k.fanka 06.01.13, 18:45 ...bardzo pozytywnie zaskakuje. Od prawie dziesięciu lat wierzyłam w jego talent - i nareszcie zaczyna się to naprawdę sprawdzać. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stela2004 Re: Kamil mnie ostatnio... 31.03.13, 09:48 Nie wiem, czy pisałaś o żyle, bo tylko tematy wątków czytam. Żyła, to mnie dopiero w osłupienie i szok wprawił! W najśmielszych snach... Ale, hehe, on sam nie bardzo wierzył w to, co się stało. Odpowiedz Link
k.fanka Re: Kamil mnie ostatnio... 31.03.13, 17:45 Nie pisałam, no bo ile można pisać sama ze sobą. Ale tak, nasze odczucia są podobne. To coś z kategorii nie-do-uwierzenia! Odpowiedz Link
stela2004 Re: Kamil mnie ostatnio... 01.04.13, 21:24 Ja dalej trwam w osłupieniu i nie do końca wierzę. Może tam mieli akurat prima aprilis? I tak sobie myślę, że dobrze by było, gdyby się to jeszcze przełożyło na zaś. Ps. Bycie KFanką zobowiązuje. Długo czekałaś... wszyscy kibice skoków też, bo to tak w kratkę było. Myślisz, że u Kamila to już potrwa? Nie traćcie nadzieję ... Odpowiedz Link
k.fanka Re: Kamil mnie ostatnio... 03.04.13, 16:41 Myśmy się przyzwyczaili, że robimy ogony, a miejsce pod koniec 30 jest sukcesem. I takie też - mam wrażenie - były ambicje większości zawodników. Dlatego teraz tak trudno uwierzyć, że ktoś poza Stochem jest w stanie wygrać konkurs. O ile pamiętam, w Oslo sam Żyła w to nie wierzył. Mam nadzieję, że się przełoży. Jeszcze niech tylko Kot trochę zmądrzeje i wrzuci na luz. Przecież jego też stać na wygrywanie zawodów, co pokazywał w Letniej GP. PS. Oj, chciałoby się, żeby potrwało... A już zdążyłam na początku sezonu kompletnie zwątpić, nie mogłam uwierzyć, co się z Kamilem stało, wyczyniał jakieś łamańce na progu, o rety! A to te felerne kombinezony... Odpowiedz Link