, nie być na nie a na tak,i czekać cierpliwie na odpowiedni czas żebyśmy się spotkali, bo rozumiem ze w kartach wiać jest związek, moje negatywne myślenie wynika z tęsknoty za bliskością ta samotność mnie dobija, dziekuje za odpowiedź
        • wyka_ptasia Re: już sama nie wiem 22.02.17, 11:26
          To prawda, ze samotność jest odbijająca, kiedy się przyciąga.
          Sądząc po karcie Umiarkowania, nie tylko warto zmienić myślenie o tej sprawie na bardziej konstruktywne, lecz także miec plan i spokojnie go wdrażać. Rozważnie do przodu.
          Powodzenia.
          • wyka_ptasia Re: już sama nie wiem 22.02.17, 11:28
            *przeciąga
            • chmurka1226 Re: już sama nie wiem 23.02.17, 18:17
              a czy karty może pokazują kiedy może nastąpić nasze spotkanie, przepraszam ze tak marudzę ale nie mogę się doczekać
              • wyka_ptasia Re: już sama nie wiem 28.02.17, 07:27
                Z tych kart: Gwiazda, Umiarkowanie- to kwestia około 2 lat.
                • chmurka1226 Re: już sama nie wiem 05.03.17, 18:22
                  jeśli jeszcze mogę zapytać to czy mój mąż który od wielu lat jest w związku z kobietą da mi w końcu rozwód
                  • wyka_ptasia Re: już sama nie wiem 18.03.17, 16:45
                    Niestety, dopiero teraz zauwazylam ten wpis.
                    W podstawie rozkładu pojawila się karta Sprawiedliwości- więc Tak. Rozwod będzie.
                    • chmurka1226 Re: już sama nie wiem 01.04.17, 17:52
                      znowu tu zaglądam chociaż obiecywałam sama sobie żenie będę panią zamęczać pytaniami ale bo jestem bardzo ciekawa gdzie go spotkam jak będzie wyglądał, czy od razu przypadniemy sobie do gustu
                      • wyka_ptasia Re: już sama nie wiem 03.04.17, 14:51
                        Gdzie: miejsca poza domem, jak również nie związane z miejscem pracy, w których jest ruch, przewija się wiele osób.
                        Wygląd: raczej nie brunet, harmonijnie zbudowany, gustownie ubrany.
                        Przypadniecie sobie do gustu, bedzie to satysfak ja obopolna.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka