diabollo 20.03.23, 06:57 krytykapolityczna.pl/kraj/sojusz-lewicy-z-liberalami-jak-wyglada-marksistowski-przepis-na-jedna-liste/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ireneo Re: Jak wygląda marksistowski przepis na jedną li 20.03.23, 10:50 Scharakteryzował dojną drużynę i usiłowania zdyskredytowania przeciwnika fakeniusami wobec braku innych konstruktywnych argumentów. Nie dziwota gdyż teraz pojawił się ten z którym tow. I sekr. KC PIS nigdy jeszcze nie wygrał Zgodnie z wczesnokomunistyczną strategią walki o wladzę, wypracowaną w praktyce pierwotnych wspólnot wczesnochrzescijańskich - cel uświęca środki, pod niepewny finał kampanii, będą szukać sojuszu i z diabłem byle tylko nie stracić koryta na rzecz celi+. Już to przeżyliśmy przy prezydenckich. Kosxtowalo to Polaków ponad 70 milionów. Prowizję dojni do dziś koszą. Pamiętacie świętego honoris causa Mateusza - jak trzeba to będziemy ręka w rękę z diabłem. To przy maseczkach i respiratorach. Diabeł naciął ich, a w sumie nas na ponad sto milionów. Donald Tusk może nie okazać się aniołem jak kiedyś i zachce ich odzierać z krawatów, brokatów i willi. W obronie gotowi iść w pakt z braunami jak niedawno z samoobroną. I tak im dopomóż buk. Na🤟ałem, 🖐️ 🤟.😄 Odpowiedz Link
grzespelc Re: Jak wygląda marksistowski przepis na jedną li 22.03.23, 02:29 'Liberałowie wprowadzają podatki – my żądamy progresywnych. Wchodzą progresywne – my je eskalujemy tak, by puścić wielki kapitał z torbami. Nasza presja na radykalizację powinna metodycznie rosnąć, nie tylko w ekonomii, lecz we wszystkich obszarach życia politycznego" Wciąż aktualne! I w ogóle świetny tekst ! O panie, jak ja bym chciał w tym kraju takiej prawdziwej, lewicowo-ateistyczno-ekologicznej rewolucji. Odpowiedz Link