Dodaj do ulubionych

Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto?

13.04.10, 10:12
Witam-przede wszystkim prosze admina o nie przenoszenie tego watku do Zdrowie
,Lekarze-tam odzywa sie naprawde malo osób i prosze o wyrozumiałosc
Do forumowiczów sie zwracam z prosba o pomoc-czy mozecie mi polecic
Stomatologa-szukam lekarza,ktory oprocz profesjonalnego podejscia od strony
zachowawczej ma tez zmysł estetyczny -moje zeby wygladaja tragicznie!bardzo
zaniedbalam sie w tej kwestii i oprocz leczenia chce wykonac rowniez licówki
-moze Ktos ma i jest zadowolony z ich doboru albo slyszał o Stomatologu ,ktory
pomoze przelalac moj strach i zrobi mi piekny usmiech:-))
Obserwuj wątek
    • Gość: Natalia Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.10, 16:27
      Z czystym sumieniem polecam Ci dr Bartosza Cichonia, jest na prawdę delikatny. Pomógł mi przezwyciężyć strach przed dentystą. Najpierw zdecydowałam się że wyleczę wszystkie chore zęby a później poszłam krok dalej i postanowiłam że poprawię ich wygląd. Dlatego też zapytaj dentystę na którego się zdecydujesz o "licówki". Są na prawdę dobrym rozwiązaniem.
      • kokkoszka Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? 15.04.10, 18:57
        Pani Anna Radkowska, bodajze ul. Lipska?

raz ja sprawdzilam - poszlam do Dlugosza na przeglad i mi powiedzieli, ze nie
        moga nic znalezc chorego, swietnie dobrane plomby i tylko zapytali do kogo
        chodze :-D

Zrekonstruowala mi zeba i uratowala zepsutego przez innego stomatologa, kazdy
        inny dentysta by sie nie bawil, tylko wyrwal, a Ona cierpliwie leczyla "wraka",
        ktory mi nadal swietnie sluzy od 6 lat :-D

Ja mialam dlugo aparaty ortodontyczne, wiec musze bardzo dbac o zeby, p. Ania
        jest swietna.
        • Gość: roch Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.10, 11:15
          zgadzam się! moja cała rodzina korzysta z jej usług od wielu lat!
      • ka.bochenek Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? 17.04.10, 22:11
        dziekuje za polecenie-zapomnialam dodac -Prosze nie polecac Cichonia!!
        za kazdym razem polecany jest Cichon -wg mnie przereklamowany i to bardzo
      • Gość: piotr Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? IP: 217.153.248.* 06.02.15, 21:18
        Mam pytanie byłem u dentysty miałem do wyrwania zęba wyrwała tylko troszkę korzenia zostało daleko moze tak zostać
        • Gość: mariusz Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? IP: *.dynamic.chello.pl 11.06.15, 15:39
          Raczej nie, ale nie jestem dentystą, miałem taki problem z córką - dentysta, który wyrywał jej zęba nie zauważył 3 kawałków, które zostały w dziąśle i zrobił się stan zapalny, dopiero w Krakowie dr Agata Duda w Esclinic zdiagnozowała problem, więc jednak ważna jest dokładność i profesjonalizm.
      • Gość: Monika Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? IP: *.waxpol.net 29.11.18, 15:04
        Dla mnie najlepszym lekarzem, który bardzo dokładnie diagnozuje jest dr Katarzyna Turlej :)
    • kokkoszka ul. Lipinskiego 15.04.10, 19:10
      a nie Lipska ;-)
      • Gość: Jarek Pytanie do kokoszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.10, 17:00
        czy ty znasz wszystkich lekarzy w krakowie? bo akurat napotkałem sie na twoje opinie na temat stomatologa, ortodonty i lekarza od żylaków.
        ???? Tylko odpowiedz szczerze!
        • freekruszynka Re: Pytanie do kokoszki 05.11.10, 13:22
          To chyba normalne,że ludzie chodzą do lekarzy. Póki ktoś jest zdrowy i nie choruje to ten temat wcale go nie interesuje. W momencie kiedy zaczynają się kłopoty ze zdrowiem to staje się ekspertem. Wiem, bo przerabiałam:) Jeśli chodzi o gabinet stomatologiczny to na mnie zrobiło wrażenie alfa dental na zwierzynieckiej
          • Gość: Jarek Re: Pytanie do kokoszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.11, 09:52
            Pytanie było do kokoszki, wiec nie wiem dlaczego freekruszynka wcielił/a się w rolę orędownika. Po co te objaśnienia?
    • Gość: krakowiaczekjeden Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? IP: *.icpnet.pl 12.01.11, 12:15
      Dla mnie wazne są nowoczesnosc i swieze podejscie. Lubie wieksze przestrzenie, kliniki, centra a nie tam jakies gabineciki w blokach. Centrum do którego chodzę w Krakowie ma każdy fotel wyposażony w rentgen i laser. Do tego mają mikroskop. Wszystko jest na miejscu a ja czuję się jak Europejczyk.
      • Gość: Jacek Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? IP: 195.182.19.* 26.01.11, 15:20
        POlecam Doktora Kuśnieża z Zakopianki, implantolog specjalista, dobry chirurg szczękowy
        • Gość: zaza Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? IP: *.adsl.inetia.pl 27.01.11, 18:08
          A czy ktoś mógłby polecić DOBREGO specjalistę z zakresu protetyki stomatologicznej, chodzi dokładnie o zrobienie koron. Nie pytam o specjalistę z renomowanego gabinetu, bo takie już odwiedziłam i mam mieszane uczucia.
          • Gość: skoob Nigdy nie polęcę swojego dentysty! IP: *.skawsoft.com.pl 28.01.11, 00:35
            Bo kolejka się wydłuży i cena skoczy jeszcze.
            • ksawery.kot Re: Nigdy nie polęcę swojego dentysty! 07.02.11, 20:32
              Dobrze powiedziane:) A ja polecę mimo to, w końcu niech ludzie wiedza do kogo można, a do kogo lepiej nie. Ja się dotąd leczyłem w takim małym gabinecie na osiedlu - jedna pani stomatolog ale nawet miła i było na czym oko zawiesić, no i wygodnie, bo przechodziłem z klatki do klatki. Ale sprzęt miała taki sobie i gdy okazało się, że potrzebny rentgen i że muszę biegać po innych gabinetach, zirytowałem się. Umówiłem się na wizytę i rentgen w gabinecie na Batorego- niby to Studio Stomatologii Estetycznej ale okazało się,że na leczeniu zębów tez się znają i już ich nie zmienię na nikogo innego. Miło, przytulnie i nowocześnie, lekarz - rewelacja. Rentgen na miejscu, lekarze różnych specjalności. Zdecydowanie lepsze to niż osiedlowy gabinecik, dotąd nie wierzyłem w większe kliniki, myślałem ,ze drogie i ekskluzywne- okazuje się, że ceny wcale nie odbiegają od tych, które płaciłem w osiedlowym gabinecie. Polecam
            • Gość: joanna923 Re: Nigdy nie polęcę swojego dentysty! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.13, 21:07
              Co za idiotyczna odpowiedź - Boże kopsnij rozum!!!
          • Gość: MariolaK Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? IP: *.dynamic.chello.pl 02.04.15, 23:44
            Bardzo dobrą protetykę ma Pro Orto Dent z Podgórza (Serkowskiego) www.pro-orto-dent.pl. Mają własną pracownię przy gabinetach i potrafią zrobić prawdziwe cuda.
            • Gość: Beata Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.15, 12:56
              Ja polecam dr Annę Kalitę.Robiłam mostek porcelanowy i koronki, bardzo estetyczne, jestem zadowolona z wygladu mojego nowego uśmiechu ale tez z samej atmosfery w gabinecie , podejscia Pani Doktor i nie ukrywam cen, ktore nie sa az tak wygorowane jak w niektorych klinikach.. Namowilam Mame na zrobienie protez nowych i rowniez wszystko w porządku. Polecam z czystym sumieniem. Gabinet jest na ul.Długiej w Multident
        • leeonowa Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? 11.02.11, 16:02
          Haha, może się spotkaliśmy kiedyś, ja też chodzę do Zakopianki, ale do dr Machaj:))) Super:))
          • Gość: zosia Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? dr Anna IP: *.home.aster.pl 15.08.11, 16:34
            Ja polecam w Nowej Hucie dr Anne Król.Jestem teraz po ekstrakcja górnej ósemki,i po wyleczeniu górnej piatki.Myslałam ze bedzie to jakis wielki koszt,ale w sumie wyszło inaczej,poza tym jestem bardzo zadowolona z fachowosci pani doktor.
            • Gość: Dorota Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? dr Anna IP: *.uddi.cable.virginm.net 22.12.13, 19:33
              znam te Pania Anie Krol dentystke I popieram Pani opinie. Jaki jest do niej kontakt?

Pozdrawiam
              DG
          • Gość: MarkiewiczKarolina Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? IP: *.free.aero2.net.pl 29.11.13, 15:33
            Zdecydowanie polecam doktora Bobka z Indexmedica. Chodzę do niego już od dłuższego czasu i jestem pod ogromnym wrażeniem jego spokoju i opanowania. Bardzo kompetentny lekarz, miałam u niego zabieg leczenia kanałowego pod mikroskopem i wszystko przebiegło bardzo sprawnie i bezboleśnie :)
          • Gość: gooodhappy Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? IP: *.play-internet.pl 26.03.14, 14:25
            ja od dwóch lat chodzę do Galerii Uśmiechu i moim zdaniem to jest najlepszy gabinet w Krakowie, świetna kadra, jakość usług na najwyższym poziomie, a do tego bardzo fajna i miła atmosfera.
          • Gość: Rafał Najlepszy Stomatolog w Krakowie- Joanna Korzeńska IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.14, 17:10
            Polecam pracującą w klinice DentaMed panią Joannę Korzeńską. Nie zawiodłem się nigdy, a od dawna korzystam z usług pani doktor. Jestem bardzo zadowolony i z samej kliniki też, bo w zastępstwie pani Korzeńskiej przyjęła mnie inna pani doktor- nie pamiętam nazwiska. Również bardzo profesjonalnie zostało wykonane leczenie dwóch zębów.
      • Gość: jan Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? IP: *.skawsoft.com.pl 06.04.12, 18:44
        tak tylko wizyta kosztuje krocie....
    • herkson Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? 19.04.11, 16:17
      Moim zdaniem najlepszy jest Michał z Estetyki Uśmiechu. Mają świetny gabinet, wyposażony na wysokim poziomie. Podejścia gościa jest nieziemskie. Tak jak zawsze bałem się dentysty, tak jakoś u niego potrafię się wyluzować i zapomnieć o borowaniu. A swoje przeżycia już miałem...
      • rabunia89 Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? 26.04.11, 22:40
        Mogę polecić dentystę z Estetyki Uśmiechu, ale innego. Mój ma na imię Łukasz. Twojego również znam, ale nie korzystałam. Od początku zapisałam się do Łukasza, było ok, więc przy nim właśnie pozostałam. Fajny gość - ma rozsądne podejście do leczenia. Zagada, popyta i ogólnie szybko wizyta mija.
        • basiorka35 Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? 01.07.11, 13:45
          Fachowość i świeże podejście to podstawa. Ja chodzę do galerii uśmiechu na Starowiślnej 82/4 . Fachowo i rzetelnie beze zbędnych fajerwerków. Wysokiej jakości sprzęt i bardzo miła atmosfera. Dla mnie 10 na 10. dla wymagających. Pozdrawiam
          • gazeta_mi_placi Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? 18.08.11, 08:16
            Również polecam Galerię Uśmiechu, pełen profesjonalizm, bardzo miła obsługa, nie naciągają na kasę tylko rzetelnie mówią co się da (lub nie da) zrobić.
            • Gość: olga Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? IP: *.home.aster.pl 05.12.12, 16:53
              Dokladnie ta cala galeria usmiechu to dno!!!
          • Gość: pacjent Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? IP: *.dynamic.chello.pl 06.10.12, 09:23
            Galeria uśmiechu to porażka.
            Miła atmosfera może i owszem, ale zero profesjonalizmu.

• Gość: aschahaha Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? IP: *.2-0.pl 08.11.13, 05:41
              potwierdzam galeria uśmiechu to porażka kiepskie uslugi wysokie ceny poza atmosfera zero fachowości
            • Gość: joanna923 Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.13, 13:51
              Przykro mi ale również mam takie zdanie na temat Galerii Uśmiechu, w tej chwili nie opisze mojego przypadku bo są nie mam siły. siedzę przed komputerem i płacze są święta straciłam prawie 20 tysięcy z jednej strony ból z drugiej brak korony bo wypada po dwóch dniach klejona wielokrotnie dodam że kosztowała 3 tysiące i już dwa razy była klejona znowu wypadała. Byłam dwa dni temu na wizycie ale niestety dr Rozwadowski spacerował po korytarzu po widziała to moja siostra a do mnie nie podszedł wysłał pracownika. Totalna porażka. W chwili wolenj opisze cała moja historię ile błędów zostało popełnionych. Nadrabiają uśmiechem proszę dziękuje ciuciuruciu a szef to taki figo fago może i pogada i miły ale fachowy na pewno nie.
        • Gość: Barbara Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? IP: 31.61.1.* 31.01.12, 11:54
          Chyba wiem o czym piszecie, ale wydaje mi się, że estetyka uśmiechu jest w Wieliczce na Klaśnieńskiej (o ile to ta sama klinika - ale jako, że nazywa sie identycznie a do tego ja też leczę się u pana Michała - to jest to prawdopodobieństwo graniczące z pewnością).

