dzidzia_bojowa
15.12.10, 12:08
Jak wyobrażacie sobie stałych bywalców forum? Zastanawialiście się nad tym kiedyś?. Czy nicki forumowe to dla Was byty transcendentalne?
Ja na przykład lubię wiedzieć kto zacz ale nie za wszelką cenę. Miałam okazje poznać kilka osób z forum regionalnego, miejscowego. Bractwo prowadziło ożywioną dyskusję, w końcu skrzyknęło się i umówiliśmy się w knajpie na wieczorek zapoznawczy. Miałam swoje wyobrażenia lecz kompletnie nie pokryły się z rzeczywistością. Np Iks w mojej wyobraźni jawił się jako postawny brunet o niskim głosie, po osobistym poznaniu okazał się być niskim, nieco wyliniałym chudzielcem. Nie zmniejszyło to mojej sympatii do niego ponieważ nic nie stracił jako wspaniały gawędziarz z wielkim poczuciem humoru.
Do czego zmierzam? Otóż ciekawa jestem jak sobie wyobrażacie siebie nawzajem. Jeśli jesteście ciekawi moich wyobrażeń to czytajcie dalej, jeśli nie to tu proponuję przerwać:)
Założyciela tego forum wyobrażam sobie jako szczupłego młodzieńca z myślącymi niebieskimi oczami, wzrost ok 175 cm, szatyn nieco kędzierzawy. Ubiera się na czarno, dżinsy, sweter lub bluza z kapturem, glany lub obuwie glanopodobne. Nieodłączny plecak wypełniony książkami i skryptami oraz termosem. Typ intelektualisty.
Aaricia- Burza jasnych włosów nieujarzmiona( wpływ wizytówki:)), klasyczne dobre gatunkowo ubrania, wzrost 170 cm. Pod pachą plik dokumentów, papierów, projektów biznesowych. Wulkan energii, nieustanny pośpiech, otoczona dużą ilością znajomych, przyjaciół, wielbicieli.
Misiania- spokojne usposobienie, żywa inteligencja aż bucha z jej wyglądu, bystre oczy, szatynka, włosy półdługie, proste. W ubiorze luz ale i dyskretna elegancja. Wzrost średni, szczupła.
Trusiaa- filigranowa istotka o gołębim sercu. Jej obecność zawsze wpływa kojąco na wszystkich. Szczupła buzia, wielkie łagodne oczy, mały sympatyczny nosek( jak to u króliczków), cichy łagodny głos. Gdzie się pojawi, natychmiast wszystkich wokół siebie skupia i każdy z przyjemnością słucha co ma do powiedzenie.
Nessie- typ intelektualistki z ostrym jak brzytwa:) umysłem. Koniecznie w okularach, krótkie, doskonale ostrzyżone włosy, raczej ciemne. Ubiór zawsze wygodny, niekrępujący raczej w stonowanych kolorach. Średni wzrost, ładna twarz, zielone oczy.
Azorek- tu nie muszę sobie wyobrażać ponieważ Azorek opisywała siebie w którymś wątku. Na koncertach wytworne kreacje, na co dzień czernie, wygoda, zwiewność. Emanuje sztuką co wywołuje pewne onieśmielenie.
Be-ell- też pisała jak się ubiera: ramoneska, dżinsy, wygodne buty. Widzę ją jako drobną kobietkę, energiczną, zdecydowaną, stanowczą. Umie sobie podporządkować otoczenie, typ przywódcy wzbudzający respekt.
Zmrużek - pan w wieku ok 40 lat, brunet lekko szpakowaty. Wzrost 180 cm, normalna budowa ciała. Klasyczny męski ubiór. Zamyślony, nieco melancholijny ożywiający się podczas rozmów na tematy, których jest ekspertem lecz raczej małomówny. Bystry obserwator, wzbudzający zaufanie.
Drzejmsa nie muszę sobie wyobrażać bo go widziałam:))
Mogę opisać wszystkich ale idę gotować obiad. Może później...