k.fanka 06.08.10, 22:09 I Funaki jest! I nawet się zakwalifikował. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
k.fanka ano, ano 08.08.10, 15:35 ...same zaskoczenia! Zdumiona jestem tym, co nasi wyprawiają, w głowie się nie mieści, to przecież cud jakiś. Kto by pomyślał, że odłączenie Małysza od reszty da AŻ takie efekty, no i że Kruczek okaże się całkiem niezłym trenerem. Ha. A poza tym mój ulubiony Zografski zdobył swoje pierwsze poważne punkty i to od razu całkiem sporo, z czego się bardzo cieszę, bo już dwa lata temu (a miał wtedy 15 lat) czułam, że będą z niego ludzie. Odpowiedz Link
stela2004 zaskoczenia... 08.08.10, 18:42 Niby nie wykładnia, ale coś Finowie i Norwegowie dalej cienko przędą. Obserwowaliśmy przez ubiegłe lata, że jednak jakieś przełożenie w sezonie jest. Poza tym, to dopiero pierwsze konkursy. Nie myślę, że będziemy cały czas utrzymywać się w czołówce, ale liczę na dobre starty. Tak trzymać! Myślę o sezonie. Ps. Miło obserwować, gdy Bułgar dobrze skacze. Odpowiedz Link
k.fanka Re: zaskoczenia... 09.08.10, 18:53 > Niby nie wykładnia, ale coś Finowie i Norwegowie dalej cienko przędą. > Obserwowaliśmy przez ubiegłe lata, że jednak jakieś przełożenie w sezonie jest. No właśnie. Norwegowie to pół biedy, Kojo nigdy nie przywiązywał wagi do lata, ale z Finami wciąż niedobrze. I nawet Janne jakiś bezbarwny. Niemcy też furory nie zrobili w gruncie rzeczy. Austriacy, wiadomo, bez paru gwiazd, więc wynik był do przewidzenia, jednak Zauner mnie niemiło rozczarował, czyżby mu tak szybko przeszło? A Szwajcarom już chyba tylko Simi został. Za to Japończycy całkiem, całkiem. Nie mam pojęcia, kim jest ich nowy trener, ale wygląda na to, że radzi sobie nieźle, mimo że rodak. > Poza tym, to dopiero pierwsze konkursy. Nie myślę, że będziemy cały czas > utrzymywać się w czołówce, ale liczę na dobre starty. Tak trzymać! Myślę o sezo > nie. A ja mam nadzieję, że jednak trochę się poutrzymujemy w tej czołówce. Chociaż z drugiej strony... pozostałe skocznie są duże, czort wie, jak z naszą umiejętnością dłuższego latania. > Ps. Miło obserwować, gdy Bułgar dobrze skacze. Noo! Mam nadzieję, że zostanie mu to do zimy, chyba tak, bo on z każdym rokiem robi coraz większe postępy. Odpowiedz Link
k.fanka Funaki w Einsiedeln punkty zdobył! 15.08.10, 19:16 Trzeba to odnotować wielkimi WOŁAMI. A nasi wciąż dobrzy, podwójne podium, hoho, szkoda, że Małyszowi nie wyszło zwycięstwo, ale i tak jestem pod wrażeniem. Zadziwiająca jest ta nagła zmiana jakości polskich skoków, mam nadzieję, że się utrzyma do zimy (chyba tak, bo dlaczegóżby nie ). Bodzio coś dziś marudził o Zografskim, wychodzi mi z tego, że to prywatne przedsięwzięcie. Tatuś trener, współpracujący ze szkoleniowcem Weissfloga. Ha. I nie wiadomo, czemu go z Einsiedeln wycofali. Hmm, może dlatego, żeby nie poczuł się tak od razu gwiazdą. Odpowiedz Link
k.fanka Malinka 20.08.10, 22:18 Ja rozumiem, jeden może zacząć dobrze skakać, noo, dwóch - ale tylu?! Wygląda mi na to, że naszych zupełnie nieoczekiwanie dopadł Austriacki Syndrom. Odpowiedz Link
stela2004 Jak tu cokolwiek komentować?... 25.08.10, 17:11 skoro nasze chłopaki spisują się na medal/ medale? Nie można ponarzekać, pomarudzić... I w ogóle... Odpowiedz Link
k.fanka Re: Jak tu cokolwiek komentować?... 27.08.10, 19:35 Boszszsz... zgroza mnie wzięła. A pochwalić, pozachwycać się, to co?! Nie mów, że tylko jęczeć potrafisz. No, chyba że cały czas jesteś w szoku, to jakieś wytłumaczenie. Odpowiedz Link
stela2004 Nie oglądam, 25.08.10, 17:12 tylko czytam doniesienia. I, przyznam, miałam nadzieję na jakieś live. Odpowiedz Link
k.fanka skoro tak... 27.08.10, 19:37 ...to się trochę mniej dziwię. Doniesienia nie robią takiego wrażenia na człowieku, jak osobista oglądalność. > miałam nadzieję na jakieś live. Hę??! Nie, nie, nie, czasy relacji live sie skończyły bezpowortonie. Nie ma tak dobrze. Odpowiedz Link