Dodaj do ulubionych

Kliknąć czy nie?

19.04.14, 11:47
Tylko klikajac tu www.weebly.com/link/LaGo8g za założenie strony dostajesz 10$!
Tylko tu zakładając stronę z powyższego linka dostajesz propozycje zarabiania niebanalnych pieniędzy!
Zainteresowana? Zainteresowany?
Kliknij w link, załóż stronę/bloga, opublikuj i zostaw maila.
Pozostawiony w odpowiedzi mail musi być taki sam jak przy rejestracji w Weebly!
Obserwuj wątek
    • wierzb4 Re: Kliknąć czy nie? 19.04.14, 20:21
      Jak zrobić w internecie?
      • ankietsternik @wierzb4 01.05.14, 09:14
        Dzięki za polecenie stronki.
    • ankietsternik Pomoc dla nowo zakładających. 22.04.14, 07:24
      Wszystkie osoby, które będą chciały zarabiać na swojej nowo założonej stronie www.weebly.com/link/LaGo8g mogą otrzymać pomoc w opracowaniu graficznym strony.
    • ankietsternik O niebanalności słów kilka. 28.04.14, 18:23
      W mailach pytacie czasem o co chodzi z tą niebanalnością. Jakie to niebanalne pieniądze da się zarobić? Czy trzeba się rejestrować w tym Weebly, by zarabiać?
      Ogłaszam zatem. Nie trzeba się rejestrować w Weebly, żeby wziąć udział w programie zarobkowym! Jeśli masz własną stronę lub blog to świetnie. Napisz a podam Ci szczegóły.

No a teraz o tej niebanalności. 60 zł to dla mnie niebanalne pieniądze. Zwłaszcza gdy mogę takie albo większe zarobić w jeden dzień.
      Potrzeba w to włożyć trochę pracy i się zarabia. Program który proponuję daje własnie takie zyski. Rozpoczęcie działań w tym programie wiąże się z niewielkim wyzwaniem. Wyzwanie to jednak się opłaca i ułatwia zarabianie.
      Gdy ktoś je podejmie i zakończy pierwszy etap, będzie to dla mnie wyznacznik, że takiej osobie zależy i że się angażuje.
    • ankietsternik Forum dla zarabiających. 04.05.14, 22:00
      Zapraszam na nowe forum.gazeta.pl/forum/f,249658,Zarabianie_w_Necie_.html
      Można tu promować swoje propozycje.
      • ankietsternik Ogłaszam konkurs! 04.05.14, 23:06
        Ogłaszam konkurs.
        Szczegóły na forum.gazeta.pl/forum/f,249658,Zarabianie_w_Necie_.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka