Dodaj do ulubionych

Sale konferencyjne/ Sale bizneswoe/ konferencje

05.04.11, 14:07
Polecam serwis internetowy, który oferuje różnorodne obiekty, które zajmują się wynajmem sali konferencyjnej.
Oferta skierowana jest do organizatorów szkoleń i konferencji.
Obserwuj wątek
    • Gość: Marcin Re: Sale konferencyjne/ Sale bizneswoe/ konferenc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.11, 11:40
      Polecam piękny, zabytkowy ośrodek w woj. kujawsko- pomorskim. To Zespół Pałacowo- Parkowy w Runowie krajeńskim niedaleko Bydgoszczy. Miejsce w sam raz na zorganizowanie udanej konferencji, bądź szkolenia. To spory kompleks z bazą noclegową i restauracją.
      Sale konferencyjne wyposażone w łącza internetowe, nowoczesny sprzęt techniczny i audiowizualny, przystosowane do organizowania wszelkiego rodzaju konferencji, seminariów, szkoleń, promocji i spotkań biznesowych. Stylowe wnętrza, niepowtarzalność miejsca, podnoszą prestiż przeprowadzanych spotkań partnerów krajowych i zagranicznych. Sale przystosowane są dla konferencji od 10 do 130 osób.

SALE KONFERENCYJNE:
      - SALA KRYSZTAŁOWA do 130 osób
      - SALA KOLUMNOWA do 50 osób
      - CHOPIN do 30 osób

Więcej informacji na stronie internetowej www.palacrunowo.pl lub pod numerem telefonu 52 3897813
    • aniat25 Re: Sale konferencyjne/ Sale bizneswoe/ konferenc 28.06.12, 12:21
      Polecam sale konferencyjne w samym Centrum warszawy, w Centrum Zielna. Znajdują się bardzo blisko dworca Centralnego, i jest dużo sal dostępnych, także z cateringiem.
      • Gość: MWolsz Re: Sale konferencyjne/ Sale bizneswoe/ konferenc IP: *.warszawa.vectranet.pl 30.10.12, 18:40
        W sumie polecam zajrzeć tutaj www.halamtpolska.pl/konferencje.html . Miejsce wybitnie sprzyjające przedsiębiorcom. Już niejedną konferencję tam zorganizowałem, dlatego mogę polecić z czystym sumieniem.
        no! i na wielki plus - duży parking, co się rzadko zdarza
        • Gość: olaa13 Re: Sale konferencyjne/ Sale bizneswoe/ konferenc IP: *.toya.net.pl 31.07.14, 09:33
          polecam sprawdzony ośrodek Campoverde klimatyzowane ,nowoczesne sprzęty, przed salkami na życzenie gości kawka ciasteczko wczasie pyszny obiadek polecam Campoverde.pl
    • managermarta Re: Sale konferencyjne/ Sale bizneswoe/ konferenc 17.06.15, 23:03
      Na stronach branżowych są dobre wyszukiwarki zestawiające obiekty (np.pod kątem lokalizacji czy liczby uczestników) - korzystałam kilka razy z portalu otokonferencje.pl - tam tworzy się nawet wykres z uwzględnieniem różnych kosztów ponoszonych przez organizatora. wygodne i łatwe :)

osrodki-konferencyjne.pl też fajna - dobrze prezentowane sale konferencyjne, dwa topowe jak dla mnie
    • wuj-jek Re: Sale konferencyjne/ Sale bizneswoe/ konferenc 30.06.15, 15:52
      Ostatnio powstaje sporo tego typu "konglomeratów" stron - z jednej strony fajne rozwiązanie, bo wszystko jest w jednym miejscu. Z drugiej jednak strony nie wszystkie ośrodki i centra można tam znaleźć - np. nie ma: konferencje-resthotel.pl , a szkoda, bo też zasługuje na uwagę. Dobrą inicjatywą byłaby ogólna tematyczna wyszukiwarka tego typu ośrodków, np z możliwościoą dodania opini/oceny itd, czy możliwością porównania kilku ośrodków szkoleniowych.
    • Gość: sosn-a45 Re: Sale konferencyjne/ Sale bizneswoe/ konferenc IP: *.dynamic.mm.pl 09.01.16, 07:57
      Profesjonalne sale na organizacje szkoleń i konferencji mają w Centrum Konferencyjno-Szkoleniowym CEDOZ www.cedoz.pl/. Jest dobry dojazd bo obiekt znajduje się w Centrum Warszawy. Jeszcze jedno miejsce mają w Świętej Lipce. Jest tam Ośrodek szkoleniowo - wypoczynkowy gdzie są organizowane certyfikowane kursy finansowo - księgowe oraz kadrowo-płacowe połączone z wypoczynkiem.
    • spotkaniebiznesowe Re: Sale konferencyjne/ Sale bizneswoe/ konferenc 22.01.16, 12:58
      Szampan i Truskawki powstał z dwóch potrzeb ? biznesu i rozwoju.

To magiczne sale konferencyjne, gdzie ludzie czują się dobrze. Nasi Goście mogą się spotkać biznesowo z Klientem, jak również przyjść na warsztat rozwoju. Nasze sale konferencyjne i warsztatowe są miejscem, w którym poczujesz się swobodniej niż w biurze i bardziej komfortowo niż w restauracji. Zadbamy o frekwencję spotkania dla naszych Klientów, jak również o smaczny lunch z obsługą kelnerską, czy najdrobniejszy szczegół spotkania Zarządu. A wszystko to, by Państwa spotkania biznesowe były wyjątkowe i przyniosły oczekiwany rezultat biznesowy. Szampan i Truskawki oferuje nietuzinkowe sale do wynajęcia. www.szampanitruskawki.pl
    • Gość: CK ADN Re: Sale konferencyjne/ Sale bizneswoe/ konferenc IP: *.akademiamddp.pl 08.04.16, 11:38
      Polecam Centrum Konferencyjne ADN w samym centrum Warszawy - nowoczesne wnętrza, smaczny catering, profesjonalna obsługa.
      Serdecznie zapraszamy www.ckadn.pl
    • szymonka87 Re: Sale konferencyjne/ Sale bizneswoe/ konferenc 01.05.16, 11:18
      Jeśli chodzi o duże eventy - targi, konferencje, kongresy, sympocja etc. - to ja mogę polecić sprawdzony wielokrotnie obiekt w Warszawie, z pewnością znany dobrze wszystkim z branży MICE. Jest to Centrum Targowo-Kongresowe MT Polska. Świetne zaplecze, wiele lat doświadczeń w organizowaniu największych imprez w kraju, kompetentny i pomocny zespół. Obiekt wart polecenia :)
    • Gość: karina5 Re: Sale konferencyjne/ Sale bizneswoe/ konferenc IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.07.16, 15:57
      Co myślicie o organizacji spotkań biznesowych w takich miejscach jak np. to strefabiznesu.gda.pl/miejsce-do-pracy-salka-konferencyjna.html Niebawem muszę sama podjąć się organizacji małej konferencji, szukamy salki do wynajęcia. Czy ktoś korzystał z takiej usługi i co myślicie o tym?
    • luisgaravito Re: Sale konferencyjne/ Sale bizneswoe/ konferenc 02.09.16, 08:57
      okej, a pod Warszawą jeszcze coś znacie?
    • jacenty00 Re: Sale konferencyjne/ Sale bizneswoe/ konferenc 05.09.16, 08:47
      A konkrtenie gdzie pod Warszawą? Która strona Wisły? :D Ja akurat byłem miesiąc temu na konfie w Hotelu Partner w Mińsku. Spoko miejsce do takich spotkań, po wszystkim można się zrelaksować przy kręglach :D
    • rockman_01 Re: Sale konferencyjne/ Sale bizneswoe/ konferenc 11.04.17, 12:33
      Organizowałam szkolenie we Wrocławiu i korzystałam z usług firmy ideaprestige.eu/wynajem-sali-wroclaw/ . Jest mila i przyjemna atmosfera, sala mieści do 20 osób, jest wygodna lokalizacja a także jest możliwość zamówienia cateringu. Firma jest warta polecenia😊 Pozdrawiam.
    • Gość: gosc Re: Sale konferencyjne/ Sale bizneswoe/ konferenc IP: 195.20.2.* 09.03.18, 09:45
      Ja mogę od siebie polecić Spotello - przede wszystkim za rezerwację online, która ogranicza konieczność długiej wymiany mailowej. Widzę, że sala jest dostępna w wybranym terminie i mogę ją od razu zamówić :) To jest duży plus. Pod tym linkiem są sale szkoleniowe w Warszawie dostępne przez Spotello
    • alda12 Re: Sale konferencyjne/ Sale bizneswoe/ konferenc 01.01.19, 17:41
      Centrum Żoliborz w sercu Żoliborza - łatwo dojechać z każdego miejsca - tramwaje, metro, dużo miejsc parkingowych dla samochodów. Lokalizacja sama w sobie przyjemna, fachowa obsługa na miejscu, możliwość obiadów w przerwie. Miejscówka godna polecenia dla szukajacych fajnego miejsca na szkolenia w Warszawie.
    • anka6767 Re: Sale konferencyjne/ Sale bizneswoe/ konferenc 31.03.19, 20:54
      Z tego co wiem, to firma multiwizja.eu ma sprzęt m.in. na konferencje i inne firmowe spotkania. Można od nich wypożyczyć i też mają obsługę do tego sprzętu. Ich zaplecze sprzętowe robi wrażenie.
    • Gość: Magdalena Re: Sale konferencyjne/ Sale bizneswoe/ konferenc IP: *.centertel.pl 19.02.20, 10:56
      Jeśli macie obiekt, natomiast potrzebujecie sprzętu do organizacji konferencji lub innego wydarzenia to polecam wyswietlfilm.pl/. Korzystaliśmy już wielokrotnie i szczerze mogę polecić. Profesjonalne podejście do klienta i niewygórowane ceny.
    • sodarczyk Re: Sale konferencyjne/ Sale bizneswoe/ konferenc 17.12.20, 12:13
      Robię w sali u www.tele-jadlo.pl/dobry-hotel-na-konferencje/ bardzo dobre warunki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka