Dodaj do ulubionych

Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl

15.07.14, 14:52
Polecam wszystkim coraz popularniejszy sposób zarabiania w internecie – płatne typy bukmacherskie. Trzeba tylko się upewnić co do wiarygodności serwisu, w którym takie typy chcemy wykupić.
Moim zdaniem za wiarygodny można uznać serwis Leeder.pl – to polska spółka, na stronie podają wszystkie dane.
Obserwuj wątek
    • aleks0987 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 22.07.14, 13:19
      Słyszałem już o tym serwisie. Nie mają jeszcze dużo typów w archiwum, ale wygląda to dość profesjonalnie. Czy ktoś już u nich coś kupował? Będę wdzięczny za informacje czy wszystko było OK.
      • 3kordoba Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 25.07.14, 17:29
        Tak, ja tam kupowałem testowo jeden typ – to był mecz ligi białoruskiej. Kurs nie był wysoki (1,70), więc lepiej można zarobić jeśli obstawi się duże kwoty. Przy czym ja na razie nie obstawiałem, chciałem tylko sprawdzić czy typ leeder będzie trafny.
        • 8milek Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 27.07.14, 19:07
          Przed momentem zakończył się typowy mecz od leeder do 80 minuty tylko 0:1 a prognoza była na over 2,5 gol w 81 potem w 87 UFF! to był mój 3 kupon na razie 100% trafności jestem podniecony smile

• aleks0987 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 29.07.14, 13:41
            @8 milek - no to niezłe emocje musiały być - pierwszy raz kupowałeś typ na leeder?
          • litwin36 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 30.07.14, 12:24
            Podobnie jak 8milek- zakupiłem 3 typy. Wszystkie trzy trafione. Hajs się zgadza wink
            • 8milek Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 31.07.14, 13:22
              @aleks098 – płatne typy dla mnie nie pierwszyzna, ale przez leeder rzeczywiście po raz pierwszy kupowałem. Ale raczej nie ostatni wink
              • aleks0987 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 04.08.14, 17:08
                Skoro tak dobrze tu piszecie o leeder, to chyba też kupie tam typ. Widzę tylko, że nowe dość rzadko się pojawiają, pewnie będę musiał poczekać parę dni.
    • karo.l28 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 05.08.14, 07:11
      Przecież te wszystkie wątki , pisze własciciel leeder, tu macie dowód na oszustwa przez niego robione, poza tym to 20 latek który nabija w butelke ludzi.
      www.hyipforum.pl/index.php?/topic/11772-leederpl/ poczytajcie sobie jak was chce oszukać.
      • brono.wski Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 05.08.14, 16:37
        Szczerze to nie widzę tu żadnego dowodu smile To jest link do innego forum, gdzie toczy się dyskusja, jedni są za, inni bardziej sceptyczni. Serwisy z płatnymi typami zawsze wywołują emocje. W naszym wątku mamy mniej emocji, bo posty piszą ludzie, którzy już korzystali z leeder i dzielą się wrażeniami.
        • karo.l28 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 06.08.14, 06:23
          No właśnie ja sie podnieciłem , wydałem kase u nich, typ otrzymałem, postawiłem jak należy, i patrze na wynik, i uwierzyć nie mogę, typ na jedynke, a tu 0-3, zero nawet pojecia mieli o tym meczu. ale co ciekawe, patrze a leeder ma na stronie oczywiście że wygrali..... po prostu oszuści i nic więcej.
          • brono.wski Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 08.08.14, 11:14
            Tu wszyscy piszą, że mieli trafione typy. Ja jeszcze nic nie kupowałem - na razie przyglądam się Leeder i zbieram opinie.
            • litwin36 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 08.08.14, 16:36
              Jak dla mnie bomba! Kolejny- czwarty mecz trafiony. Ogólnie bardzo fajny sposób na dodatkowe pieniądze. Nie wiem jeszcze jak wyglądać będą przyszłe typowania, ale jeżeli serwis zachowa statystyke skuteczności to chyba będę stawiał wyższe kwoty.
              • barteqs27 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 08.08.14, 17:49
                brono.wski również jestem ciekaw jak to działa. Poproszę o więcej opinii. Z forów internetowych nie wynika nic konkretnego.
                • karo.l28 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 09.08.14, 11:15
                  Fakt jest taki, ze piszać zę od 12 lat zachowujasie bukmacherka, a ma sie 22 lata jak wynika z dokumentów , to coś juzjest nie tak, nie dajcie sie nabrać , pozostałe posty tak jak na innych stronach pisze sam włąsciciel. to oszuści, juzto im kilkadziesiat razy udowodniono, zanim kupicie cokolwiek poczytajcie szczerze , jak na forum wypowiada sie 10 osób pozytywnie to widać że to oszustwo, a są poważne argumenty żeby uznać to za przekręt jak amber gold
                  • barteqs27 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 09.08.14, 13:57
                    Tak jak pisałem we wczesniejszym poście. Z forów nie wynika dla mnie nic konkretnego. karo.l28 masz w serwisie jakies doświadczenie czy przekazujesz nam to przeczytałes?
                    • karo.l28 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 09.08.14, 14:24
                      tak, przecież pisałem ,że mam doświadczenie, kupiłem od leeder typ, 100 w plecy na typ, miała paść jedynka, wynik meczu był 0-3 czyli dwójka, kompletnie sie nie znają na tym co polecają , a do tego jeszcze wpisali w archiwum co innego niż podali typ, oczywiśćie u nich w archiwum jako że trafili, dowwody moge wszystkim na meila wysłać, oszuśći stracicie tylko kase.
                      • litwin36 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 09.08.14, 15:13
                        Nie wiem w jaki sposób to zrobiłeś skoro osobiście uczestniczyłem w czterech ostatnich meczach i na wszystkie z nich mój typ z leedera okazał się prawidłowy ;o
                        • karo.l28 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 09.08.14, 16:23
                          bo jesteś jego właścicielem i naganiasz biedaków ...... na to juz też zdobyłem dowód, w postaci IP, i to rozgłosze. oddawaj pieniadze złodzieju
                          • litwin36 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 11.08.14, 22:15
                            Hehe, niezłe. Jak już będziesz dostarczał dowody czy kto Cię wie co tam zebrałeś, to możesz pokazać też swój kupon, o którym mówiłeś. Tymczasem czekam ze zniecierpliwieniem na to co jeszcze wymyślisz.
                            • karo.l28 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 11.08.14, 22:39
                              Wyśle każdemu co będize trzeba , łacznie z korespondencją z leeder, niezwykle wulgarną, jeszcze mnie oskarżają, a i kupon załacze, wystarczy podać meila , i wszystkim opisze te kłamstwa na ich stronie
                              • brono.wski Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 19.08.14, 19:13
                                Myślę, że dobrze będzie uspokoić tę dyskusję. Podsumowując, mamy jednego bardzo niezadowolonego i kilku zadowolonych, którzy kupili na leeder typy i wszystkie były trafne.
                                • aleks0987 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 19.08.14, 21:38
                                  No ja też muszę spróbować i kupić tam jakiś typ, bo już dawno temu to zapowiadałem smile
                                  • karo.l28 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 20.08.14, 10:51
                                    gościu przecież ty jesteś właścicielem, patrzcie na wpisy, pojawia sie 3 osoby tego samego dnia , odpisuje sobie co pare parenaście minut, i nagania że niby super fajne typy a to porażka, a toczy sie juz sprawa na policji. Jak zgłosiłem to okazało sie że juz nie jestem pierwszy który to zgłosił. Co prawda powiedzieli mi po zeznaniach ze pieniędzy na 99 % nie odzyskam ale jest szansa na ukaranie oszustów.
                                    • brono.wski Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 21.08.14, 13:19
                                      @karol.28 - umieściłeś tutaj bardzo poważne oskarżenia, ale nie przedstawiłeś żadnych dowodów i informacji. Czy możesz pokazać przegrany typ, albo rzekomo wulgarne maile? Myślę, że nie tylko ja bym tego oczekiwał.
                                      • aleks0987 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 27.08.14, 16:48
                                        Dni mijają, a my ciągle nie mamy rzadnych szczegółów od karol.a. Dla mnie sprawa jest jasna.
                                        Tymczasem przyglądam się leeder i widzę, że są tam jakieś zmiany. Jest teraz limit przy sprzedaży ? ciekawe skąd to się wzięło. Może było dużo klientów?
                                        • brono.wski Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 27.08.14, 20:39
                                          Czytałem na innym forum, że leeder teraz będzie takim zamkniętym klubem i trzeba się będzie najpierw dostać do klubu, żeby u nich kupować typy. Ciekawa sprawa.
                                          • 3kordoba Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 28.08.14, 15:39
                                            Widzę że kolejne typy u nich raczej dobrze wskakują. Ostatni wygrany, liga słoweńska z kursem 2,07
                              • hyiper Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 20.08.14, 18:02
                                karo.l28, jeśli mógłbyś to wyślij mi te informacje o których piszesz, że Cię okłamali itd. na adres: dominik.ziel@wp.pl
                                W zasadzie specjalnie po to się tu zarejestrowałem, bo ciekawi mnie leeder.pl i ich skuteczność 90%.
                                • litwin36 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 31.08.14, 15:40
                                  hyiper moim zdaniem na odpowiedz od karo.l28 możesz sobie czekać aż do śmierci a i tak nic nie dostaniesz. Co do nowych zmian w serwisie to zastanawiam się tylko czym jest spowodowana taka decyzja jego twórców.
                                  • brono.wski Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 01.09.14, 13:58
                                    @litwin36 ? tak jak już tu pisałem, ta decyzja była wyjaśnianie na innym forum. Wklejam Ci całą informację, skoro jesteś zainteresowany:

Tak, naszym celem jest stworzenie zamkniętej grupy (ile będzie dokładnie liczyć członków, tego na razie nie zdradzimy), której członkowie będą się znali, wymieniali doświadczeniami itp.
                                    Czyli nie będziemy się nastawiać na masową sprzedaż, ale na taką zamkniętą formułę - chcemy stworzyć elitarne grono, dostęp do którego będzie z czasem coraz trudniejszy.
                                    • aleks0987 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 01.09.14, 16:42
                                      To by się zgadzało, bo widzę że sprzedaż na najbliższy mecz jest już zamknięta.
                                    • litwin36 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 04.09.14, 10:14
                                      Z jednej strony fajnie że chcą tworzyć wspólną zajafke z innymi ludźmi, ale z drugiej strony nie chciałbym żebym to ja był tym, dla którego zabraknie miejsca w kolejce crying Mogli by chociaż powiedzieć jakie mają limity.
                                      • brono.wski Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 05.09.14, 10:26
                                        Też nie znalazłem nigdzie informacji o limitach, przydałby się regulamin klubu czy coś w tym stylu.
                                        • litwin36 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 05.09.14, 10:38
                                          Bardziej chyba zasady na jakich do tego klubu można się dostać na dobry początek wink
                                          • aleks0987 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 05.09.14, 13:12
                                            Tymczasem widzę, że jakiś następny wygrany typ wrzucili.
                                            • litwin36 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 05.09.14, 13:56
                                              No niestety nie udało mi się kupić typu na mecz Cerezo Osaka vs Kawasaki Frontale. Szlag mnie trafia jak sobie pomyślę, że padają wygrane a ja nie obstawiam -.-
                                              • brono.wski Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 08.09.14, 16:55
                                                Ja na razie nie planuje kupować typu, ale przyglądam się leeder.pl interesuje mnie pewna kwestia. Czy wiecie jak odbywa się takie typowanie wyników? Czy to jakiś program typuje czy sztab ludzi analizuje i daje prognozę. Większość typów leedera jest na niszowe mecze, więc trzeba być bardzo dobrze zorientowanym w piłce nożnej, żeby przewidywać wyniki ligi japońskiej czy słoweńskiej. Dlatego stawiałbym, że raczej na program typuje.
                                                • aleks0987 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 08.09.14, 20:38
                                                  To chyba jest w regulaminie leeder opisane, że korzystają z programu.
                                                  • 3kordoba Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 09.09.14, 09:20
                                                    Czytałem o tym trochę na innym forum. Właściciel leeder tłumaczył, że typ, który jest wystawiany w serwisie zawsze jest kombinacją tego co przewiduje program z tym co wymyślili analitycy.
                                                  • litwin36 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 09.09.14, 11:31
                                                    Z samym programem dużo by nie zawojowali bo do prognozowania takich rzeczy potrzebna jest jeszcze jakaś obszerniejsza wiedza na przykład na temat tego w jakiej kondycji jest zespół albo nawet pojedynczy zawodnik. Leeder.pl w swoim FAQ pisze tak :

"O skuteczności typowania decyduje to, ile tak naprawdę wiemy o drużynach. Ustalanie typów bukmacherskich poprzedzone jest szczegółową analizą takich zmiennych, jak kondycja zawodników, psychiczna i fizyczna forma poszczególnych piłkarzy, a także czas i miejsce rozgrywek. Nasze typowania są trafne między innymi dlatego, że podczas analizy jednego meczu uwzględniamy aż 500 różnorodnych parametrów. Analizujemy bardzo wnikliwe, głównie opieramy się na matematyce oraz rachunku prawdopodobieństwa. Stworzyliśmy własne wzory matematyczne, dzięki którym skuteczność naszych typowań jest bardzo wysoka. "
              • litwin36 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 30.09.14, 12:43
                Szkoda komentować barteqs27... Ostatnio udało mi się kupić typ. Wynik: wygrana, zarobiłem koło stówki
    • barteqs27 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 10.09.14, 11:18
      Łohoho widzę bardzo duże zainteresowanie tematem leedera. Jak tam Wasze sukcesy/porażki? Chyba też muszę się w końcu wziąć do pracy.
      • aleks0987 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 10.09.14, 12:32
        Ja obserwuje typy, nowy ma być w tym tygodniu, ciekawe czy wejdzie.
        • 3kordoba Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 12.09.14, 11:57
          A czy sprawdzałeś ile trwa sprzedaż, ile czasu mija od wystawienia nowego typu do zamknięcia sprzedaży? To by mnie interesowało.
          • aleks0987 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 12.09.14, 16:59
            Dokładnie na to nie patrzyłem, ale wydaje mi się, że teraz to było nawet około tygodnia, ale wcześniej sprzedaż trwała krócej, już po kilku dniach to zamykali.
            • litwin36 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 15.09.14, 10:10
              Chyba nie ma na to reguły. Przynajmniej bardzo ciężko oszacować ;/
              • aleks0987 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 16.09.14, 12:51
                Chyba rzeczywiście nie ma, bo teraz z kolei wydaje mi się, że sprzedaż trwała znacznie krócej niż poprzednim razem. Dopiero co to wrzucili i już limit przekroczony.
                • brono.wski Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 18.09.14, 10:44
                  No i przegrany typ teraz, ale może wejdzie następny.
                  • aleks0987 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 19.09.14, 14:43
                    Ale, o którym mówisz? Bo teraz u góry archiwum jest jakiś wygrany typ. Anglia, League One.
                    • brono.wski Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 19.09.14, 16:46
                      A rzeczywiście, to musiało się coś nowego pojawić od czasu jak ostatnio sprawdzałem.
                      • aleks0987 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 19.09.14, 21:31
                        No właśnie, sytuacja zmienia się z godziny na godzinęwink Niby rzadko są te typy, ale emocji sporo. Raz otwarta sprzedaż raz zamkniętawink
                        • brono.wski Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 22.09.14, 19:49
                          Teraz chyba znowu zamknięta. Rzeczywiście trzeba mieć wzmożoną czujność wink
                          • aleks0987 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 24.09.14, 10:32
                            Jakoś mam wrażenie, że skraca się coraz bardziej czas, w którym typ jest w sprzedaży. Właściwie to wydaje mi się, że już wcale go nie można kupić wink
                        • brono.wski Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 24.09.14, 22:46
                          Mam takie samo wrażenie. Mam tylko nadzieję, że to jest tak tymczasowo, a potem sytuacja się zmieni i będzie już można normalnie kupować
                          • aleks0987 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 25.09.14, 09:33
                            Oby tak było, chociaż mam obawy jak patrzę na te komunikaty, że limit sprzedaży przekroczony.
                            • barteqs27 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 25.09.14, 12:00
                              Za szybcy za wściekli ;D a tak na poważnie to jak komuś zależy to się dopcha moim zdaniem
                              • aleks0987 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 26.09.14, 19:40
                                @barteqs27 - to doradź nam jaką techniką trzeba się tam dopychać big_grin
                                • barteqs27 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 29.09.14, 09:48
                                  Ja stosuje bardzo skomplikowaną technikę, która polega na zakupieniu typowania zaraz po wypuszczeniu. Mianowicie, patrzymy sobie na czas który pozostał do wypuszczenia prognozy na stronie i kiedy przyjdzie odpowiedni moment po prostu odświeżamy sobie kilka razy przeglądarkę ;D Co prawda trochę czasu zajmuje, ale załapałem się w ten sposób conajmniej dwa razy.
                                  • aleks0987 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 30.09.14, 16:55
                                    Ja patrzyłem na ten zegar, ale wydawało mi się, że on nie jest dobrze zsynchronizowany z czasem wypuszczenia prognozy.
    • barteqs27 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 30.09.14, 09:41
      Ta witryna jakaś lipna ;p
      • litwin36 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 30.09.14, 12:53
        Zobaczcie co leeder napisał o limitach na innym forum:

'(...)Grupa naszych regularnych klientów na razie jest dosyć wąska. Jak pisaliśmy już wiele razy: naszym głównym założeniem jest stworzyć zamknięte grono. Póki co staramy się kontrolować naszą podaż poprzez ustalanie limitów. Działa to w bardzo prosty sposób: użytkownik, który chce dokonywać regularnych zakupów zazwyczaj sam pilnuje czasu pozostałego do wypuszczenia przez nas kolejnej prognozy, i to właśnie on wykupuje ją najwcześniej. Dobra wiadomość dla nowych użytkowników jest taka, że obecne limity nie są jeszcze ścisłe (tzn. będziemy je jeszcze rozszerzać- ale tylko do określonej ilości). Jak wyglądać będzie stan końcowy - pokaże czas.'
        • brono.wski Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 30.09.14, 21:41
          To ciekawe, chociaż brakuje mi trochę informacji od kiedy będą zwiększane te limity.
          • aleks0987 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 30.09.14, 22:13
            No właśnie, dla mnie tajemniczo dość brzmi ten komunikat.
            • brono.wski Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 01.10.14, 10:41
              Może to celowe budowanie napięcia. Nigdy nie wiadomo smile
              • litwin36 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 01.10.14, 12:45
                Jeżeli to celowe to trzeba powiedzieć, że im wychodzi ;p przynajmniej na mnie... chce się dostać do tej grupy ;p
                • aleks0987 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 01.10.14, 14:02
                  Ale też nie można tkwić ciągle w napięciu i niepewności wink
                  • brono.wski Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 01.10.14, 17:50
                    No zgadza się. O ile coraz bardziej nabieram przekonania do skuteczności serwisu, to do polityki informacyjnej mógłbym mieć pewne zastrzeżenia.
      • barteqs27 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 05.10.14, 11:03
        Bez przesady, to tylko sprawa tych limitów brono.wski Reszta polityki serwisu (przynajmniej dla mnie) jest wporządku. Myślę, że coś niedługo wymyślą bo z tego co czytami tutaj i na innym forum to mnóstwo ludzi jest z tego niezadowolonych.
        • holda1990 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 06.10.14, 10:17
          Jestem świeża w temacie, ale bardzo mnie zaciekawiła ta strona. Długo już gracie? Opłaca się? wink
          • litwin36 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 06.10.14, 12:34
            Jak dla mnie się opłaca, do tej pory zagrałem pięć razy. 4 razy wygrałem i raz dostałem zwrot. Poczytaj sobie trochę forów na temat leeder.pl zanim coś obstawisz. A no i jest jeszcze sprawa limitów ;p
          • barteqs27 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 09.10.14, 18:13
            holda1990 proponowałbym żebyś sama sprawdziła sobie serwis. Kup jedno, dwa typowania i zobacz jak to wygląda. Ja osobiście jestem bardzo zadowolony. Przede wszystkim dlatego, że nawet jeżeli podadzą błędny wynik to i tak oddają pieniądze, które za niego zapłaciłem. No i oczywiście warto dodać że zdarza się to dosyć rzadko ;p
            • holda1990 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 14.10.14, 16:10
              Chyba zrobię tak jak własnie mówisz barteqs27 bo nie za bardzo wierzę w takie rzeczy jak archiwum. Jak wszystko będzie ok i typ się sprawdzi to napewno wróce do nich po kolejne typowanie. Z tego co czytam opinie na ich temat to większość ludzi doradza żeby jest to raczej serwis dla ludzi którzy grają wyższe stawki ale to chyba tylko dlatego że kursy są w przedziale 1,5-2,0. Nic to... spróbuje ;p
              • litwin36 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 15.10.14, 15:43
                Racja ;p Kto nie próbuje ten nie zyskuje wink
                • fraggels Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 16.10.14, 13:12
                  Cześć, jestem totalnie zielony jeżeli chodzi o leeder.pl. Na całą dyskusje o tym serwisie trafiłem na www.forum.lockerz.com.pl. Nie ma tam tak dużo opinii jak tutaj, ale są ludzie którzy już serwis wypróbowali i grają. Dlatego chciałem zapytać czy to, że leeder.pl oddaje pieniądze za złą prognozę jest rzeczywiście prawdą. Jeżeli tak to gdzie w tym wszystkim jest jakiekolwiek ryzyko?
                  • barteqs27 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 16.10.14, 13:49
                    U mnie błędne typowanie było tylko raz i tak jak obiecywali - otrzymałem zwrot. Patrząc na to z tej perspektywy ryzyko jest znikome, ale chyba na tym własnie polega ten serwis... płacisz za to aby zminimalizować ryzyko a nie je zwiekszać ;p
                  • litwin36 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 21.10.14, 16:49
                    Miałaś po prostu pecha najwidoczniej.
                  • fraggels Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 07.11.14, 15:36
                    Póki co mam za sobą dwie gry, ale nie miałem w ogóle żadnego problemu z jakimś limitem. Polecam serwis !
                    • serafin90 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 13.11.14, 12:12
                      Jak najbardziej polecam serwis ! Jak gra się z głową i regularnie, można zarobić całkiem przyzwoite pieniądze nie wychodząc z domu wink
                • holda1990 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 17.10.14, 16:39
                  Zakupiłam prognoze, dzisiaj mecz. Zobaczymy co się wydarzy, ale jestem pełna optymizmu !
                  • bodeonhead46 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 28.10.14, 16:04
                    chetnie odkupie typy z servisu jak moasz staly dostep, pozdrawiam
              • ludogniew Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 20.11.14, 22:00
                zerknijcie tu zupelnie za darmo www.grandtipster.com
    • holda1990 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 20.10.14, 12:13
      Niestety prognoza się nie sprawdziła. Widocznie miałam pecha. Patrząc na koniunkture chyba po prostu spróbowałam w złym momencie bo w archiwum mieli ostatnio same wygrane. Na szczeście kupiłam tylko kupon żeby sprawdzić. Wydaje mi się, że spróbuje jeszcze raz i tym razem pojdzie lepiej wink
      • barteqs27 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 23.10.14, 15:51
        Wydaje mi się, że to wynik tego, że serwis ostatnio miał dużo trafień i weszłaś w grę w nieodpowiednim momencie. Zresztą jak kupiłas tylko typ to pieniądze i tak dostałaś spowrotem. Następnym razem powinno być lepiej ;> Za dwa dni nowa prognoza, ja już się szykuję na zakup.
