k.fanka 14.03.10, 16:52 Od rana tak siedzi. Czasem opuszcza się na nitce 20cm w dół, a potem znowu włazi na sufit. Chyba zgłupiał od tej wiosny albo co. Przecież powinien w ciemnym kącie się zaszyć i nie rzucać się w oczy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stela2004 Re: Pająk siedzi mi nad głową 14.03.10, 20:31 I tak sobie nadal siedzi i czasem opuszcza się trochę, i z powrotem włazi??! Jesteś masochistką, ot co. Ja bym to szkaradztwo już dawno wytępiła. Odpowiedz Link
k.fanka Re: Pająk siedzi mi nad głową 14.03.10, 21:25 Domowych pająków się nie tępi, no co Ty. Jest pająk, a w zamian nie ma niczego innego. Bo on wszystko złapie i zeżre. Ano, nadal siedzi. Tylko jakby się nieco odsunął od okna, chyba mu zimno albo co. Odpowiedz Link
k.fanka Re: Zdjęcie 14.03.10, 21:30 Żadna szkoła, nooo, może najwyżej podstawówka. Wchodzisz w swoje ustawienia (z prawej strony ekranu przy nicku), przewijasz w dół, tam masz "dodaj zdjęcia". A potem to już pójdzie. Po załadowaniu otwierasz zdjęcie i pod nim są m.in. "linki". Kopiujesz pierwszy od góry ("wstaw na forum duże zdjęcie" albo jakoś tak) i wklejasz w post. Zawsze możesz użyć podglądu, żeby sprawdzić, czy dobrze wyszło. Odpowiedz Link
bratkanowa Re: Zdjęcie 14.03.10, 23:07 Trzeba się nauczyć, takie wklejanie zdjęć to chyba duża frajda i forum ożywi . Odpowiedz Link
k.fanka Re: Zdjęcie 15.03.10, 18:36 Żadna sztuka, zachęcam. To jeden z powodów, dla których mi się tu podoba. Forum jest proste, a jednocześnie z bajerami. Odpowiedz Link