agniesiamx45 11.05.17, 12:15 Witajcie, poszukuję jakiejś dobrej firmy do sprzątania wspólnoty mieszkaniowej w okolicach Warszawy. Potrzebuję sprawdzonych firm. Z góry dziękuję za namiary. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Markiza Re: Firma sprzątająca dla wspólnoty mieszkaniowej IP: 107.181.81.* 11.05.17, 12:33 Ja polecam firmę sprzątającą Pana Jacka z okolic Warszawy. Sprzątał u nas biura ale na pewno podejmie się sprzątania wspólnoty mieszkaniowej. Jeżeli jest to faktycznie w okolicach Warszawy. Jego strona to www.czysto.org.pl. Oni zajmują się nie tylko sprzątaniem biur ale również instytucji. Szczerze przyznam że jestem miło zaskoczona pracą z nimi, wcześniej musiałam użerać się z firmami które krzyczały że nie mają szczotki, szufelki, że trzeba kupić to i tamto, tutaj pełna profeska. Oni akurat sprzątają moje biura w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
agniesiamx45 Re: Firma sprzątająca dla wspólnoty mieszkaniowej 11.05.17, 13:57 Dzięki, na razie zajęte ale postaram się dodzwonić. Nie mają jeszcze zbyt wielu informacji na stronie ale sprawdzę:) Odpowiedz Link Zgłoś
rafal4334 Re: Firma sprzątająca dla wspólnoty mieszkaniowej 14.06.17, 15:15 ja mogę polecić firmę Impuls sp. z o. o impuls24.pl/oferta/sprzatanie-2/ są na rynku ponad 30 lat, mają dobrą ofertę i przystępne ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukowicz Re: Firma sprzątająca dla wspólnoty mieszkaniowej IP: *.play-internet.pl 24.07.17, 12:48 no jeśli chodzi o sprawdzoną firmę sprzątającą to ja jak kolega powyżej też polecam firmę Impuls24.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kubaa8986 Re: Firma sprzątająca dla wspólnoty mieszkaniowej 22.03.19, 16:22 Moe polecić godną zaufania firmę nazywa się Seti-maszyny zajmują się sprzątaniem obiektów na plus dodatkowo że posiadają bardzo dobry sprzęt co daje później widoczne efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
a.maglac77 Re: Firma sprzątająca dla wspólnoty mieszkaniowej 03.07.20, 12:11 U nas sprzątają p-bilka.pl/kompleksowe-sprzatanie-na-wiosne/ klatkę mamy co dzień czystą. Odpowiedz Link Zgłoś
medime Re: Firma sprzątająca dla wspólnoty mieszkaniowej 04.02.22, 12:20 Warto zatrudnić chatkamoniki.pl/skorzystalam-z-profesjonalnych-uslug-sprzatajacych/ fajna oferta. Odpowiedz Link Zgłoś