        • holda1990 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 24.10.14, 12:51
          ja też będę jeszcze próbowała; miejmy nadzieje, że w tym tygodniu będzie pozytywny wynik
          • barteqs27 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 27.10.14, 13:04
            No i prognoza trafiona big_grin Portfel rozszerzył się o 254 zł. Takie interesy to ja lubię ;D
            • bodeonhead46 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 28.10.14, 12:45
              witam, czy jest ktos moze zainteresowany odsprzedaniem typu z servisu leeder, niestety nie chca powiekszac bazy klijentow wiec moze jacys obecni chca sie podzielic za odpowiednia kase??? czekam na odpowiedz 503300059
              • barteqs27 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 30.10.14, 17:34
                bodeonhead jak masz problem z dostaniem sie do sprzedazy to po prostu zaczaj sie zaraz po tym jak wypuszcza cos nowego. Przeciez to zaden problem zeby patrzec co jakis czas na stronke. Jak zaczniemy wymieniac sie typami to niedlugo leeder przestanie istniec ;p z drugiej strony 99 zł za prawidlowe typowanie to nie jest fortuna
              • holda1990 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 01.11.14, 17:22
                Ogólnie to nie mam pojęcia na czym polega problem tych limitów. Wiem tylko tyle, że do tej pory ja osobiście nie miałam żadnego problemu przy którymkolwiek z zakupów. Może po prostu mam szczeście ;p
                • grze-s111 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 04.11.14, 21:56
                  POLECAM www.facebook.com/pages/Armia-Biało-Czerwonych-Serc-KOSZULKA/998522230161817?fref=ts
                • litwin36 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 05.11.14, 15:14
                  Ja mam podobnie jak holda1990 chociaż raz rzeczywiście nie dostałem się do sprzedaży to za każdym innym razem nie mam kompletnie żadnego problemu ;p Może jesteśmy WYBRANI
                  • holda1990 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 06.11.14, 14:20
                    Chyba wyprani ;p może po prostu chcecie zakupić typowanie zaraz przed jego wypuszczeniem, wtedy na pewno nie dacie rady skoro jest tylu chętnych ;p
    • striczek Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 09.11.14, 20:42
      Na bukmacherce można zarobić jednorazowo - na dłuższą metę się nie da. Tutaj można znaleźć wksazówki, jak rozkręcić poważny biznes w sieci: jak-mozna-zarobic.blogspot.com/2014/09/jak-mozna-zarabiac-w-internecie-kilka.html
      • barteqs27 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 10.11.14, 11:27
        Gdyby było tak jak mówisz to bukmacherka nie miała by takiego wzięcia. Nie wiem czy czytałeś w ogóle o czym jest wątek. W leeder.pl płacisz za ograniczenie ryzyka do minimum więc komentarz trochę nie na miejscu ;p

Zresztą zobacz ilu ludzi wygrywa kilkukrotnie, chociażby tylko Ci którzy piszą na tym forum (a jest ich więcej w sieci)
        • holda1990 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 17.11.14, 15:31
          To jest fakt. Sama jestem żywym przykładem na to że można zarobić niezłe pieniądze na bukmacherce a nie trzeba wcale ponosić ryzyka, no chyba że 10% to według was ogromne ryzyko ;p
          • fraggels Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 17.11.14, 16:23
            Od 14 listopada na stronie są dostępne darmowe typowania jakby ktoś nie zauważył !
            • barteqs27 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 20.11.14, 12:03
              Rzeczywiście jest teraz opcja zakupienia darmowego typowania. Dobrze, że zorientowałem się na czas. Na stronie jest napisane, że oferta jest ważna do 21 listopada więc zamawiajcie typowanie póki możecie.
    • ludogniew Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 21.11.14, 07:47
      Witajcie,
      zerknijcie tu:
      www.grandtipster.com

Za darmo bez logowania. Wysokie kursy. Moze sie koles rozkreci.

Pozdrawiam
      • litwin36 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 21.11.14, 13:09
        Szkoda tylko, że wszystko po angielskiemu ludogniew ;/ Dzisiaj pojawił się typ z promocji od leedera. Jestem pełen optymizmu wink
        • ludogniew Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 11.01.15, 08:57
          Nie musisz znac jezyka angielskiego by zagrac typy z tej strony. Zreszta po prawej stronie masz przelaczenie na jezyk polski.
      • litwin36 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 24.11.14, 15:26
        I udało się po raz kolejny wygrana big_grin Leeder.pl na prezydenta!

Ktoś z Was grał tym typem, który wystawili za darmo w promocji tydzień temu?
        • litwin36 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 25.11.14, 17:35
          Tak, grałam wink zarobiłam trochę ponad dwieście złotych,
          Trochę szkoda, ale nie miałam za bardzo pieniędzy skąd wziąć ;p
          Fajnie w ogóle, że takie akcje robią big_grin A Ty ile wygrałeś litwin36?
          • serafin90 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 27.11.14, 12:15
            Z pieniędzmi na początek też miałem problem. Na razie kupiłem jedno typowanie i jedno dostałem za darmo (oba wygrane) więc zebrałem chociaż trochę grosza na rozruch wink
        • holda1990 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 25.11.14, 17:46
          Tak, grałam wink zarobiłam trochę ponad dwieście złotych,
          Trochę szkoda, ale nie miałam za bardzo pieniędzy skąd wziąć ;p
          Fajnie w ogóle, że takie akcje robią big_grin A Ty ile wygrałeś litwin36?
          • litwin36 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 25.11.14, 17:51
            Za gre z tego tygodnia mam 500zł big_grin
            • barteqs27 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 26.11.14, 15:58
              Dobra przestańcie już żyć tym ile kasy zarobiliście ;p Pomyślcie sobie co zrobić, żeby zarobić jeszcze więcej wink
              • holda1990 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 27.11.14, 19:15
                Kiedy szukałam informacji na temat leeder.pl tego mi trochę jednak brakowało. Mam na myśli to, że jest ogólnie mało powierzchownych opinii na temat serwisu a tym bardziej tego ile ludzie rzeczywiście na tym zarabiają więc też nie wiedziałam czy warto się w ogóle zainteresować tematem. Mów co chcesz barteqs27, ale dla ludzi którzy nie maja żadnego doświadczenia to opinia takich ludzi jak my jest jak najbardziej potrzebna. Jak zwykle stawiam się w pozycji Matki Teresy, ale tak jak pisałam mniej albo bardziej też mnie to dotyczyło. A żeby zarobić więcej trzeba po prostu więcej obstawiać i tyle ;p
                • litwin36 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 28.11.14, 11:54
                  Nie czuję Twojego bólu ;/ jeżeli na czymś mi zależy to nawet ryzykuje. Kto nie ryzykuje ten nie zyskuje. Prawda stara jak świat !
                  • barteqs27 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 03.12.14, 13:10
                    Widzieliście ostatnie typowanie? Leeder.pl wrzucił typ o kursie 2,03 surprised
                    Ciekawe czy stanie się to teraz ich stałą polityką...
                    • litwin36 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 04.12.14, 15:19
                      Wątpie, przecież taki mecze są bardzo trudne do przewidzenia szczególnie w przypadku over/under. Ogólnie można się było obłowić jeżeli ktoś postawił na te typowanie, ale moją uwagę przyciągnął bardziej fakt, że znowu jest dostępne darmowe typowanie ;o
                      • serafin90 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 05.12.14, 11:17
                        Coraz lepiej im się wiedzie skoro obstawiają nawet takie trudne mecze. Szkoda, że nie udaio mi sie skorzystac z tego kursu ;/
                        • holda1990 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 05.12.14, 12:09
                          Zasadniczy błąd: nie obstawiają tylko typują ;p
                          • barteqs27 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 09.12.14, 13:12
                            UWAGA: Na leederze są znowu darmowe typowania od 03.12 do 12.12 ! Nie wiem, ale dlaczego znowu pojawiła się taka promocja, ale radziłbym skorzystać ;p
                            • kontaktsop Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 10.12.14, 14:58
                              Moje pierwsze typowanie z leeder.pl ;p Ciekawe co się wydarzy wink
                              • barteqs27 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 11.12.14, 12:51
                                Widzieliście może ten artykuł? chojnice24.pl/artykul/18911/droga-do-niezaleznosci-finansowej/
                                Całkowicie mnie zaskoczył bo jest na stronie mojego miasta rodzinnego surprised Znam nawet drogę ze zdjęcia
                                • litwin36 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 11.12.14, 15:07
                                  Artykuł jak artykuł. Ciekawe ile gostek teraz zarabia ;0
                                  • litwin36 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 12.12.14, 12:45
                                    No i sprzedaż zakończona ;/ Typowanie tym razem na polski mecz big_grin Będzie się działo coś czuje...
                                    • holda1990 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 15.12.14, 14:58
                                      Prawidłowo... jest radość Ojcze przełożony... jest radość ! big_grin
                                      • kontaktsop Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 17.12.14, 14:40
                                        Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony leeder.pl. Na początku bałem się kupić typowanie, ale pierwszy wygrany typ mam już za sobą i widzę że to naprawdę działa. Mają we mnie klienta na 100%. Pomyślcie sobie sami ile można zarobić pieniędzy kiedy zna się wynik meczu . W zasadzie jedynym ograniczeniem jesteśmy my sami tj. nasz budżet ;p
                                        • serafin90 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 18.12.14, 12:07
                                          Tja... w zasadzie jedynym ograniczeniem jest właśnie kasa no i oczywiście odwaga.
                                          • litwin36 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 19.12.14, 13:09
                                            Dostaliście już typowanie? Zapisałem się 4 dni temu i nic jeszcze nie mam.... niecierpliwie się trochę. Przydało by się odrobinę kaski na świąteczne wydatki ;/
                                            • kontaktsop Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 07.01.15, 23:35
                                              Zapisałem się na trzy ostatnie typowania i wynik to 2 wygrane i jedna przegrana. Szkoda, że trafiło się raz błędne ;/ mimo to pieniądze dostałem spowrotem i odbiłem sobie na nastepnych prognozach z nawiązką
                                              • holda1990 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 12.01.15, 10:51
                                                U mnie mniej więcej taka sama sytuacja, tyle że miałam 3 wygrane i jedną wpadkę wink Tak jak zawsze, jeżeli bierze się pod uwagę możliwość wpadki na jednym typowaniu to bardzo łatwo można to sobie zwrócić kolejnym.
                                                • serafin90 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 14.01.15, 14:34
                                                  no właśnie... "jeżeli" - to dobre słowo ;p
    • cute84 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 19.01.15, 13:24
      moja druga już wygrana. Polecam serwis !!!
      • fraggels Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 23.01.15, 12:24
        Zapisałem się na kolejne typowanie, ciekawe co z niego wyniknie. Jestem pełen optymizmu póki co wink
        • cute84 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 26.01.15, 13:10
          Ja juz otrzymałam swoje typowanie. Mam nadzieję, że kolejny mecz pójdzie dobrze. W sumie prognoza jest dosyć prosta w tym tygodniu a kurs wysoki.
          • litwin36 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 27.01.15, 14:36
            I mamy następne trafione typowanie wink Szkoda, że leeder wystawia tylko jedno typowanie tygodniowo, chociaż jeżeli mieli by wystawiać prognozy, które będą miały wyższy współczynnik przegranych to wole jednak żeby tak zostało ;p
            • barteqs27 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 28.01.15, 14:03
              Mnie to akurat pasuje. Już miałem do czynienia z ekspertami którzy podawali po 20 prognoz miesięcznie i 30 % z nich wchodziło ;p Zresztą z kasą na zakłady też ostatnio lekko nie jest.
