diabollo 07.03.23, 07:54 krytykapolityczna.pl/kraj/dlaczego-szczecinska-tragedia-niczego-nie-zmieni/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
diabollo Re: Dlaczego szczecińska tragedia niczego nie zmi 08.03.23, 07:36 krytykapolityczna.pl/kraj/filiks-tvp-info-pis-platforma/ Odpowiedz Link
grzespelc Re: Dlaczego szczecińska tragedia niczego nie zmi 08.03.23, 14:10 O sprawie coś tam czytałem jakiś czas temu, potem gdzieś jakiś nagłówek, że chodzi o dzieci znanej działaczki ze Szczecina. Pomyślałem, że znam jedną i mam nadzieję, że to nie o nią chodzi. A kiedy Magda napisała o śmierci syna, to nawet nie skojarzyłem faktów. Dopiero kiedy następnego dnia zaczęły coś media pisać, to wgłębiłem się w sprawę. Z racji zawodu trochę niefajnych historii poznałem, ale żadna nie była tak straszna. Nie tylko dlatego, że chłopak nie był tak całkiem dla mnie anonimowy. I myślę sobie, że będzie coraz gorzej, bo hejtu w sieci nie da się zatrzymać (gdyby tak jeszcze chociaż ktoś próbował...). Odpowiedz Link
grzespelc Re: Dlaczego szczecińska tragedia niczego nie zmi 08.03.23, 14:41 Trochę nawiny ten artykuł. "Prawica uważa, że tylko ona jest „obozem patriotycznym” Nie uważa, tylko głosi. W ideologię się nie wierzy, tylko sprzedaje. "Jakaś część PiS ciągle wierzy, że toczy krucjatę" To samo. Nikt w to nie wierzy. "ciągle czuje się stroną słabszą" Jw. Odpowiedz Link