pzkpfw-vi-b-konigstiger 27.12.12, 15:39 niniejszym zakładam wątek do sięmeldowania - może Romek wróci... to pisałam ja, Panzerna Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiania Re: wątek meldunkowo-ożywiający (z inspiracji Tfu 27.12.12, 16:26 To ja. Brzoza. Odpowiedz Link
kaga9 Re: wątek meldunkowo-ożywiający (z inspiracji Tfu 27.12.12, 17:27 Ja Oka, Grab...tfu, Jesion, słyszysz mnie? Odpowiedz Link
good_morning Re: wątek meldunkowo-ożywiający (z inspiracji Tfu 27.12.12, 17:58 ok, no to good afternoon :D Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: wątek meldunkowo-ożywiający (z inspiracji Tfu 27.12.12, 20:49 ஒட்டகச்சிவிங்கிகள் அமைச்சரவை உள்ளிடவும் *) *)Żyrafy wchodzą do szafy w języku tamilskim Odpowiedz Link
misiania Re: wątek meldunkowo-ożywiający (z inspiracji Tfu 27.12.12, 21:02 Żyrafa weszła do szafy... buahahahahahahaha... (to był straszliwy rechot) Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: wątek meldunkowo-ożywiający (z inspiracji Tfu 27.12.12, 21:09 Przez chwilę miałam straszną myśl, że Misia trzyma w szafie żyrafę i nawet sobie ją wyobraziłam( tę żyrafę) jak wystaje jej głowa zza niedomkniętych drzwi a wewnątrz jest plątanina żyrafich nóg. Fcale nie widziałam zdjęcia torebki tylko ten okropny obraz krzywdzonego delikatnego zwierzęcia. A ić! Odpowiedz Link
3.14-roman Będę w sobotę :) 27.12.12, 21:16 (wieczorem). Przepraszam za nieobecność. To miło, ze o mnie pamiętacie :) Odpowiedz Link
mnop2 Re: Będę w sobotę :) 28.12.12, 18:07 właśnie, kto to był? wlaz jak do siebie, kurka wodna Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Będę w sobotę :) 27.12.12, 21:19 no jakżeż, przebuk, na Jesiona! Ojca Założyciela byśmy nie pamiętali??? Odpowiedz Link
tfu.tfu magnetyczna osobowość ;-P 27.12.12, 21:58 co zawołam, że Romana brak, to on się melduje ;-] ]:-P Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: magnetyczna osobowość ;-P 27.12.12, 22:42 tfu.tfu napisała: > znaczy wiedźmiństfo, tfu! :-D Nie wiem dlaczego, ale jakoś dobrze mi się to kojarzy. Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: magnetyczna osobowość ;-P 27.12.12, 23:02 no a co? a my to niby nie wiedźmy? :D Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: wątek meldunkowo-ożywiający (z inspiracji Tfu 28.12.12, 09:30 melduję się w piątek Panzerna -- - Odpowiedz Link
kaga9 Re: wątek meldunkowo-ożywiający (z inspiracji Tfu 28.12.12, 11:21 Piątek, piątunio, piąteczek! Za tydzień będzie cieszył jeszcze bardziej, zwłaszcza po pracy. Bo dziś się lenięęęęęę. Odpowiedz Link
misiania Re: wątek meldunkowo-ożywiający (z inspiracji Tfu 28.12.12, 13:00 Dwadzieściasześćtysięcy... Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: wątek meldunkowo-ożywiający (z inspiracji Tfu 28.12.12, 14:08 ja tyż znaczy otkużyłam i pranie zrobiłam i pozmywałam i zrobiłam 2 koralikowe marekry do robótek - z kwiotkiem a teraz se obejżę kolejne odcinki Gry o Tron i będę dziergać mniammmm... Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: wątek meldunkowo-ożywiający (z inspiracji Tfu 28.12.12, 23:38 znowu siedzę w robocie, internecik stracił płynność jednakowoż i mam doła, bo nie wiem, jak się skończy Julia ;-P muszę czekać do piątego, bu! Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: 29.12. 29.12.12, 12:41 Dziędobry: Sobota - imieniny Kota :D Odpowiedz Link
