Dodaj do ulubionych

Ekipa remontowa: solidna, fachowa. Warszawa

16.01.13, 09:39
Polecamy swoje usługi w zakresie remontów, wykończeń, przeróbek itp.
Pełen zakres: specjalizacja glazurnictwo, elektryka, hydraulika, GK.
Na życzenie pomagamy w wyborze materiałów i służymy fachową poradą.

Jesteśmy z Ząbek. Działamy na terenie Warszawy i okolic. Wystawiamy f-ry.

Zadzwoń i umów się z nami na spotkanie. Gwarancja satysfakcji !!!
Dariusz: ( Orange ) 514 585 204 Mariusz ( Era T-Mobile ) 728 105 203
Obserwuj wątek
    • 1antoni Re: Ekipa remontowa: solidna, fachowa. Warszawa 23.02.13, 12:38
      polecam usługi hydrauliczne firmy
      warszawa-hydraulik.pl/
      tel. 602 304 544
      • Gość: Żuberek Re: Ekipa remontowa: solidna, fachowa. Warszawa IP: 46.115.105.* 23.02.13, 12:53
        Ja polecam Pana Darka Wyrzykowskiego - warszawa-hydraulik.pl/
    • maciej.grzyb Re: Ekipa remontowa: solidna, fachowa. Warszawa 25.02.13, 19:16
      polecam pana Patryka nr. kontaktowy do niego to 510820562
      u mnie fachowo wykończyli całe mieszkanie
      pozdrawiam
      Maciej
      • krzysztof2551 Re: Ekipa remontowa: solidna, fachowa. Warszawa 27.02.13, 07:11
        Jesli chodzi o wykończenie mieszkania warszawa to polecam www.remontystolica.pl
        • Gość: Karolina Remont łazienki Polecam glazurnika Warszawa IP: *.play-internet.pl 12.08.13, 22:21
          ŚWIETNY! RZETELNY! SUPER DOKŁADNY! F A C H O W I E C - to naprawdę zbyt mało, żeby ocenić pracę Pana Radka. Powierzyłam mu stworzenie od zera łazienki - i wyczarował prawdziwe cacko. Dodatkowo naprawił kilka innych rzeczy. I dzięki temu zmienił nasze mieszkanie w przemiłe miejsce. Pan Radek tel 882 772 715 , to człowiek godny zaufania, umiejący doradzić, dbający o detale. Szczególarz! Perfekcjonista! Na pewno będę Pana polecać wszystkim przyjaciołom i znajomym! SUPER! Dziękujemy." Karolina Bemowo
    • Gość: Maciek Ekipa remontowa: solidna, fachowa. Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.13, 07:20
      Ja mogę polecić firmę Pana Radka 882 772 715 z Warszawy.
      Robił u mnie remont dwóch łazienek i kuchni, wszystko poszło sprawnie i bez kłopotów, człowiek bardzo dokładny i solidny. Miłym zaskoczeniem była terminowość, dotrzymał dwu tygodniowego czasu realizacji, co dla innych było niemożliwe
      Jednym słowem bardzo jestem zadowolony z tej Ekipy Remontowej i dlatego ją polecam
      podam stronę firmową : projektrs.wix.com/projektrs

Pozdrawiam
      Maciek
      • Gość: Kamila27 Re: Ekipa remontowa: solidna, fachowa. Warszawa IP: *.warszawa.vectranet.pl 01.07.13, 12:04
        U mnie też robiła remont firma pana Radka 882 772 715 i powiem szczerze jestem bardzo zadowolona.
        Wszystko bardzo dokładnie, ściany są gładziutkie jak aksamit, kontakty, żyrandole, sprzęt AGD wszystko działa bez żadnych problemów.
        Malowanie mieszkania i uzbrojenie w sprzęt AGD, i kontakty zajęło mu tylko dwa dni.
        Miły kontakt i warty polecenia
        • Gość: Przemek47 Re: Ekipa remontowa: solidna, fachowa. Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.13, 13:47
          Polecam Pana Radka, remont łazienki i korytarza w 7 dni, wszytko bardzo dokładnie -nie było trzeba pilnować, ceny przystępne 882 772 715 POLECAM!!!
          • maniekm-aniek Re: Ekipa remontowa: solidna, fachowa. Warszawa 21.01.14, 17:40
            mi mieszkanie wykańczała budexbud
            super , szybko i Tanio a no i wykonanie jest zajebiste a wcześniej juz miałem przejscia z innymi firmami :/ może ktoś mi polecić projektanta ogrodów?
            nr do budexbud
            510-445-925
          • Gość: antyreklamator Re: Ekipa remontowa: solidna, fachowa. Warszawa IP: *.31.95.86.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.02.14, 16:01
            Nie ma to jak się samemu polecać i reklamować wystarczy spojrzeć na godziny i daty wpisów ,zaskakujące jak następują prawie zaraz po sobie czy to przypadek???!!!!
      • Gość: Doba Ekipa Re: Ekipa remontowa: solidna, fachowa. Warszawa IP: 213.77.50.* 09.08.13, 08:50
        Zapraszamy do skorzystania z usług Dobrej Ekipy. Zajmujemy się remontami, wykończeniami domów i mieszkań oraz montażem drzwi i okien.

Nasi fachowcy:
        - mają doświadczenie ;
        - nie piją i nie palą ;
        - wyjątkowo dbają o czystość (w tym swoją) ;

Umów się na bezpłatną rozmowę z przedstawicielem, który myśli w kategoriach profesjonalnej obsługi klienta, a nie "jakoś to będzie, będzie Pan zadowolony".

Zapraszamy! Dobra Ekipa!
        nr tel. 0535 435 085
        e-mail: remonty.dobraekipa@gmail.com
      • maniekm-aniek Re: Ekipa remontowa: solidna, fachowa. Warszawa 21.01.14, 17:38
        u mnie robiła budexbud i zrobili świetnie
        510-445-925
      • Gość: Jan Re: Ekipa remontowa: solidna, fachowa. Warszawa IP: *.183.230.149.dsl.dynamic.t-mobile.pl 26.02.14, 12:33
        To dozuce swoje tzry grosze.
        Skorzystałem z usług firmy Lider-bud J. Paprocki i śmiało mogę polecać.
        Wykończyli mieszkanie 60m2 bardzo ładnie i czysto. Prace przebiegły sprawnie, Panowie dbali o porządek i nie marnowali materiałów. Podrzucili kilka fajnych pomysłów w trakcie realizacji.
        Aktualnie kończą remont u mojej koleżanki i widać, że wyjdzie na prawdę fajnie.
        Polecam zajrzeć, jest kilka fajnych realizacji w Ich wykonaniu www.facebook.com/liderbudremonty
      • banaszekmicha Re: Ekipa remontowa: solidna, fachowa. Warszawa 05.06.14, 07:41
        budexbud polecam tylko ich , zresztą zobaczcie stronę trzeba w google wpisac budexbud i wyskoczy jimdo cos tam
    • dobra.ekipa Re: Ekipa remontowa: solidna, fachowa. Warszawa 09.08.13, 13:54
      Zapraszamy do skorzystania z usług Dobrej Ekipy. Zajmujemy się remontami, wykończeniami domów i mieszkań oraz montażem drzwi i okien.

Nasi fachowcy:
      - mają doświadczenie ;
      - nie piją i nie palą ;

Umów się na bezpłatną rozmowę z przedstawicielem, który myśli w kategoriach profesjonalnej obsługi klienta, a nie "jakoś to będzie, będzie Pan zadowolony".

Zapraszamy! Dobra Ekipa!
      nr tel. 0535 435 085
      e-mail: remonty.dobraekipa@gmail.com
    • dobra.ekipa Re: Ekipa remontowa: solidna, fachowa. Warszawa 26.11.13, 13:27

Nasi fachowcy:
      - mają doświadczenie ;
      - nie piją i nie palą ;

Zapraszamy! Dobra Ekipa!
      nr tel. 0535 435 085 e-mail: remonty.dobraekipa@gmail.com
      • klaragazeta Re: Ekipa remontowa: solidna, fachowa. Warszawa 23.01.18, 15:13
        dzwonilam, ten numer jest nieaktualny.
    • Gość: Anguria Re: Ekipa remontowa: solidna, fachowa. Warszawa IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.13, 20:34
      Witam, ja mogę polecić ekipę, z którą współpracuję od dawna jako projektant. Przede wszystkim szef jest niezwykle kreatywny i podąża za nowinkami. Nigdy nie usłyszałam "Nie da się".
      Od pół roku pracują w Warszawie i mają wolne terminy w lutym i marcu, później dopiero wrzesień:(
      Kontakt do właściciela : 668 049 050
      • Gość: klmnghj8765 Re: Ekipa remontowa: solidna, fachowa. Warszawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.01.14, 09:54
        U mnie w domu remont robiła ekipa www.wos.waw.pl/. Jestem bardzo zadowolona, bo nie było żadnych niespodzianek, wszystko wykonane w terminie, bez żadnych poprawek. Mogę ich z czystym sercem polecić.
      • maniekm-aniek Re: Ekipa remontowa: solidna, fachowa. Warszawa 21.01.14, 17:36
        ja polecam firmę , o której pisał kolega z forum , zatrudniają dużo ludzi na umowy i niema problemu z terminami widziałem zdjęcia chociaż na stronie też są i jest ok, kolega mowił ,że mu mieszkanie wykończyli pod projektanta a teraz biuro .

510-445-925
        • Gość: Kaska - Wawa Re: Ekipa remontowa: solidna, fachowa. Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.14, 18:12
          U mnie robili remont w mieszkaniu na woli ale i u mamy w Pruszkowie. Ekipa sprawna i solidna, potrafili nawet doradzić co sie nie zdazalo jak mialalm doczynienia z innymiekipami. Super bo ekipa mloda i prężna, a do tego nie pijaca - szok !!! az sie wieżyc nie chce.

telefon do maistra lub szefa nie pamientam 508-778-998
          • abientot Re: Ekipa remontowa: solidna, fachowa. Warszawa 21.02.14, 21:34
            POLECAM ekipę z której bylam bardzo zadowolona. Zaczynali prace o godz 8 kończyli o 18. Cały remont.mieszkania w tydzień. Pan miał na imię Artur 793 022 777.
    • Gość: mjablonska Re: Ekipa remontowa: solidna, fachowa. Warszawa IP: *.183.247.54.dsl.dynamic.t-mobile.pl 22.02.14, 22:27
      A ja polecam firmę z Traktu Lubelskiego i Pana Jarka 502 268 704. Zrobili mi piękny remont, bylo czyściutko podczas prac. Efekt przeszedł moje oczekiwania, bo wszystko było dopieszczone. Robili mi mieszkanie ponad 100metrowe od stanu deweloperskiego, więc troche roboty było. Razem z architektem przedstawiali mi swoje koncepcje i razem stworzylismy mojej rodzinie piekne miejsce:) Polecam, polecam, polecam!!!!!
      • jlaskowska1 Re: Ekipa remontowa: solidna, fachowa. Warszawa 29.09.14, 13:57
        Szukałam dobrej ekipy remontowej w Warszawie do pomalowanie mojego mieszkania- 50 m2 i znalazłam. Polecam P. Marcina z www.malarzwarszawa24h.pl tel. 501-104-997. Szczegółowo przedstawił mi zakres prac które będą wykonywane oraz fachowo doradził w zakresie wyboru farb.Wszystko wykonane bardzo dokładnie, ściany gładkie i bez faktury pędzla jak bywało wcześniej u innych ekip jakie miałam u siebie w mieszkaniu. Nie posiadam samochodu więc istotne u mnie było również dowóz farb i materiałów do mieszkania - u P. Marcina można na to liczyć. Efekt końcowy- przekroczył moje oczekiwania!!!! SUPER!!! Bardzo solidna firma i z czystym sumieniem POLECAM!!!! Kontakt do Pana Marcina:
        tel. 501-104-997 www.malarzwarszawa24h.pl
        • Gość: Danuta T. Re: Ekipa remontowa: solidna, fachowa. Warszawa IP: *.31.45.98.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.11.14, 15:39
          Witam ja z czystym sumieniem mogę POLECIĆ ...

Remont łazienki to poważna sprawa ale remont z firmą Projektrs to przyjemność. Na początku ustalamy szczegóły, dostaję kosztorys. P. Radek cierpliwie odpowiada na moje pytania, doradza w różnych sprawach, odpowiada na moje maile nawet w soboty. Sprawę finalizujemy podpisaniem umowy. Termin wykonania prac, koszty zostają ustalone i są niezmienne. Poza jednym - remont wykonano szybciej niż się spodziewałam, mimo iż praca w bloku z wielkiej płyty to trudna sprawa. Specjalne podziękowania dla pana Grzegorza, który nie tylko wyczarował mi wymarzoną łazienkę ale także doradzał i pomagał w wielu sprawach związanych z remontem (tu głęboki ukłon dla w/w). Remont z firmą p. Radka to profesjonalnie przeprowadzona akcja, zakończona sukcesem. Dziękuję, dziękuję i polecam!

www.facebook.com/EkipaRemontowaWarszawa

Pozdrawiam
          Danuta T.
          • Gość: annkka01 Re: Ekipa remontowa: solidna, fachowa. Warszawa IP: *.icpnet.pl 04.05.15, 17:00
            Jeśli zależy ci na bardzo dobrze wykonanym remoncie to radzę ci zgłosić się do imago-remonty.pl/ Przyjmują zlecenia w Warszawie i miejscowościach oddalonych max o 20 kilometrów. Maja bardzo duże doświadczenie i wykonują swoją pracę w terminie. My chcemy im zlecić remont całego mieszkania :)
            • Gość: pan Re: Ekipa remontowa: solidna, fachowa. Warszawa IP: *.play-internet.pl 20.05.15, 21:45
              Witam, ja wykonywałem remont mieszkania. Robiłem łazienkę, skucie starych płytek, położenie nowych płytek z montażem urządzeń oraz w części mieszkalnej położenie paneli, położenie gładzi na ścianach - generalnie remont starego mieszkania od a do z. Remont wykonała grupa ukraińców. Dobra jakość w przystępnej cenie. Jak coś to mogę dać namiar rgb100@wp.pl
            • Gość: OB Re: Ekipa remontowa: solidna, fachowa. Warszawa IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 01.01.16, 22:49
              Goraco nie polecam imago-remonty.pl w osobie Roberta Konca!!! Wykonuja prace nieprofesjonalnie! Nie odbieraja telefony, zeby umowic sie na poprawki. W koncu obiecuja przyjechac i nie przyjezdzaja... Czekamy miesiacami..
          • Gość: Amelia Re: Ekipa remontowa: solidna, fachowa. Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.15, 20:07
            Witam. Ja polecam firme Li-BUD ,tel. 691-153-957. Firma bardzo fachowa, właściciel super ugodowy. Mieszkanie zrobili mi bardzo szybko i super nowocześnie. Polecam
            • Gość: Gość Re: Ekipa remontowa: solidna, fachowa. Warszawa IP: *.cws.sco.cisco.com 13.08.15, 15:32
              Polecam serdecznie Warda Projekt

Tekst linka

Solidnie, szybko, przystępne ceny, doświadczenie w pracy z projektantami wnętrz
    • jlaskowska1 Re: Ekipa remontowa: solidna, fachowa. Warszawa 10.09.15, 09:51
      Szukałam dobrej ekipy remontowej w Warszawie do pomalowanie mojego mieszkania- 50 m2 i znalazłam. Polecam P. Marcina z www.malarzwarszawa24h.pl tel. 501-104-997. Szczegółowo przedstawił mi zakres prac które będą wykonywane oraz fachowo doradził w zakresie wyboru farb.Wszystko wykonane bardzo dokładnie, ściany gładkie i bez faktury pędzla jak bywało wcześniej u innych ekip jakie miałam u siebie w mieszkaniu. Nie posiadam samochodu więc istotne u mnie było również dowóz farb i materiałów do mieszkania - u P. Marcina można na to liczyć. Efekt końcowy- przekroczył moje oczekiwania!!!! SUPER!!! Bardzo solidna firma i z czystym sumieniem POLECAM!!!! Kontakt do Pana Marcina:
      tel. 501-104-997 www.malarzwarszawa24h.pl
      • Gość: magda Re: Ekipa remontowa: solidna, fachowa. Warszawa IP: *.centertel.pl 18.10.15, 12:49
        Witam,
        ja w ramach podziękowania polecam p Kamila, który nie chciał od nas przyjąć prezentu w ramach wdzięczności tylko prosił o miłe słowo na temat swojej pracy. Tak więc jest to mężczyzna ok 30 lat, który odrazu wzbudza bardzo duże zaufanie już przez telefon. Polecili go nam nasi znajomi. Wykonuje bardzo profesjonalnie wszelkie prace wykończeniowe. Ma bardzo nowoczesny sprzęt. Robi dosłownie wszystko - elektryka hydraulika( przeniesienie grzejnika zrobił nam za 200 zł a hydraulik powiedział nam 650zł). Glazury są tak położone że to trudno opisać - porostu pięknie równiutko wszystko. Z poziomica się nie rozstaje. Jego tel 504762315 Pracował z niejednym projektantem także też ma głowę pełną pomysłów. Robił u nas w czerwcu i teraz nam płytka pękła - z naszej winy. To bez problemu przyjechał zrobił to szybko i nie chciał pieniędzy tylko miłe słów także DZIEKUJEMY I POLECAMY
    • Gość: magda Re: Ekipa remontowa: solidna, fachowa. Warszawa IP: *.centertel.pl 18.10.15, 12:54
      Witam,
      ja w ramach podziękowania polecam p Kamila, który nie chciał od nas przyjąć prezentu w ramach wdzięczności tylko prosił o miłe słowo na temat swojej pracy. Tak więc jest to mężczyzna ok 30 lat, który odrazu wzbudza bardzo duże zaufanie już przez telefon. Polecili go nam nasi znajomi. Wykonuje bardzo profesjonalnie wszelkie prace wykończeniowe. Ma bardzo nowoczesny sprzęt. Robi dosłownie wszystko - elektryka hydraulika( przeniesienie grzejnika zrobił nam za 200 zł a hydraulik powiedział nam 650zł). Glazury są tak położone że to trudno opisać - porostu pięknie równiutko wszystko. Z poziomica się nie rozstaje. Jego tel 504762315 Pracował z niejednym projektantem także też ma głowę pełną pomysłów. Robił u nas w czerwcu i teraz nam płytka pękła - z naszej winy. To bez problemu przyjechał zrobił to szybko i nie chciał pieniędzy tylko miłe słów także DZIEKUJEMY I POLECAMY. W porównaniu z innymi ekipami jak za tą robotę uważamy z mężem że wział od nas uczciwe pieniądze.
    • 2tomekwasilewski Re: Ekipa remontowa: solidna, fachowa. Warszawa 18.10.15, 18:16
      Polecam ekipę, która w naszym mieszkaniu dokonała rzeczy niemożliwych. Trzeba tylko wcześniej zaklepać termin bo ciągle mają polecenia. Chłopak ma takie układy że klienci zgadzają się pokazać mieszkanie, które wykańczał. Ja zresztą też mógłbym pokazać. Zrobił nam wszystko - elektrykę glazury hydraulikę.Ceny ma moim zdaniem dobre nie zdziera - robi uczciwą wycenę. Polecam 504762315
    • ajedynak-81 Re: Ekipa remontowa: solidna, fachowa. Warszawa 25.10.15, 22:18
      Mogę podać numer przez maila na ludzi, którzy od lat przeprowadzają bardzo fachowe remonty. Nie maja strony bo są zawaleniem zaleceniami. To zamkniete koło klientow.Trzeba dzwonić dużo wcześniej ale warto bo wszystko przebiega bez stresowo i profesjonalnie jak ktos potrzebuje to proszę pisać. I przestrzegam przed innymi reklamowany i ekipami. Ja zanim trafilem na ta dobra to przezylismy z żoną koszmar związany z remontem. Warto czasami poczekać bo jakość wykończenia jest najważniejszą. Kontakt prywatnie
      ajedynak-81@wp
    • atommowka Re: Ekipa remontowa: solidna, fachowa. Warszawa 06.11.15, 19:10
      To ja ostrzegam przed panem Marcinem Pawelcem. Firma remontuj z marcinem to kpina i oszuści. Po krótce wziął zaliczkę, rozgrzebał całe mieszkanie i zniknął zabierając kasę, kluczę od mieszkania. Miesiąc się z Nim męczyłam słuchając kolejnych kłamstw, aż w końcu termin umowy minął a Pan Marcin nagle stwierdził, że dokończy cały remont w 4 dni. Gdy usłyszał co myślę na temat bzdur, którymi mnie karmił zwinął się po kryjomu o 6 rano.
      • warszawiaczek5 Re: Ekipa remontowa: solidna, fachowa. Warszawa 11.01.16, 08:01
        A ja wykończyłem mieszkanie na Warszawskim Mokotowie z Pomocą Tego Pana,jestem zadowolony ze współpracy.Duża pomoc w transporcie,kontakt dobry a przede wszystkim glazurnik na wysokim poziomie.Polecam.Moje mieszkanie jest do obejrzenia na w ramach referencji na prośbę Pana Marcina.
        • Gość: Niezadowolony Inwe Re: Ekipa remontowa: solidna, fachowa. Warszawa IP: 193.111.166.* 20.09.16, 16:04
          To chyba jakiś żart. Po położeniu glazury przez tego Pana u mnie, część z nich się zapadła i wyglądało to koszmarnie. Druga ekipa musiała poprawiać bardzo źle wykonaną pracę. Nie wspomnę już, że ten Pan nawet nie potrafi dobrze obsadzić Geberitu... MASAKRA!!!!!
      • Gość: Piotr Re: Ekipa remontowa: solidna, fachowa. Warszawa IP: 193.111.166.* 20.09.16, 15:58
        Witam, Ja również zostałem oszukany przez M. Pawelca. Szukam osób, które chcą przystąpić do pozwu zbiorowego.
        Ps. u mnie sytuacja była analogiczna.
        Jeżeli jest Pani/Pan zainteresowana zapraszam do kontaktu.
    • kasik46 Re: Ekipa remontowa: solidna, fachowa. Warszawa 19.11.15, 17:57
      Nie jest łatwo znaleźć dobrą ekipę remontową. Na szczęście mamy znajomych, którzy robią remonty i oni wykonali nam remont domu. Wszystko się udało, a wywozem gruzu zajął się Pewex. Znajomości czasem się przydają...
    • starejgruszy Re: Ekipa remontowa: solidna, fachowa. Warszawa 27.11.15, 09:33
      Ja Polecam Firmę BUDEXBUD ektra kompleksowo wyknali wykonczenie mojego 100 metrowego mieszkanka.
      Wykonują też meble na wymiar można wziać kompletną usługę to jest trochę tanie. Zastawiam telefon 531-597-505
    • janinajaziewiecka Re: Ekipa remontowa: solidna, fachowa. Warszawa 29.11.15, 12:34
      Ciężko dzisiaj o uczciwych i dobrych,profesjonalnych fachowców.
      9 lat temu budowałam dom.To była prawdziwa trauma.
      Dzisiaj ten dom potrzebował remontu.
      Szukałam,szukałam,szukałam.
      ZAUFAŁAM MŁODOŚCI .
      Zaufałam Panu Kamilowi Kołodziejczykowi.
      Żadne słowa nie wyrażą mojej radości i szczęścia.
      Mój dom po remoncie przeprowadzonym przez Pana Kamila
      to "pudełeczko wyściełane atłasem".
      To wspaniały,uczciwy,mądry młodzieniec,który realizuje się w tym co kocha.
      Trudno dzisiaj o takich fachowców.
      Serdecznie dziękuję i polecam. 504762315

Janina J.
      • krystynapolkow Re: Ekipa remontowa: solidna, fachowa. Warszawa 13.10.16, 21:33
        Jeżeli bardzo krótko - Uczciwość, Rzetelność i Dokładność (nie przez przypadek z dużych liter) - to Pan Kamil Kołodziejczyk.

Jeżeli krótko - masz szczęście bo znalazłeś(-aś) najlepszego fachowca z możliwych - Kamil Kołodziejczyk jest fachowcem z krwi i kości. Jeżeli masz wątpliwości lub rozważasz inne ekipy - zaproś Pana Kamila na rozmowę i na kontraście się przekonasz że warto zlecić jemu remont swojego M. Punkt, kropka, w tym miejscu kończy się proces poszukiwania ekipy. (Jeżeli oczywiście będzie miał wolny termin :) )

Szczegóły. Teraz siedząc w świeżo wyremontowanym mieszkaniu i patrząc na wykonaną przez ekipę Pana Kamila pracę, dochodzę do myśli że to wszystko mogło tak ładnie i nie wyglądać, gdybyśmy wybrali inną ekipę albo nie trafiliśmy przez przypadek na info w internecie o tym fachowcu. W tej chwili nic nie muszę przerabiać, nie zostałem wprowadzony w dodatkowe koszty przez nie uczciwość pracowników, wszystkie terminy zostały dotrzymane, o wszystkich kosztach zostałem poinformowany i uprzedzony, miałem pełny komfort psychologiczny i nigdy nie poczułem się znieważony. Brak mojej wiedzy w kolejności etapów remontu oraz szczegółach zostały w całości skompensowane wiedzą praktyczną Pana Kamila.

Zaczęło się wszystko z przesłanej wyceny i podpisanej umowy. To już mówi sporo o podejściu tego człowieka do pracy. Nie było kosztów ukrytych i cen z kosmosu, zresztą ceny możecie sobie sprawdzić wysyłając do Pana Kamila zapytanie o wycenę. Przesłanki tego że wynik będzie przyzwoity zaczęły się pojawiać już od pierwszego dnia roboty: nie musiałem tłumaczyć żeby wyrazili szacunek do własności i zabezpieczyli części mieszkania (np. drzwi, okna itp), nie musiałem wyjaśniać że praca musi być wykonana z należytą starannością oraz dokładnością. Człowiek naprawdę wie co robi, a co więcej nie robi oby zrobić i dostać wypłatę, a reszta jego nie obchodzi. Jeżeli on wiedział że wykonany w ten sposób element wykończenia w użytkowaniu będzie sprzeczny z jego przeznaczeniem lub wygodą to wykonywał telefon, radził się, sugerował i dopiero po przemyśleniu brał się za robotę. W przypadku tego człowieka nie będziecie mieli sytuacja gdzie każdy pracownik narzeka na pracę co inni wykonali. Nie ma takiego zakresu prac co Pan Kamil nie byłby w stanie wykonać: hydraulika, elektryka, szpachlowanie, malowanie, glazura, zabudowy. W pewnym momencie miałem wrażenie że on to robi dla siebie i dokłada ponadprzeciętną staranność.

