Dodaj do ulubionych

Montaż Mebli Warszawa Kuchenne Pokojowe IKEA BRW

06.03.16, 14:52
Gdy nie mam umiejętności technicznych !
Serwis-domowy zaradzi i pomoże uporamy się z montażem mebli.
Nasz oferta jest dość szeroka

Montaż mebli Warszawa, szafy, meblościanki, witryny, łóżka, komody
IKEA BRW Bodzio Vox Forte Wójciki Pinio inne firmy
Składanie mebli kuchennych IKEA BRW Bodzio i inne
Montaż mebli biurowych oraz ogrodowych
Montaż wymiana blatów, wycinanie otworów w blacie pod płytę, zlewozmywak.
Ciecie przycinanie blatów kuchennych
Wycinanie otworu w zlewozmywaku
Wieszanie szafek, półek, obrazów
Montaż okapu i podłączenie ścienne wyspowe
Montaż zlewozmywaka, baterii, odpływ
Podłączenie pralki zmywarki pod zabudowę

Więcej informacji uzyskacie Państwo na stronie www.serwis-domowy.com
Od poniedziałku do soboty od 8:00 do 22:00 Tel 503 901 700

Warszawa Piaseczno, Otwock, Ząbki, Pruszków, Konstancin Jeziorna,
Karczew, Józefów, Wesoła, Góra Kalwaria, Radzymin, Międzylesie,
Wiązowna, Michalin, Raszyn, Stara Miłosna, Józefosław, Góraszka, Falenica,
Radość, Marki, Rembertów, Wawer, Anin, Miedzeszyn, Magdalenka, Ługi
Wesoła, Mlądz, Mińsk Mazowiecki, Celestynów, Śródborów, Julianów, Mysiadło
Obserwuj wątek
    • Gość: zadowolony Re: Montaż Mebli Warszawa Kuchenne Pokojowe IKEA IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 14.03.17, 10:41
      Szukałem, szukałem i znalazłem. Firmę polecił mi znajomy i jestem bardzo zadowolony. Pełen profesjonalizm a cena dużo lepsza niż w IKEA. Korzystałem już 2 razy - za drugim nawet do sklepu po meble nie musiałem jechać. :) kupili mi szafę jaką chciałem przywieźli i zmontowali za wszystko zapłaciłem w domu i jeszcze wyszło dużo taniej :):)
      POLECAM! www.montazmebli.waw.pl
      • zbyszek2123 Re: Montaż Mebli Warszawa Kuchenne Pokojowe IKEA 30.10.17, 08:22
        My z kolei korzystaliśmy z uslug tych
        Fachowców, m.facebook.com/swieniesiesklada
        Poszło bardzo sprawnie, widac, ze wiedzą co robią. Z usmiechem i bez marudzenia
    • Gość: Marcin Re: Montaż Mebli Warszawa Kuchenne Pokojowe IKEA IP: *.centertel.pl 23.01.18, 02:43
      Ja osobiście korzystam z usług tego fachowca: www.facebook.com/skladamymeblena5/

Panowie składali u mnie już kuchnie, 3 szafy, zestaw mebli besta z powieszeniem telewizora, a przy okazji podłączyli mi jeszcze pralkę.
      Swietnie wykonana robota! Za każdym razem byłem zadowolony, przede wszystkim nie wybrzydzają jak inni "do jednej szafki to nie jadę" itp.

Po za tym super ceny, bez opłaty startowej a dojazd wliczony w cenę.

Polecam!
      • Gość: Mariusz44 Re: Montaż Mebli Warszawa Kuchenne Pokojowe IKEA IP: *.centertel.pl 17.01.23, 10:39
        Jak by ktoś szukał firmy do montażu mebli w Warszawie, to mogę z czystym sumieniem polecić swietnie się składa - Montaż mebli Warszawa. Składali u mnie w kilku mieszkaniach różne meble w sypialni, salonie, kuchni i polecam z czystym sumieniem
        Link do strony Tekst linku
      • zbysze1412 Re: Montaż Mebli Warszawa Kuchenne Pokojowe IKEA 27.01.23, 09:35
        Korzystałem już dwa razy z usług Świetnie Się Składa - Montaż mebli Warszawa swoją drogą ekipa z polecenia znajomego u którego składali meble w dwóch mieszkaniach.

U nas był montaż mebli sypialnianych i potem komody, i tak jak Pan pisze pełna profeska i dobra cena.

PS. Nie wiedziałem że mają Facebooka :)
        Zostawiam wobec tego jeszcze stronę
        www.swietniesiesklada.pl/

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka