pracawinternecie
08.04.11, 23:26
Zarabianie w 20$2Surf nie wymaga od Ciebie, żadnego zaangażowania. Zarabiamy podczas pracy na komputerze, wystarczy włączyć mały program, a punkty same będą wpływały na nasze konto.
Głównych źródłem zarobku w tym serwisie jest Surfbar. Ściągamy mały programik w postaci okienka, w którym wyświetlają się reklamy i tak zarabiamy
Kolejnym źródłem dochodu jest klikanie w banery. W sekcji "Clicks" znajdują się banery za które dostajemy od 5 do 10 punktów. Średnio nawet do 20 klików dziennie.
Zarabiamy również na polecaniu systemu innym.
POSTĘPUJ WEDŁUG PUNKTÓW:
PUNKT 1
Kliknij w link pl.20dollars2surf.com/?ref=265410
PUNKT 2
Po kliknięciu pokaże Ci się okienko z napisem "e-mail".
W puste miejsce wpisz swój adres e-mail i wciśnij przycisk "Join us".
PUNKT 3
Program automatycznie przeniesie Cię na stronę. Tam pobierz aplikację poprzez kliknięcie na napis "Installez 20Dollars2Surf(1,45 Mo)" . Po kliknięciu aplikacja zacznie się pobierać.
PUNKT 4
Gdy już masz ściągnięty program otwórz go, zmień na język "polski" i kliknij "Dalej".
Pojawi się formularz, który musisz uzupełnić. Jeżeli to zrobisz kliknij "Dalej".
PUNKT 5
Na Twój mail powinna już dotrzeć informacja z hasłem, które powinieneś zachować gdyż w późniejszym czasie może Ci być potrzebne.
PUNKT 6
Na dole strony powinna się już pojawić aplikacja z bannerami. Jeśli nie to na pulpicie powinien być link do niej. Kliknij na niego i aplikacja powinna się uruchomić.
PUNKT 7
Teraz zawsze jak będziesz mieć włączony komputer aplikacja będzie zarabiać 1 min - 1pkt. Na miesiąc możesz sam z surfbara mieć max 10 000 pkt. Punkty są przeliczane na pieniądze na początku każdego miesiąca.
pl.20dollars2surf.com/?ref=265410