Zaletą jest również elastyczność w podejściu do zakupu materiałów, jak miałem dużo pracy i nie mogłem uczestniczyć w wyborze i zakupie materiałów zostawiałem kasę a na koniec dostawałem dokładną listę zakupów z Fakturą.

Lepszych nie ma! może jestem w tej chwili pod wrażeniem, ale ludzi o tak wysokich kwalifikacjach zawodowych i osobistych brakuje na warszawskim rynku usług remontowo-budowlanych.
    • artur520 Re: Ekipa remontowa: solidna, fachowa. Warszawa 09.12.15, 16:04
      Zaufanie, jakość, terminowość i wysoka kultura osobista, to tylko niektóre cechy wyróżniające tą firmę. Remontowali moje M 3 na Bielanach. Znają się na swojej robocie co było widać każdego dnia. Nie było problemów z czytaniem projektu jak i z zaopatrzeniem. Zaskoczeniem było że sami wyszli z pomysłem by w mieszkaniu usprawnić kilka rzeczy które już od dawna denerwowały moją żonę. Dziękuje smile
      Sami sprawdźcie opinie o nich
      ofachowcach.pl/Opinie.aspx?Fachowiec=89878
    • contraktor Re: Ekipa remontowa: solidna, fachowa. Warszawa 12.01.16, 08:05
      Najciekawsze jest to że 90 % tutaj polecających to samo polecające się firmy ,żenada wystarczy poczytać teksty
    • michaljakubiak Re: Ekipa remontowa: solidna, fachowa. Warszawa 18.01.16, 13:38
      Ja polecam BUDEXBUD , poszło szybko , dobrze i profesjonalnie przy moim mieszkaniu na Gocławiu
      www.budexbud.com
    • lison4 Re: Ekipa remontowa: solidna, fachowa. Warszawa 01.02.16, 16:06
      Ja polecam firmę BUDEXBUD , kupiłam mieszkanie w rembertowie i zostało pięknie wykończone.
      Pan Stasio jeden z pracowników w firmie z mojej łazienki zrobił cacuszko z całą odpowiedzialnością moge powiedzieć , że to majster sztyk jeżeli chodzi o glazurnictwo . Pozostała częśc ekipy też godna polecenia , wszystko odbyło się szybko i sprawnie. Pan Karol właściciel firmy dograł i dopiął wszystko na ostatni guzik. wszystko u nich jest proste zadzwoniłam i umówiłam się na wycenę dzień spotkaniu miałam kosztorys , ceny były konkurencyjne więc umówiła się na podpisanie umowy, umowa jest bardzo precyzyjna z wszystkimi terminami oraz protokołem odbiorczym gwarancją itp. Panowie przez cały czas trwania inwestycji mi pomagali i doradzali. Na samym początku inwestycji umówiłam się na oglądanie mebli na wymiar wykonywanych przez firmę BUDEXBUD , dostałam fajną i opszerną propozycję w różnych wariantach , kupe wzorników , i mozliwość obejrzenia mebli na żywo.
      Jestem zadowolona i POLECAM !!! widać że to ludzie z pasją a nie jakieś pijaczki jak to z reguły bywa
    • Gość: EdytaK Re: Ekipa remontowa: solidna, fachowa. Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.16, 10:25
      Radzę uważać na Marcina Pawelca .Oszust! Nie dokonczył prac, zabrał materiały i uciekł nie rozliczając się z pobranych zaliczek. Telefon od pewnego momentu non stop wyłączony, brak kontaktu z wykonawcą.Lepiej dopłacić więcej i wziąć kogoś porządnego i uczciwego. Zle komentarze przeczytane na internecie swoje tłumaczył że to konkurencja, teraz wszystko jasne. Omijać szerokim łukiem. Pełno stresu i nerwów z tym człowiekiem!
      • ada.pada Re: Ekipa remontowa: solidna, fachowa. Warszawa 03.02.16, 10:34
        Stale i niezmiennie polecam Łukasza Wardę
        www.facebook.com/wardaprojekt

wielu moich znajomych już skorzystało i tylko polecają następnym.
      • Gość: Piotr Re: Ekipa remontowa: solidna, fachowa. Warszawa IP: 193.111.166.* 20.09.16, 15:55
        Witam,
        Ja również zostałem oszukany przez M. Pawelca. Szukam osób które chcą przystąpić do pozwu zbiorowego.
        Ps. u mnie sytuacja była analogiczna.
        Jeżeli jest Pani zainteresowana zapraszam do kontaktu.
    • Gość: ada.pada Re: Ekipa remontowa: solidna, fachowa. Warszawa IP: *.cws.sco.cisco.com 03.02.16, 10:35
      Stale i niezmiennie polecam Łukasza Wardę
      www.facebook.com/wardaprojekt

wielu moich znajomych już skorzystało i tylko polecają następnym.
    • Gość: Agnieszka Re: Ekipa remontowa: solidna, fachowa. Warszawa IP: 195.205.163.* 26.02.16, 08:45
      Odradzam usługi remontowe p. Dominika z firmy UFK. To jest wielka porażka. Pan Dominik nie ma swoich ludzi, jego jedyną pomocą jest chłopak (który dorywczo u niego pracuje). Prace wykonuje tak, że bierze najtańszych ludzi z rynku, niesprawdzonych a efekty ich pracy są opłakane!. Efekt: sufit podwieszany różnica pomiędzy krańcami to 5 cm., tak kładli glazurę że musiałam dokupować drogie płytki, nie szanują materiałów, w łazience położyli płyty GK zwykłe za to zielone były zamontowane w salonie, o elektryce nie wspomnę - tak źle zrobiona że elektryk z elektrowni miał problem z jej poprawą! a to wszystko oznaczało dla mnie koszty. Dodatkowo, reklamuje się jako parkieciarz, a wylewkę (pod drewno zrobił jak pod płytki (zbyt krucha, słaba), musiałam robić wzmocnienie podłogi z żywic. Znowu koszt.Tak zależało nam na czasie, na koniec pan Dominik wziął pieniądze i uciekł z remontu, nie odbierając tel.
      To oszust! i partacz. I w razie procesu to on nic nie ma. Firma zarejestrowana u osób które go nie widują i nie wiedzą gdzie jest. Dramat. Ja przez niego przeszłam załamanie nerwowe - czego nikomu nie życzę.
      • Gość: con170 Re: Ekipa remontowa: solidna, fachowa. Warszawa IP: *.75.36.206.host.citystrada.pl 16.03.16, 11:07
        Witam, ja jestem w trakcie wykończenia i współpracuję z Panem Waldemarem i jego firmą (DEKORATOR-GIPS) - jest to pełna profesjonalizmu kompleksowa obsługa!!! Jestem BARDZO zadowolony, Polecam tel.608838155 oraz strona: www.hladio.pl
    • Gość: con170 Re: Ekipa remontowa: solidna, fachowa. Warszawa IP: *.75.36.206.host.citystrada.pl 16.03.16, 11:10
      Witam, ja jestem w trakcie wykończenia i współpracuję z Panem Waldemarem i jego firmą (DEKORATOR-GIPS) - jest to pełna profesjonalizmu kompleksowa obsługa!!! Jestem BARDZO zadowolony, Polecam tel.608838155 oraz strona: www.hladio.pl
    • magdalenak870119 Re: Ekipa remontowa: solidna, fachowa. Warszawa 05.06.16, 22:14
      Nie jestem pewna czy na dobrym forum piszę. Chciałabym dać rekomendację dla Pana Kamila z firmy remontowo wykończeniowej. W mojej sytuacji było tak, że usłyszałam że połowę moich pomysłów nie da się zrealizować (tak bynajmniej zapewniała mnie ekipa nr 1) po czym od znajomej dostałam kontakt do Pana Kamila - od początku współpraca była jak najbardziej w porządku, wycena była zrobiona co do grosza, nic nas nie zaskoczyło. Remont przebiegał szybko i sprawnie. Zero kosztów ukrytych. Dodatkowo Kamil uchronił nas przed wieloma niepotrzebnymi kosztami związanymi z remontem.i Jęzeli dla kogoś liczy się dobrze zrobiona robota na wysokim poziomie to z czystym sumieniem polecam - w ramach podziękowania. Nr 504762315
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka