chmurka1226 26.01.19, 14:06 w czerwcu czeka mnie rozprawa rozwodowa którą bardzo się stresuję a wręcz nawet się jej boję, czy po rozwodzie gdy już będę całkowicie wolna kobietą ułożę sobie życie jeszcze z kimś innym, agnieszka 26.12.73 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wyka_ptasia Re: rozwód-nowy związek 27.01.19, 23:59 Taki mężczyzna stały się w kartach pokazał, w karcie Cesarza. Jest także szansa na nowy związek małżeński. Raczej nie będzie to najbliższy czas dwóch lat, lecz poźniej. Trochę to pokazane jest, że "na gruzach" dawnego życia pojawi się coś nowego. Powodzenia Odpowiedz Link
chmurka1226 dziękuje 29.01.19, 20:04 już tak długo jestem sama, że przestałam wierzyć że jeszcze z kimś będę Odpowiedz Link
wyka_ptasia Re: dziękuje 30.01.19, 14:02 Cóż tu napisać, jakieś banały i prawdy oczywiste-tego jest mnóstwo wszędzie, typu wyjść do ludzi, otworzyć się na nowe znajomości, samemu szukać itp itd. To każdy zna. 😉 Po prostu - w kartach przeszkód nie ma 😊. Życzę pomyślnej realizacji. Odpowiedz Link