misiania Re: 29.12. 29.12.12, 18:58 Wspominałam może, że zdechł mi samochód? Używajcie samochodów, dziewczęta, bo akumulatory nie lubią być bezczynne w czasie mrozów... A teraz - mądrzejsze o tę mądrość - możemy wrócić do robienia manikiru :) Odpowiedz Link
3.14-roman Re: 29.12. 29.12.12, 19:20 Biedny samochodzik :(. Ale on nie zdechł, tylko umarł. Samochód też człowiek. Odpowiedz Link
good_morning Re: 29.12. 29.12.12, 22:36 ja bym chetnie w morde kogo innego jeza mi szkoda, nie zasluzyl (wiecej w watku o plakaniu) Odpowiedz Link
misiania Re: 29.12. 31.12.12, 10:24 Autko uległo reanimacji, melduję. Może by gdzie pojechać sobie teraz? Odpowiedz Link
good_morning Re: 30.12 30.12.12, 01:37 to i ja podpisze liste zatem i lulu jutro wyscig z czasem ;) Odpowiedz Link
aaricia_szalona Re: 30.12 30.12.12, 20:30 Heja! Aaricia się melduje. Aaricia ma chyba depresję i dlatego cicho siedzi. Aaricia już wczoraj samochodzikowi akumek prostowała (tak, tak, Misianiu, samochodzik należy użytkować, ale jak się ma do pracy 3 minuty nogyma, to on ma prawo w końcu focha strzelić). Aaricia ma dylemata. Jechać na Sylwestra, czy w chałupie zostać? Pierwsze "za" wyjazdem: Jak w domu zostanie, to zażyje, chcąc nie chcąc, superhipermegawypaśnej imprezy pt. Sylwester przed Spodkiem. Poproszę o listę dalszych za i przeciw. Odpowiedz Link
misiania Re: 30.12 30.12.12, 20:51 Ja to bym była za przeniesieniem Nowego Roku gdzieś w okolice czerwca, lipca. Albo za przeniesieniem się w grudniu w miejsce, gdzie jest ciepło. Uważam, że mam rację i każda impreza byłaby wtedy lepsza. Odpowiedz Link
mnop2 Re: 30.12 30.12.12, 21:04 Uważam, iż przypisując sobie rację, masz rację, dyż, minusowe tęperatury naszej szerokości geograficznej, robią dziwnie na członki i gowy,. Odpowiedz Link
kaga9 31 grudnia, rokuuu paaamiętnegoooo 31.12.12, 16:52 ...Ełro było w Polsce, nie brakło niczegoooo... Kto zostaje fdomu? Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: 31 grudnia, rokuuu paaamiętnegoooo 31.12.12, 17:24 mła :) mam na razie lekki wqrw, gdyż albowiem wyszłam z fabryki po czasie - a taką miałam nadzieję, że da się wcześniej urwać... ale mi zaraz stan powyższy przejdzie, bo jadłam tłuste dużo tłustego... mniammmm... pyszne było :) i zaraz się szczelę na troszkę, podrzemię, a potem do północy jakoś wytrwam Odpowiedz Link
misiania Re: 31 grudnia, rokuuu paaamiętnegoooo 31.12.12, 17:29 Ja zrobię tak, że przygotuję śledzie z cebulką i odstawię je do lodówki. A po uczczeniu święta mojego brata, któren urodził się w noc sylwestrową i właśnie wypada całkiem okrągła rocznica tego wydarzenia, powrócę do domu i będę nad ranem gotowała ziemniaki w mundurkach, bo świetnie pasują do śledzia. Taki mam chytry plan. Impreza u brata nie wymaga ode mnie strojenia się w nie swoje piórka, a potem zimne śledzie i gorące ziemniaki... Cóś mi się zdaje, że to dobry plan :) Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: 31 grudnia, rokuuu paaamiętnegoooo 31.12.12, 17:44 plan jest fantastyczny ja zasię zrobię też śledzia, ale z japkiem i cebulko, w jogurcie będzie na jutro do pracy jak znalazł mniammmm... Odpowiedz Link
kaga9 Re: 31 grudnia, MISIANIAAAA 31.12.12, 20:43 Ochoch, to bratu, memu bliźniaku astrologicznu, sto lat! Tylko u mnie rocznica nie tak okrągła. Acz złożona z cyfr o okrągłym kształcie, może być? Odpowiedz Link
tfu.tfu melduję posłusznie 31.12.12, 21:47 iż jeszcze mam 2 noce w pracy i potem się wreszcie wyśpię jak bąk ;-P cium Wam! Odpowiedz Link
3.14-roman Re: hepi nju jer 01.01.13, 00:17 Wszystkiego najlepszego! Jeszcze tylko 20 minut, hałasy ucichną i będzie można iść spać. Uff. Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: hepi nju jer 01.01.13, 00:19 no, góra 41 minut koty pochowane - pod wanną, w wersalce, enyłer... Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: hepi nju jer 01.01.13, 00:32 o, już ścichło na mieście, walki uliczne kończą się pomału a Johny Cash jest genialny, gorąco polecam :) będzie mi grał cichutko do samego rana... Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: hepi nju jer 01.01.13, 00:42 U nas też zabrakło amunicji więc się cicho zrobiło tylko wiatr hula przez szparę uchylonego okna. Przy okazji: szczęśliwego roku calutkiego! Odpowiedz Link
kaga9 Re: hepi nju jer 01.01.13, 00:48 No, niechżeż wreszcie będzie szczęśliwy!!! A cierpień malutko oby... Odpowiedz Link
good_morning Re: trzynastka jest szczęśliwa! 01.01.13, 02:41 no to happy! :) u mnie dziwnie bo dopiero robi sie glosno (chyba powracali skadstam i kontynuuja impreze) ale mi to tito, bo wlasnie skonczylam amadeusa ogladac (jeden z ukochanych moich filmow, nigdy mi sie nie znudzi, oczywiscie zawsze sie na koniec rozplacze chllip chlip) wiec i ja daje niezle :D (teraz oczywiscie requiem leci konkurujac z jakims umc umc ;)) Odpowiedz Link
mnop2 Re: trzynastka jest szczęśliwa! 01.01.13, 11:22 Hapi Hapi niu je :) dzie jest woda??? Odpowiedz Link
kaga9 Re: trzynastka jest szczęśliwa! 01.01.13, 12:39 Fkranie nie ma? Ja się co i raz budziłam w nocy, wyżłopałam 1,5l mineralki. Dlaczego? Przecież wcale dużo alko nie skonsumowałam... Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: trzynastka jest szczęśliwa! 01.01.13, 12:49 Tera pięknie grajo we Wiedniu, słuchajta! Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: trzynastka jest szczęśliwa! 01.01.13, 13:13 usiłuję słuchać, ale jezdem we fabryce, to mi przeszkadzajo... Odpowiedz Link
aaricia_szalona Re: trzynastka jest szczęśliwa! 01.01.13, 14:36 SŁuchalim Wieńdnia. Pienknie smyczą. Przyjechalim o 6.00, walnelim się spać, i akurat wstalim na trąsmisjem. Nie życzylim Wam jeszcze, co czynim: Dobrego, wesołego, dostatniego roku. HEPI NJU JEA 4U!!!!! Odpowiedz Link
misiania Re: trzynastka jest szczęśliwa! 01.01.13, 15:20 A mi się plany zawaliły. I niestety, tego śledzia dopiero teraz wstawiłam do lodówki. Jakoś tak wczoraj się nie zebrałam do przyrządzenia rybki, a nad ranem niesporo by mi szły prace domowe, gospocha ze mnie do dupy :) I teraz dochodzimy do wisienki na torcie. Albowiem wczorajszy wieczór umilił mi rzewny sms od byłego gacha, o którym tu kiedyś wspominałam, że się odezwał po latach. Sms zostawiłam bez odpowiedzi, ale zachowam go jako cenną pamiątkę, bo dopiero teraz do mnie dotarło, jak wiele dobrego ten człowiek mi uczynił, puszczając mnie w trąbę. Matko. Może bym teraz siedziała na jakim Tarchominie czy innej Białołęce z kredytem hipotecznym na karku, gotując ogórkową jak na gospochę przystało... I może nie dla mnie byłyby Paryże i Szanghaje, Kalifornia monamur, uliczki w Barcelonie, arrivederci Roma, concrete jungle where dreams are made of i pozostałe? Hm... swoją drogą cóś mu pewno w życiu nie wyszło, skoro sięga do archiwum. Ale tak sobie myślę, że jest wiele innych kontaktów, które może odkurzyć :) (Och, jakaż ja jestem płytka, zauważam przy okazji bez większych emocji. Za to cieszy mnie, że ziemniaczki już bulgoczą, jak słyszę :) Odpowiedz Link
kaga9 Re: trzynastka jest szczęśliwa! 01.01.13, 15:34 Ano, po pijaku człek pono rzewnieje, postanowił obudzić i w Tobie czułą nutę, a Ty mu zara Białołęką ogórkową po oczach! Wprawdzie w myśli tylko, ale myśląmowąuczynkiemipożądaniem. Odpowiedz Link
misiania Re: trzynastka jest szczęśliwa! 01.01.13, 15:41 Niniejszym oświadczam, że ogórkowa Białołęka przypisana została temu człowieku na amen, hehehe... Dziękuję, Kaga :)))) Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: trzynastka jest szczęśliwa! 01.01.13, 15:59 no kurna, a ja natenprzykład teraz takiej ogórkowej, nawet z ręki Waćpanny, to bym zjat... cokolwiek bym zjat! na deżur se za mało wzięłam chleba - a jedzenie ciastek to nie to samo! yh... a i śledzia nie zrobiłam, gdyż albowiem mi się zaniechciało... Odpowiedz Link
misiania Re: trzynastka jest szczęśliwa! 01.01.13, 16:38 Yyyy... A może dzisiaj działają plackarnie? W sensie może jakaś pepperoni czy hawajska jest dzisiaj osiągalna? Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: trzynastka jest szczęśliwa! 01.01.13, 16:41 na razie zrobiłam przeszukanie na lokalu w naszym pokoju socjalnym, jest owies i dżem i 1 kawałek suszonego pomidora w oleju i mam japko i jogurt do rana może styknie... Odpowiedz Link
kaga9 Re: trzynastka jest szczęśliwa! 01.01.13, 23:51 misiania napisała: > Niniejszym oświadczam, że ogórkowa Białołęka przypisana została temu człowieku > na amen, hehehe... Dziękuję, Kaga :)))) > O, to mam równowagę. Misiańce humor poprawiłam, własnej matce zepsułam (ale czem innem). Jak zwykle zresztą. 1:1. Idę spać, coby jutro jeszcze ciemną nocą oczęta otworzyć (pochlastam się, aaaaaaaaaaaa!!!). Branoc. Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: wątek meldunkowo-ożywiający (z inspiracji Tfu 01.01.13, 16:54 spocznij ;) Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: wątek meldunkowo-ożywiający (z inspiracji Tfu 01.01.13, 18:18 się melduję posłusznie jak Panze kazali Odpowiedz Link
tfu.tfu no to ja w 02.01.13, 07:15 końcu dobranoc ;-P mam wolne hyhy, będę wyć z rozkoszy zara, ale pocichu, bo tu psich dużo, pewnie się podłączo... w mordę, ale jestem zmęczona... a Panzerną informuję, że mam zamówienie na komin i klnę na czym świat stoi, bo na okrągło się nie da po heretycku i owijam te lewe, kurza stopa... a, no i udziałam jeszcze 2 chusty, udziałam komin, udziałam 2 czapy i nie miałam kiedy sfocić i wrzucić. a tfu! Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: no to ja w 02.01.13, 09:18 to ja tesz idę spać a lewe da się w dowolny sposób, na okrągło też bezproblemowo :) Odpowiedz Link
good_morning Re: no to ja w 02.01.13, 17:56 o, siostra w drutowaniu! piekne, poogladalam :) ale jak mi do tej pory umknela Twoja dzialalnosc, to nie wiem... napisze @ jak bede miala wene Odpowiedz Link
nuova Re: wątek meldunkowo-ożywiający (z inspiracji Tfu 02.01.13, 14:25 ostatnie godziny laby, jutro rabotać ;( Odpowiedz Link
kaga9 Re: wątek meldunkowo-ożywiający (z inspiracji Tfu 02.01.13, 15:41 Dzwonek budzika zgwałcił dziś ciemną nocą moje poczucie harmonii i szczęścia. Mówiąc o ludzku, byłam już we fabryce. Teraz zasypiam na siedząco, chyba się jakby odzwyczaiłam:( Odpowiedz Link
misiania Re: wątek meldunkowo-ożywiający (z inspiracji Tfu 02.01.13, 16:22 Heh, kolega mnie obudził smsem o 6:08, uprzedzając że dopiero wraca z sylwestra, jest w pociągu i się spóźni pół godziny do pracy. Został potem na fabryce przesłuchany na tę okoliczność i wyszło na to, że nie było przeciwwskazań do wysłania tego smsa godzinę, a nawet dwie godziny później. Przeprosił. Wyślę mu kiedyś jakiegoś smsa o piątej rano. Specjalnie wstanę i wyślę. Bo takie jak ja nie zapominają. Odpowiedz Link
mnop2 Re: wątek meldunkowo-ożywiający (z inspiracji Tfu 02.01.13, 17:30 Nie dałam rady pójść do pracy, bo zmęczyłam się odpoczywaniem, zażądałam urlopu na 1 dzień. Do jutra mam czas na odpoczęcie, krótko :( Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: wątek meldunkowo-ożywiający (z inspiracji Tfu 02.01.13, 19:32 to bardzo słuszne posunięcie, taki dzień urlopu po urlopie! tesz poproszę! Odpowiedz Link
mnop2 Re: wątek meldunkowo-ożywiający (z inspiracji Tfu 02.01.13, 20:34 tylko mam jakby 1 dzień urlopu mniej na ten jakby nowy rok ;I Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: wątek meldunkowo-ożywiający (z inspiracji Tfu 02.01.13, 18:11 bydlę, a nie kolega... ja mogę wysłać za Ciebie o 4:44 nawet ;-P normalnie o tej porze siedzę w robocie i jakby nie śpię, nie będziesz musiała się zrywać :-D Odpowiedz Link
mnop2 Re: wątek meldunkowo-ożywiający (z inspiracji Tfu 02.01.13, 20:33 gdzie wy wszystkie po nocach pracujecie??? matkokochana Odpowiedz Link
good_morning Re: wątek meldunkowo-ożywiający (z inspiracji Tfu 02.01.13, 21:08 tez sie zastanawialam, tylko mi bylo glupio pytac ;P Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: wątek meldunkowo-ożywiający (z inspiracji Tfu 02.01.13, 23:13 Panzerna to w arsenale, a ja w Domu Zdrojowym :-D Odpowiedz Link
mnop2 Re: wątek meldunkowo-ożywiający (z inspiracji Tfu 03.01.13, 16:50 Matko kochana, to Pancerna jest rzounieżę?? Jeśli Ty pracujesz w kotlinie kłodzkiej, to ja się Marysi oświadczam i poproszę codziennie kubeczek wody silnie nasiarowanej :))) Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: wątek meldunkowo-ożywiający (z inspiracji Tfu 03.01.13, 17:18 W Kotlinie Kłodzkiej, w której obecnie zamieszkuję są wody nie nasiarowane a inaczej napierwiastkowane ( nie pamiętam szczegółowego składu ale się dowiem jak zechcesz). Dom Zdrojowy mam o rzut beretem, o! Odpowiedz Link
mnop2 Re: wątek meldunkowo-ożywiający (z inspiracji Tfu 03.01.13, 18:04 jak to nie nasiarowane jak nasiarowane, bo siarą jadą, hę, się pytam? Kotlina Kłodzka maj lof forewer! mogę zamieszkać nawet w jaskini niedźwiedziej :)))))) Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: wątek meldunkowo-ożywiający (z inspiracji Tfu 03.01.13, 17:28 nie jestę rzounieżę! ja zawodowo siki przelewam ;) Odpowiedz Link
mnop2 Re: wątek meldunkowo-ożywiający (z inspiracji Tfu 03.01.13, 18:01 Pigu-a znaczy?? Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: wątek meldunkowo-ożywiający (z inspiracji Tfu 03.01.13, 18:08 neee... pipeta najwyrzej ;) a pamiętacie, jak pan Heniutek krzyczał na siostrę Anielę Kulonkę "ty stara pipeto!"? :D Odpowiedz Link
mnop2 Re: wątek meldunkowo-ożywiający (z inspiracji Tfu 03.01.13, 18:14 nie znam Anieli Kulonki, ale jeśli z niej pipeta, to chętnie zapoznam :))) Odpowiedz Link
kaga9 Re: wątek meldunkowo-ożywiający (z inspiracji Tfu 03.01.13, 17:05 Tfu.tfu, jesteś MaxiKazem?;) www.youtube.com/watch?v=gP9gNn0oNlY Odpowiedz Link
mnop2 Re: wątek meldunkowo-ożywiający (z inspiracji Tfu 03.01.13, 18:05 a to co za ustrojstwo? ;) Odpowiedz Link
kaga9 Re: wątek meldunkowo-ożywiający (z inspiracji Tfu 03.01.13, 20:45 To stont: pl.wikipedia.org/wiki/KOC_-_Komiczny_Odcinek_Cykliczny W Ciechocinku, tam gdzie Dom Zdrojowy, Maxi Kaz rusza na łowy Na deptaku czai się na panie Każda szansę dziś dostanie Ale tylko jeden raaaaaaaaaaz Taki ze mnie MaxiKaaaaaaaaaaz... Odpowiedz Link
mnop2 Re: wątek meldunkowo-ożywiający (z inspiracji Tfu 03.01.13, 21:02 a ja gópia myślałam, ze to... piiiiiiiiiiiiiiii piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii białe mokasyny musi mieć :C) Odpowiedz Link
kaga9 Re: wątek meldunkowo-ożywiający (z inspiracji Tfu 03.01.13, 23:53 Białe skarpetki, wąs i łysinę! Odpowiedz Link
tfu.tfu śfynie! 04.01.13, 08:28 podłe i bure ;-P nie jestem maxi kazem ;-P raczej jakby to ująć, czymś na kształt muzy u wodopoju tudzież świętego źródełka ;-P Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: śfynie! 04.01.13, 08:37 kapłanką i szafarką wody życia zarazem :D Odpowiedz Link
mnop2 Re: śfynie! 04.01.13, 15:44 zwłaszcza bycie szafranką jest urocze :) <klaśnięcie pulchnych rączęt> Odpowiedz Link
misiania Re: śfynie! 04.01.13, 20:21 Za daleko mam do odpowiedniego wątku, więc szybko piszę tutaj. Wspominałam kiedyś o uroczym filmie Połów szczęścia w Jemenie (Salmon Fishing in the Yemen). Kupiłam dvd i teraz oglądam w zachwycie, rechocząc od czasu do czasu ("10 tysięcy łososi atlantyckich na moim biurku - do piątku."). A Kristin Scott Thomas jest genialna! Odpowiedz Link
good_morning Re: śfynie! 04.01.13, 20:30 romantic comedy mnie odstrasza, ale lasse mnie zacheca, weic pewnie obejrze ;) Odpowiedz Link
misiania Re: śfynie! 04.01.13, 20:35 romantic comedy nie jest bazą wyjściową jeśli chodzi o SFITY, pewno ktoś to hasło rzucił w celach marketingowych :))) Odpowiedz Link
mnop2 Re: śfynie! 04.01.13, 20:57 bardzo dobrze, że napisałaś o tym blisko, a nie gdzieś tam hen, nie wiadomo gdzie. Jeśli rechoczesz, to ja też poproszę! Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: śfynie! 04.01.13, 20:59 Obejrzę na pewno! A teraz zupełnie nie w aproposie: zeżarłam przed chwilą bez wyrzutów sumienia całą paczkę żelków malinek, za jednym posiedzeniem, sięgając raz po raz podczas lektury. I teraz czuję się szczęśliwa. Żelki były przyjemnie kwaskowate. Podarował mi je mój synek, który jakiś czas temu został świadomym wegetarianinem. Babcie nieświadome, że żelki to żelatyna wpakowały wnukowi do paczek różne galaretki, żelki i itp a ja korzystam:) Odpowiedz Link
tfu.tfu u mnie będzie 05.01.13, 23:10 Małaszyński od północy, szkoda, że na laptoku, a nie na żywo... Odpowiedz Link
good_morning Re: śfynie! 08.01.13, 16:03 rozczarowal mnie troche bajka taka poprawna politycznie Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: halooo! jest tam ktooo? 06.01.13, 22:33 no, w sumie jeszcze parę godzin... o 3:20 proszę mi zacząć słać życzenia urodzinowe ;-P Odpowiedz Link
kaga9 Re: halooo! jest tam ktooo? 07.01.13, 23:50 Bosz, co za nieobecne towarzystwo! Od foruma gifty: Uporządkowane, gdyż Kozy zasadniczo lubio porządek. Zasadniczo. Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: halooo! jest tam ktooo? 08.01.13, 00:03 o kórna, zaspałam... ale i tak wszyskiego najlepsiejszego :* i duuużego wora włóczek, jakie tylko sobie zamarzysz ;) Odpowiedz Link
misiania Re: halooo! jest tam ktooo? 08.01.13, 00:21 Dopadłam do kompa po całodniowej pracy poza siecią i śpieszę pożyczyć wszystkiego, co najlepsze :))))) Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: halooo! jest tam ktooo? 08.01.13, 08:24 A bo się zakłada osobny wątek życzeniowy a nie tak się chować i się tak kryć! Spóźnione ale najszczersze i najserdeczniejsze życzenia Urodzinowe kochana Tfu! Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: halooo! jest tam ktooo? 08.01.13, 11:26 dziękować, Dziewczynki :-D założony jest, ale na innym forumie ;-P Odpowiedz Link
mnop2 Re: halooo! jest tam ktooo? 08.01.13, 15:35 Wszystkiego, wszystkiego najlepsiejszego! Naści tu baryłkę miodu, pełną! Odpowiedz Link
good_morning Re: halooo! jest tam ktooo? 08.01.13, 16:05 wszystkiego najlepszego!! (spoznilam sie cholera, moze jakies resztki chociaz? glodna jestem wlasnie ;D) Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: wątek meldunkowo-ożywiający (z inspiracji Tfu 09.01.13, 13:46 jezdę i naleśnika bym zjat... nie ma ktoś wolnego naleśnika? Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: wątek meldunkowo-ożywiający (z inspiracji Tfu 09.01.13, 14:45 Naleśników nimom ale mogę zaserwować budyń waniliowy. Odpowiedz Link
kaga9 Re: wątek meldunkowo-ożywiający (z inspiracji Tfu 09.01.13, 15:01 Ale wolny naleśnik w sęsie free naleśnik czy slow naleśnik? PS Naleśnik to jedno z moich ulubionych słów. To brzmienie! Nallllleśśśśnik... Odpowiedz Link
mnop2 Re: wątek meldunkowo-ożywiający (z inspiracji Tfu 09.01.13, 18:28 na mnie tak działa ... kopystka :))) Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: wątek meldunkowo-ożywiający (z inspiracji Tfu 09.01.13, 19:26 free & available ;) Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: wątek meldunkowo-ożywiający (z inspiracji Tfu 10.01.13, 21:01 to żeby nie było, ze się ociągam, czy cóś - melduję się posłusznie: Panzerna czysta i wykąpana dziś się nie obijałam: - sałatka śledziowa zrobiona (i częściowo pożarta) - farsz na naleśniki na jutro przygotowany - otkużone - pranie się prze, drugi wrzut czeka w kolejce - choinka spakowana i wyniesiona do piwnice - jeszcze tylko pozmywać i takie tam... Odpowiedz Link
mnop2 Re: wątek meldunkowo-ożywiający (z inspiracji Tfu 10.01.13, 21:43 dla mnie jesteś idealną kandydatką na żonę :))) Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: wątek meldunkowo-ożywiający (z inspiracji Tfu 10.01.13, 22:01 niby że mła? onieonie! ja już żoną byłam teraz wolałabym sama mieć jakąś żonę, żony to b. pożyteczne stworzenia są ;) Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: wątek meldunkowo-ożywiający (z inspiracji Tfu 11.01.13, 01:22 ja tam bym wolała gosposię i samochód z kierowcą ;-] Odpowiedz Link
kaga9 Re: wątek meldunkowo-ożywiający (z inspiracji Tfu 11.01.13, 16:36 żony to b. pożyteczne stworzenia są ;) To żesz mnie nie znasz, Panzerna... Odpowiedz Link
tfu.tfu melduję posłusznie, iż 12.01.13, 08:29 właśnie udaję się na zlot czarownic i będę jak wrócę, o! ;-P Odpowiedz Link
kaga9 Re: melduję posłusznie, iż 12.01.13, 12:43 A no tak, to DZIŚ! Będą nowe słoczyki...<zaciera łapy na stronie> Odpowiedz Link
mnop2 Re: melduję posłusznie, iż 12.01.13, 15:47 jakby co, to ja dzisiaj jestem w filharmomii albo opeże <ciągle mi się myli> Odpowiedz Link
mnop2 Re: melduję posłusznie, iż 12.01.13, 22:21 to jednak była filharmomia, jak stało na bilecie: chór gospel takie cuś, ino z chórem, mniiiiaaaaaaam! pysznie! www.youtube.com/watch?v=vUKU3rLxPDU pancia Karen Edwards, jakie una suknie miała, paaaani! Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: melduję posłusznie, iż 12.01.13, 21:13 ja dziś byłam na zlocie, ale innym niż tfówka i już wróciłam i mam nową kieckę :D sama se wydziergałam i jest kolorowa i ciepła :D:D:D Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: melduję posłusznie, iż 12.01.13, 21:40 a ja zadawałam szyku w moim tęczowym zgryźliwcu :-D bardzo już mało jest zgryźliwy Odpowiedz Link
kaga9 Re: melduję posłusznie, iż 12.01.13, 21:46 A ja wczoraj już zadawałam szyku WIESZ, CZYM;) Akurat mię się pięknie skąponowała z ciemnozielonymwkolorzemorskiejtoni swetrem. Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: melduję posłusznie, iż 13.01.13, 20:32 a może to był... STANIK!?!?! Odpowiedz Link
kaga9 Re: melduję posłusznie, iż 13.01.13, 21:15 Obie, obie oscylujecie wokół poprawnej odpowiedzi:D Odpowiedz Link
misiania Re: wątek meldunkowo-ożywiający (z inspiracji Tfu 13.01.13, 18:01 A ja dzisiaj w intencji Pomruka (tak mu chyba było na imię, temu znikłemu kotu?) udałam się na wystawę kotów. Miałam bliskie spotkanie III stopnia fejstufejs z maine coonem. Ani zdjęcie, ani film na YT nie oddaje wielkości maine coona, jeśli maine coon postanowił być wielki. Taki to ma łeb jak sagan, kark twardy jak z betonu i patrzy na człowieka z lodowatą obojętnością. Boski zwierz. Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: wątek meldunkowo-ożywiający (z inspiracji Tfu 13.01.13, 18:10 wolałąbym nowofunlanda, mośmośmoś Odpowiedz Link
misiania Re: wątek meldunkowo-ożywiający (z inspiracji Tfu 13.01.13, 18:23 Różnica wielkości niewielka, a kot się nie ślini... Odpowiedz Link