k.fanka 27.03.10, 22:19 ...z producentami masła i margaryny. No słowo daję. Z roku na rok dziurki w chlebie robią coraz większe. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
k.fanka Re: Piekarze działają w zmowie 28.03.10, 11:29 Nie teorie, tylko praktyka. Coraz więcej przez to zjadam tego żółtego i brzuch mi rośnie. Odpowiedz Link
stela2004 Brzuch rośnie... 28.03.10, 13:22 Jak znam życie, brzuch od czego innego rośnie. Ps. Co to to żółte?? Odpowiedz Link
mpramjet Re: Brzuch rośnie... 28.03.10, 13:30 > Jak znam życie, brzuch od czego innego rośnie. od piwa i czipsów Odpowiedz Link
k.fanka Re: Brzuch rośnie... 28.03.10, 18:36 > Ps. Co to to żółte?? Toż przecież pisałam - masło albo margaryna. Nie, nie miałam piwa na myśli. Ani czipsów. Odpowiedz Link
mpramjet Re: Piekarze działają w zmowie 28.03.10, 13:32 nie wiem dlaczego ale przeczytałem "piłkarze działają w zmowie" i tam pomysłałem ze moze cos o Poloni Warszawa napiszesz...a tu nie U mnie tam dziur nie ma, widac piekarze w moim miescie w zmowie jednak nie sa...na razie Odpowiedz Link
k.fanka Re: Piekarze działają w zmowie 28.03.10, 18:45 > nie wiem dlaczego ale przeczytałem "piłkarze działają w zmowie" Hehe, skojarzenia masz powalające. > i tam pomysłałem ze moze cos o Poloni Warszawa napiszesz...a tu nie A może być fotka? Co prawda od głębokiego zaplecza, ale chyba się liczy? Aktualna, sprzed trzech dni! > U mnie tam dziur nie ma, widac piekarze w moim miescie w zmowie > jednak nie sa...na razie Są, są, tylko już się przyzwyczaiłeś i nie widzisz. Albo ktoś inny robi Ci kanapki. Odpowiedz Link
mpramjet Re: Piekarze działają w zmowie 28.03.10, 20:50 > > U mnie tam dziur nie ma, widac piekarze w moim miescie w zmowie > > jednak nie sa...na razie > > Są, są, tylko już się przyzwyczaiłeś i nie widzisz. Albo ktoś inny robi Ci > kanapki. Sam se robie To chyba tylko w stolycy dziurawy chleb sprzedaja... "Oszukiwują" was. Licza na to ze jestescie tak zabiegani ze i tak nie zwrócicie na to uwagi, ze cos jest nie teges Albo po prostu zmien piekarnieAlbo przerzuc sie na bułki... Odpowiedz Link
k.fanka Re: Piekarze działają w zmowie 28.03.10, 21:27 > Sam se robie N i e m o ż l i w e ! > To chyba tylko w stolycy dziurawy chleb sprzedaja... Eee, nigdy nie zauważyłeś, że chleb ma takie dziurki, w które włazi masło? Zawsze miał, nawet w czasach mojego dzieciństwa. Jeśli u Was chleb jest bez dziurek, to znaczy, że wciskają Wam zakalec. Kwestią jest tylko ich wielkość. Odpowiedz Link