            • litwin36 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 30.01.15, 10:11
              Widzieliście ostatnie typowanie? Kurs był ponad 1.81 a wygrana była chyba jeszcze przed pierwszą połową. Więcej takich rozgrywek ;D
          • holda1990 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 06.02.15, 14:12
            Ostatnie typowanie niestety nie weszło, ale dzisiaj rano dostałałam już kolejną prognozę na następny mecz... ta się nie może nie udać ;p Postawię dwa razy tyle co ostatnio i się zwróci ;p nie raz już działało hehe
            • litwin36 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 09.02.15, 10:21
              No i udało Ci się jak zwykle holda1990 ;p Gratuluje instynktu xD
              • pudlomine Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 11.02.15, 12:54
                Polecam wszystkim serwis jak najbardziej! Gram szósty raz, błędne typowanie trafiło mi się tylko raz. Można natrzepać naprawdę niezłej kapusty !
                • serafin90 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 13.02.15, 12:32
                  Następne typowanie już wykupione !!!
                  • barteqs27 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 16.02.15, 11:31
                    Nowe typowanie już wyszło! 2 dni opóźnienia, ale mam nadzieję, że czekanie się opłaci wink Już obstawiam big_grin
                    • holda1990 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 23.02.15, 11:50
                      Jednak się nie opłaciło, pierwszy raz mieli taką sytuację, że dwa pod rząd im nie weszły. Odbiłam sobie na razie tylko jakieś 50% tego co straciłam, ale miejmy nadzieje że kolejnych porażek już nie będzie w najbliższym czasie...
                      • barteqs27 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 26.02.15, 12:29
                        Czekam na wyniki kolejnego typowania...
                        • serafin90 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 04.03.15, 12:12
                          Powoli, ale do przodu ;p zła passa leedera chyba się skończyła... wracają znowu do gry
                          • litwin36 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 18.03.15, 11:50
                            dostałem właśnie nowe typowanie, zapowiada się ciekawie...
                            • holda1990 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 25.03.15, 12:03
                              Jak na razie idzie mi troche lepiej niż gdybym obstawiała samodzielnie. Leeder jednak musi coś zrobić z typowaniami bo może i nie mam na razie dużych strat, ale skuteczność im nieco siada ;/ Zobaczymy co pokażą w następnym typowaniu
                              • litwin36 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 15.04.15, 10:28
                                Faktycznie 90% jak na razie jest historia, ale wydaje mi sie ze to byl tylko jakis kryzys bo teraz wszystko wraca do normy i mają pięć typowan z rzedu prawidlowo. Okres tych felernych prognoz mam juz za soba i na nowych meczach zarobilem juz calkiem sporo.
    • petrox77 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 21.11.15, 14:03
      Polecam program TrafficMonsoon. Sprawdzilem go na wlasna reke i dziala w 100%. Jestem gotow polecic go kazdemu, kto chce zarobic latwe pieniadze w miare krotkim okresie czasu. Zapraszam do rejestracji :
      trafficmonsoon.com/?ref=P3TR0
    • 11analityk12 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 18.05.17, 16:00
      leeder.pl taki z niego mistrz typowania, że strona już nie istnieje. Beznadziejne płatne typy i system bukmacherski.
    • 11analityk12 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 18.05.17, 20:04
      taki z niego pogromca bukmachera, że strona już nie istnieje, chcecie poczytać o skutecznym systemie na bukmachera i płatnych typach bukmacherskich? tutaj macie garść informacji: najlepszysystemnabukmachera.wordpress.com
    • gwiazdkaznieba80 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 04.02.23, 10:15
      Kiedy potrzebujesz dodatkowego dochodu, większość ludzi radziłaby ci znaleźć pracę w niepełnym wymiarze godzin. Ale jeśli masz już pracę w pełnym wymiarze godzin, która po prostu nie jest wystarczająco płatna i nie masz czasu na pracę w niepełnym wymiarze godzin, zarabianie pasywnego dochodu online może być dla Ciebie idealne.
      Teraz pamiętaj, że większość pasywnych źródeł dochodu nie pomoże ci przejść na wcześniejszą emeryturę, ale jest świetnym sposobem na przyniesienie dodatkowej gotówki.
      www.ysense.com/?rb=59706194

Potwierdzenia wypłat:
      www.facebook.com/zarabianieonlinezarabianie/
      topbuxzarabianie.blogspot.com/
    • gwiazdkaznieba80 Re: Płatne typy bukmacherskie - Leeder.pl 05.02.23, 15:18
      Kiedy potrzebujesz dodatkowego dochodu, większość ludzi radziłaby ci znaleźć pracę w niepełnym wymiarze godzin. Ale jeśli masz już pracę w pełnym wymiarze godzin, która po prostu nie jest wystarczająco płatna i nie masz czasu na pracę w niepełnym wymiarze godzin, zarabianie pasywnego dochodu online może być dla Ciebie idealne.
      Teraz pamiętaj, że większość pasywnych źródeł dochodu nie pomoże ci przejść na wcześniejszą emeryturę, ale jest świetnym sposobem na przyniesienie dodatkowej gotówki.
      www.ysense.com/?rb=59706194

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka