Dodaj do ulubionych

Kurs kwalifikacji wstepnej dla kierowców

15.10.14, 21:30
Jeśli chcesz zdobyć świadectwo kwalifikacyjne, pozwalające podjąć pracę zawodowego kierowcy, zachęcamy do skorzystania z naszej oferty. W firmie ABC Szkolenia możesz odbyć kurs kwalifikacji wstępnej przyspieszonej, oszczędzając czas i pieniądze, a jednocześnie efektywnie poszerzając swoją wiedzę oraz umiejętności.

Kurs kwalifikacji wstępnej przyspieszonej w naszym doświadczonym i cieszącym się zaufaniem Kursantów ośrodku to gwarancja:
• zajęć z doświadczonymi wykładowcami posiadającymi nie tylko wiedzę teoretyczną, ale i praktyczną, a także dar jej przekazywania,
• szerokiego wyboru dobrych materiałów dydaktycznych, przydatnych także po ukończeniu kursu,
• nowoczesnego, pragmatycznego i zgodnego z wymogami prawnymi programu nauczania,
• przyjaznej atmosfery,
• możliwości odbycia wykładów w formie e- learningu – w komfortowej dla siebie formie.

Wybierając ABC Szkolenia, masz pewność, że obsłużymy Cię kompleksowo i pomożemy poszerzyć kwalifikacje zawodowe na wiele sposobów. Zapisz się na kurs jeszcze dziś!
ABC Szkolenia
Modlińska 6
Warszawa
Tel. 531-700-182
abc-szkolenia.com/kwalifikacja-wstepna-przyspieszona/

-----------------------
Sprawdź swoją wiedzę. Zapoznaj się z testami na kwalifikacji wstępnej przyspieszonej:

testy.abc-szkolenia.com/
Obserwuj wątek
    • manmanmnio Re: Kurs kwalifikacji wstepnej dla kierowców 03.09.21, 09:13
      W Krakowie można zrobić kursy zawodowe dla kierowców w Oes. Robiłem tam prawo jazdy, KW i psychotesty. Profesjonalnie prowadzone zajęcia. Miła obsługa i dobrzy instruktorzy.
    • marrmarko Re: Kurs kwalifikacji wstepnej dla kierowców 02.01.22, 18:12
      Potwierdzam. Też robiłem kurs KW w Oesie. Profesjonalny ośrodek z bardzo dobrze przygotowanymi kursami dla kierowców zawodowych i nie tylko. Świetna obsługa i ceny przystępne. I co najważniejsze są skuteczni.
    • igorekkki Re: Kurs kwalifikacji wstepnej dla kierowców 04.07.23, 11:49
      W Radomiu dobrze prowadzą szkolenia dla kierowców w szkole Delta. Robiłem u nich prawko i KW Szybko sprawnie i skutecznie
    • sebasebikow Re: Kurs kwalifikacji wstepnej dla kierowców 05.07.23, 10:01
      W Krakowie kwalifikacje wstępną można zrobić w szkolę OES. Można u nich tez zrobić certyfikat i szkolenia okresowa. Korzystam z ich usług i jestem zadowolony. Solidna i profesjonalna szkoła.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka