0jenny123 22.01.13, 10:11 Chciałam polecić firmę zajmującą się przeprowadzkami na terenie warszawy. Jeżeli jesteś w trakcie przeprowadzki to kliknij tutaj Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antoninatosia91 Re: Przeprowadzki warszawa 26.10.21, 13:06 Przeprowadzki Warszawa to tylko z firmą Japa&Co. !!! Pozytywna ekipa do pomocy, w tym ciężkim temacie. Bez stresu i bez szkód załatwili mi temat naprawdę dużej przeprowadzki. Polecam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skanilka Re: Przeprowadzki warszawa IP: *.dynamic.mm.pl 13.12.21, 13:59 Również mogę polecić firmę Japa&Co. Oni są najlepsi w tym co robią i potwierdzi to Wam każdy, kto korzystał z ich usług. Moim zdaniem nie ma lepszej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andria Re: Przeprowadzki warszawa IP: *.tktelekom.pl 19.07.22, 08:23 Faktycznie w Warszawie, bez względu na rodzaj przeprowadzki najlepiej jest się zgłosić do firmy Japa&Co. Mają i dobrą ekipę i spoko ceny. No i pomagają kompleksowo, także niczym nie trzeba się przejmować. Odpowiedz Link Zgłoś