3.14-roman 09.03.13, 18:34 Przepraszam za nieobecność, spowodowaną nawałem spraw outernetowych. Proponuję otworzyć drugą część wątku o rozśmieszaczach. Kawałek tekstu z tej dyskusji Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
3.14-roman Re: Co Was rozśmieszyło, część 2 09.03.13, 20:23 "Czym Antoni Macierewicz tłumaczy hałas przy nagłym ruszaniu autem? Spiskiem opon. " Odpowiedz Link
apersona Re: Co Was rozśmieszyło, część 2 10.03.13, 13:48 "... Był już teraz na tyle doświadczonym małżonkiem, żeby wiedzieć, że warto pozwolić mówić żonie co tylko chce, byle sam mógł robić, na co ma ochotę" Odpowiedz Link
3.14-roman Re: Co Was rozśmieszyło, część 2 10.03.13, 17:27 Fajnie :) z czego to jest? Odpowiedz Link
majowa_kotka Re: Co Was rozśmieszyło, część 2 15.03.13, 11:29 Znalazłam, że z tej książki: lubimyczytac.pl/ksiazka/72495/hornblower-i-jego-okret-atropos lubimyczytac.pl/cytaty/24246/autor/cecil-scott-forester Odpowiedz Link
sootball Re: Co Was rozśmieszyło, część 2 12.03.13, 20:42 "Sławne były niegdyś kawały kasjerek teatralnych: planowo sprzedając bilety jedna ułożyła na widowni krzyż z łysych, inna obramowała całą salę okularnikami". (S. Grodzieńska, "Wspomnienia chałturzystki") Odpowiedz Link
be_ell Re: Co Was rozśmieszyło, część 2 13.03.13, 21:03 Na trasie wylotowej z Łodzi na kościele wisi wielki baner z napisem: MSZA ŚWIĘTA ZA UZDROWIENIE W KAŻDY CZWARTEK O 17.00 JEZUS CZEKA NA CIEBIE Mhh. Nie wiem, czy to naprawdę uzdrowienie. Odpowiedz Link
sootball Re: Co Was rozśmieszyło, część 2 15.03.13, 13:13 Skuteczna zawsze i wszędzie pułapka na kota Odpowiedz Link
misiania Re: Co Was rozśmieszyło, część 2 15.03.13, 22:51 Jak się nazywa tłusty laptop? A Dell ;) Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: Co Was rozśmieszyło, część 2 16.03.13, 15:54 polski pracodawca to ma zajebiście... zaznaczam, że mnie to nie rozśmieszyło, rozśmieszyła mnie propozycja "pracy", jaką dostałam :-) Odpowiedz Link
thorgal_aegirsson Re: Co Was rozśmieszyło, część 2 17.03.13, 11:38 A. (ze śmiertelnie poważną miną, ale szelmowskim błyskiem w oku): To nie wiesz, że w Jengę można grać tylko w określonych godzinach? D. (śmiertelnie serio): Taaak? Nie wiedziałam. Thor: Potok łez z oczu i klasyczny ROTFL. Odpowiedz Link
3.14-roman Re: Co Was rozśmieszyło, część 2 17.03.13, 18:33 Mnie dziś rozśmieszyło, kiedy dowiedziałem się, jaka nagroda czeka zwyciężczynię obecnej edycji Tap Madl. Zostanie ona twarzą wkładek do bielizny :) Odpowiedz Link
sootball Re: Co Was rozśmieszyło, część 2 21.03.13, 18:55 O, to ja kupię jakąś popularną firmę produkującą papier toaletowy i zasponsoruję Ogólnopolski Wyścig w Workach. Zwycięzcę pozna cała Polska, mało tego - trafi, hmmmm, pod strzechy, w całej Polsce! :) Odpowiedz Link
misiania Re: Co Was rozśmieszyło, część 2 21.03.13, 17:54 Kolega rozmawiał z kimś z poważnej, międzynarodowej firmy i nagle patrzę, a on ma kompletnie zbaraniałą twarz. Okazało się, że osoba z którą rozmawiał, przedstawiła mu się jako Forward Manager, tzn. nie może podejmować żadnych decyzji, przekazuje temat dalej... Odpowiedz Link
misiania Re: Co Was rozśmieszyło, część 2 25.03.13, 21:17 Dwaj moi koledzy z fabryki (jeden pod 30tke, drugi pod 40tke) pojechali na koncert Justina Biebera. Odpowiedz Link
kaga9 Re: Co Was rozśmieszyło, część 2 25.03.13, 23:29 Święty Jesionie... Ale chyba w tym wieku (to znaczy w wieku, w którym się lubi Biebera) miewa się gupie pomysły, c'nie? Odpowiedz Link
pepsic Re: Co Was rozśmieszyło, część 2 26.03.13, 22:33 Moja koleżanka, która wróciła zawiedziona ze sklepu mówiąc, że zabrakło chomików. I jeszcze mało wyszukana cena mnie rozbawiła, raptem 8 polskich złotych za sztukę:) Odpowiedz Link
szteglic Re: Co Was rozśmieszyło, część 2 27.03.13, 09:11 Wypowiedź pana ministra finansów, który stwierdził, że podatki w Polsce są niskie. -- meble dziecięce Odpowiedz Link
iwu Re: i to też 19.04.13, 19:53 W autobusie. Wsiadają dwie panie z wózkami, zrobiło się ciasno przy drzwiach. Trzecia pani natychmiast ten tłumek zorganizowała i zrobiło się luźniej. Dwóch typowych kolesi rodem z rynku (reklamówki, łupież) przygląda się temu biernie, w końcu jeden mówi z powagą: - Patrz, Krzychu. Gdyby nie te kobiety, to nie byłoby gdzie palca włożyć. Odpowiedz Link
figuroa Re: Co Was rozśmieszyło, część 2 22.04.13, 14:57 To, że jak powie w szkole w Wielkiej Brytanii " Tatuś i mamusia" to zostanie ukarany. Ma to ograniczyć nietolerancję wobec związków homoseksualnych. -- lotto online Odpowiedz Link
uccello paznokcie ZUS 28.04.13, 21:58 www.youtube.com/watch?v=gEHQ8Zvw4Y4 no właśnie, wysłaliście już do Pani Małgosi Wasze roczne PITy? Odpowiedz Link
sootball Re: Co Was rozśmieszyło, część 2 16.05.13, 22:53 Amerykańscy dyplomaci i ich potyczki z językiem polskim www.youtube.com/watch?v=jniKtV-ny5o Odpowiedz Link
apersona Uśmiech tygrysa 31.05.13, 10:36 Pewna dama z Syrii, chcąc Farysa Zakasować, siadła na tygrysa I z uśmiechem rzekła "Nieś mnie kotku" Powróciła nie na, lecz w środku, Uśmiech zaś ozdabiał pysk tygrysa. Odpowiedz Link
apersona Re: Co Was rozśmieszyło, część 2 07.06.13, 14:19 "Każdy facet ma w sobie coś z rycerza. Najczęściej tym czymś jest zakuty łeb." Odpowiedz Link
apersona Napad 12.06.13, 18:48 "- To jest napad! – wrzasnął człowiek z kominiarką na twarzy podbiegając do bankowej kasy usytuowanej najbliżej wejścia – Dawaj pieniądze bo będę strzelał! Pistolet trzymał skierowany w stronę kasjerki. To był jego pierwszy skok. Był zdenerwowany. W oczach kasjerki odmalowało się zniecierpliwienie. - Napady realizujemy w kasie numer pięć – powiedziała niezbyt grzecznym tonem. - No tam, z tamtej strony – pokazała palcem widząc że klient się nie rusza. Rzeczywiście znieruchomiał. Coś szło nie tak ale pogubił się co. Wreszcie ruszył w stronę kasy numer pięć. Na szczęście nie było kolejki. - To jest napad! – krzyknął do kasjera, ale w jego głosie nie było już takiej determinacji jak wcześniej..." napadu ciąg dalszy Odpowiedz Link
felsja Re: Co Was rozśmieszyło, część 2 13.06.13, 10:03 mnie rozbawił ten artykuł antyweb.pl/rosnie-ci-liczba-fanow-na-facebooku-nie-przejmuj-sie-to-nic-nie-znaczy/. A ludzie nadal widzą w tym FB idealny świat. -- www.polkont.pl/katalog/kontenery/chlodnicze Odpowiedz Link
zodyna Re: Co Was rozśmieszyło, część 2 27.06.13, 10:42 Hehe. Dobre :P -- quanteco.pl/program-magazynowy Odpowiedz Link