Gość: Ola Re: POSZUKUJE DO WYNAJECIA KAWALERKI IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.06.05, 21:30 Już nieaktualne.Kupiłam namiot.pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś
ola9922 Re: POSZUKUJE DO WYNAJECIA KAWALERKI 10.06.05, 00:10 Gość portalu: Ola napisał(a): > Już nieaktualne.Kupiłam namiot.pa Ola ale ja niekupilam wolalabym mieszkaniewiec aktualne niepodszywaj sie za kogos Odpowiedz Link Zgłoś
1966anka Re: POSZUKUJE DO WYNAJECIA KAWALERKI 12.06.05, 09:15 Do wynajęcia kawalerka w Warszawie 27 m róg ul. Jana PawłaII i Anielewicza. Mieszkanie po remoncie(wymienione okno,parkiet, glazura) Słoneczne,ciche na 6 piętrze w 9 piętrowym bloku z domofonem. Cena 900zł (plus opłaty licznikowe) GG 8227278 e-mail maklukow@wp.pl Tel 509175556 Od 1 lipca. Parking strzeżony pod blokiem... Odpowiedz Link Zgłoś
donaton Re: POSZUKUJE DO WYNAJECIA KAWALERKI 14.06.05, 11:12 SUPERKOMFORTOWE Z GARAŻEM, 40 m.kw., umeblowane, doskonałe dla chcących mieszkać w extra warunkach. Dwa pokoje, wszędzie oryginalny parkiet, przedpokój z zabudową (2 szafy). Widna kuchnia otwarta na salon, wyposażona w niezbędny sprzęt AGD (lodówka, kuchnia mikrofalowa z grillem). Łazienka wykończona glazurą i terakotą, wyposażona w kabinę natryskową, bidet i pralkę. Lokal posiada balkon i usytuowany jest na I piętrze w IV piętrowej, nowej, kameralnej kamienicy. Mieszkanie jest słoneczne i ciepłe, w oknach verticale. Świetna komunikacja (500 m od Trasy Łazienkowskiej, Al. Stanów Zjednoczonych, Ronda Wiatraczna) Możliwość wynajmu od: termin do uzgodnienia; minimum na rok; Cena: 1500,- zł/m- c Umeblowane i wyposażone: pralka, ogrzewanie centralne, telewizja CYFRA+, lodówka, telefon, umeblowana kuchnia, mikrofala, łóżka, Garaż (w cenie najmu – jedno stanowisko; za dopłatą – możliwe 2 stanowiska) Odpowiedz Link Zgłoś