Dodaj do ulubionych

Klikaj w e-mile i zarób pieniądze! SPRAWDZONE

15.01.15, 16:17
Dzień Dobry!
Znalazłeś się tutaj, ponieważ interesuje Cię łatwy zarobek w internecie?
Otóż, ostatnio natknęłam się na pewną propozycję. Oferuję ona płatne e-mile. Każdy mail ma wartość od 10-50 gr.
Na czym to polega?

Codziennie dostajemy na pocztę od 2-5 mail, wchodzimy w nie, klikamy link. Przenosi nas do reklamy, zjeżdżamy w dół i klikamy niebieski link (przeczytałem maila). Automatycznie na konto zostają wpłacone groszówki. Jest również kilka innych opcji zarobienia na tej stronie, możemy wypełnia ankiety, lub oglądać filmiki.
Wypłacić możemy pieniądze, gdy zbierzemy 200zł, moim zdaniem nie jest to trudne, po 3 miesiącach partnerstwa uzbierałam ok. 600 zł, a poświęcam na to dosłownie 2 min dziennie.

Piękny sposób na dodatkowy zarobek. wink

LINK: www.ermail.pl/link/cTNljlVlcY277lXjm2jTmYTVTcVNaa7e

~~~INNE ~~~
Zarabiam również na 2 innych platformach reklamowych, bardzo podobnych do 1. smile
W tym 2 platformach możemy wypłacić pieniądze gdy uzbieramy 5+ zł, ponieważ za maile dostajemy 1gr, na platformach są również inne opcje zarobku. smile

LINK2: centrumreklamy.com/pages/index.php?refid=femine

Obie strony stoją na tej samej platformie. wink

LINK3: zielonymail.com/pages/index.php?refid=femine
Obserwuj wątek
    • todzio78 Re: Klikaj w e-mile i zarób pieniądze! SPRAWDZONE 21.01.15, 20:58
      Też jestem w eRmail, ale trzeba dużo czasu żeby coś zarobić wink 3 miesiące temu wpadłem na fajny program, w którym można zacząć bez inwestycji klikając również reklamy tyle że w $. Postanowiłem trochę zainwestować i po 3 miesiącach już wychodzę do przodu, ale nadal inwestuję żeby w ciągu roku mieć dobrą wypłatę. Zaufany admin działający i płacący od 3 lat. Jak jesteś zainteresowana to zarejestruj się(to nic nie kosztuje) a w razie pierwszej inwestycji zwracam całą moją prowizję - 10%. Jak się zarejestrujesz to wyślę na maila wszystkie materiały, podpowiem co i jak. Naprawdę warto spróbować i nie żałować potem wink www.paidverts.com/ref/todzio78
      • todzio78 Re: Klikaj w e-mile i zarób pieniądze! SPRAWDZONE 21.01.15, 21:00
        Zapomniałem o mailu: t.niemyjski@o2.pl wink zresztą jak się zarejestrujesz z mojego linka, to sam się odezwę smile
        pozdrawiam
    • mona.dk Re: Klikaj w e-mile i zarób pieniądze! SPRAWDZONE 19.04.15, 16:16
      Oj w taką formę zarabiania pieniędzy to ja kompletnie nie wierze! Jakim cudem dostanę kasę za kliknięcie w email? To absurd. Lepiej zabrać się do pracy i ciężko pracować na swój sukces a nie szukać jakiś dziwnych ułatwień, które nie działają. Polecam zajrzeć na praca.gratka.pl/wynagrodzenia/ gdzie jest raport zarobków i widać tam, że polacy potrafią zarobić.
    • petrox77 Re: Klikaj w e-mile i zarób pieniądze! SPRAWDZONE 21.11.15, 14:02
      Polecam program TrafficMonsoon. Sprawdzilem go na wlasna reke i dziala w 100%. Jestem gotow polecic go kazdemu, kto chce zarobic latwe pieniadze w miare krotkim okresie czasu. Zapraszam do rejestracji :
      trafficmonsoon.com/?ref=P3TR0

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka