stela2004 13.02.10, 21:00 No i co niedowiarki??! Ja też małej wiary byłam, ale z nadziejami ogromnymi. Ahonen tuż za podium. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stela2004 Re: Jest! Jest! Jest! 13.02.10, 21:07 Zagadka: "...tam, gdzie zawodnicy przeżywają rozkosz skakania." [Zdradzę, kogo zacytowałam. A więc - był to Dyrektor Sportowy TVP.] Należy zgadnąć: gdzie? Odpowiedz Link
k.fanka Re: Jest! Jest! Jest! 13.02.10, 21:37 Hmmm.... hmmmmm..... Słowo daję, w życiu nie zgadnę gdzie! Odpowiedz Link
stela2004 Re: Jest! Jest! Jest! 14.02.10, 10:16 k.fanka napisała: > Hmmm.... > hmmmmm..... > Słowo daję, w życiu nie zgadnę gdzie! Przecież wszyscy wiedzą!? Odpowiedz Link
k.fanka Re: Jest! Jest! Jest! 14.02.10, 10:40 Na pewno nie wszyscy, bo ja nie wiem. Teoretycznie to tę rozkosz przeżywają na skoczni, ale przecież to by było za łatwe. Hmm. Odpowiedz Link
stela2004 Re: Jest! Jest! Jest! 14.02.10, 16:30 Ciepło, ciepło... Ale przecież taka skocznia jest tylko jedna. Odpowiedz Link
k.fanka Re: Jest! Jest! Jest! 14.02.10, 18:00 Ahaa! Już wiem. To jest ta skocznia, którą wszyscy uwielbiają najbardziej ze wszystkich, ale rzadko tam przyjeżdżają. Hmm, pewnie dlatego, że rozkosz należy sobie dawkować. Odpowiedz Link
stela2004 Re: Jest! Jest! Jest! 13.02.10, 21:09 Zapomniałam dodać, że Simi ładnie się cieszył. Ale go roznosiło! Odpowiedz Link
k.fanka Re: Jest! Jest! Jest! 13.02.10, 21:36 Janne jak zwykle czwarty. Ech, aż mi go żal. Stara się chłopak i stara... i może najwyżej z daleka powąchać. Odpowiedz Link
gojunior Re: Jest! Jest! Jest! 13.02.10, 21:45 a ja zawsze wierzyłem Dziś byłem w Wiśle na nartach, pędziłem, żeby zdążyć na Małysza... Mój mały móżdżek nie skojrzył jednak, że mogłem go zobaczyć tam na miejscu na troszkę większym ekranie Ale i tak obojętna na losy Małysza Agata pewnie nie przystałaby na taką propozycję PS. to ja... g.... Odpowiedz Link
k.fanka Re: Jest! Jest! Jest! 13.02.10, 21:51 Grzesiu! Witamy! Wcale się nie dziwię że pędziłeś, bo Małysza najlepiej się ogląda na swoim własnym ekranie. A nad Agatą musisz popracować. Koniecznie. Odpowiedz Link
gojunior Re: Jest! Jest! Jest! 13.02.10, 21:54 ona jest pod tym względem niereformowalna... Małysz na nią zupełnie nie działa i nie może zrozumieć jak to możliwe, że moi rodzice tak się nim pasjonują, przeżywają, niekiedy płaczą ze wzruszenia Odpowiedz Link
k.fanka Re: Jest! Jest! Jest! 13.02.10, 22:00 No dobra, rozumiem, że Małysz może się wydawać mało pociągający jako facet, więc może zwróć jej uwagę na Szliriego? albo Morgiego? Ładne z nich chłopaki przecież. A jak już ich polubi, to będzie chciała wszystkie konkursy oglądać. Twoi rodzice...? ze wzruszenia...? Hmm. Kto by pomyślał. Odpowiedz Link
stela2004 Re: Jest! Jest! Jest! 14.02.10, 10:17 Oj, od razu wiadomo, że to Ty! I Agatka jest wspomniana... Odpowiedz Link
stela2004 Re: Jest! Jest! Jest! 20.02.10, 11:34 A może znowu w drużynowym chłopaki powalczą i nam jakiś medal wpadnie?? Odpowiedz Link
bratkanowa Re: Jest! Jest! Jest! 21.02.10, 23:30 No normalnie pod ziemię się zapadliście i to w takim ważnym momencie ZIO. Odbiło im w tym starym miejscu? Tak bez ostrzeżenia? Byłam pewna, że Kfanka coś wymyśli . Odpowiedz Link
k.fanka Ooo, Bratka! 22.02.10, 16:57 Witamy, tadammm! Już się obawiałam, że mail był nieaktualny. Fajnie, że jednak nie. No właśnie, jak oni mogli zrobić coś takiego w takiej chwili... W dodatku zrobili coś więcej, bo wcięło mi KFankowy login, ten od zarządzania. No wiem, pewnie za rzadko się logowałam. Podejrzewam, że tamto forum któregoś dnia wróci, ale wobec niemożności kasowania i przywracania postanowiłam o nim zapomnieć. Trudno, życie to nie je bajka. A tu można nawet obrazki wklejać, co już się zdążyło przydać, bo wreszcie zrozumiałam istotę Ammannowych wiązań. Odpowiedz Link