Miałam mega złe doświadczenia z wizyt u stomatologa wcześniej, najbardziej zależało mi na tym żeby nie bolało, no i nie bolało :) teraz pewnie nie pójdę już nigdzie indziej.
      • Gość: ciekawa Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? IP: *.dynamic.chello.pl 28.10.13, 17:49
        A możesz mi powiedzieć ile kosztuje u niego wizyta?
    • sivacek Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? 27.07.11, 12:51
      hm... obiektywnie ocenić to naprawdę ciężko, usługi stomatologiczne w naszym mieście stają na coraz wyższym poziomie, sam chodzę do "estetyki uśmiechu" i polecam innym, gdyż jestem zadowolony z usług. Najlepiej samemu prześledzić czy to w internecie, czy również wybierając się :)
    • Gość: poziomkaa2 Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? IP: *.aster.pl 03.11.11, 07:33
      Ja polecam Denta-Med na Augustiańskiej 13. Mają tam szeroki wachlarz usług, między innymi zajmują się stomatologią estetyczną. Jestem bardzo zadowolona z wizyt w Denta-Medzie. Ostatnio chodzę tam regularnie,bo mam trochę zębów do leczenia i mogę stwierdzić, że jest bardzo profesjonalnie.
      • xxmagda-lenkaxx Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? 10.11.11, 22:35
        ja również polecam denta-med !
        Placówka czynna całą dobę i to jest ich zaleta. Miałam już raz w nocy taką sytuację, gdy wychodziły mi tzw. zęby mądrości, a że nie jestem z Krakowa, więc znalazłam w internecie ich placówkę.
        Nie było źle i od teraz chodzę tam regularnie.
        Bardzo miła atmosfera. Profesjonalizm i dbanie o klienta to zalety tej placówki
        • Gość: ashahaha Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? IP: *.2-0.pl 08.11.13, 05:45
          tak jasne nie jestes z krakowa ale chodzisz tam regularnie pachnie autokomentarzem.....
        • Gość: pacjentka Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? IP: *.dynamic.chello.pl 24.03.14, 12:52
          Nie polecam a wręcz odradzam
    • Gość: Lucyna Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? IP: *.dynamic.chello.pl 17.11.11, 23:39
      Polecam dr Blaka z Azorów. I cała moja rodzina :) i koszty stosunkowo niskie
    • kal_ho_naa_ho Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? 24.01.12, 19:36
      a który lekarz z Galerii Uśmiechu jest najlepszy?? Bo chcę się wybrać a nie wiem, na którego się zdecydować?
    • Gość: Krzysztof Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.12, 14:42
      Np. lek.stom. Bartosz Cichoń , Kuśnierz , Kiec.....a jak ktoś inny to zwracać uwagę nie tyle na sprzęt co wiek lekarza.Minimum 30 lat i 5 lat praktyki (chociaż nie ma reguły). Tych Panów szczerze polecam!Jednym słowem profesjonaliści.Pracują w różnych rejonach Krakowa tak ze do którego bliżej.Jest naturalnie więcej dobrych , ale wbrew pozorom na 3000 lekarzy dentystów w Krakowie dobrych jest 30!
      Pozdrawiam i życzę pięknego uśmiechu do końca życia.
      • Gość: Migdałka Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? IP: 176.31.202.* 07.02.12, 12:16
        Zgadzam się, że dobrych dentystów w Krakowie jest nie wielu. Osobiście leczę się u dr Maciak ze Zwierzynieckiej 29 - świetny lekarz! Z moimi dziurami nie było lekko, ale udało się jej uratować jak na razie wszystkie moje spróchniałe koszmarki. Nie obyło sie nawet bez leczenia mikroskopowego - w jednym miałam dziurę na wylot, nie pamiętam jak to się fachowo nazywa - ale miałam do wyboru rwanie albo próbujemy. I udało się - ząb jak dzwon! A co do sprzętu w gabinecie, sądze, że to też jest ważne, żeby wszystko było na miejscu.
    • Gość: niebieskiełapki Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.12, 09:02
      zgodzę się z przedmówcą, że najlepszym dentystą w Krakowie jest doktor Tomek z Galerii Uśmiechu. Uwielbiam go za to, że ma super podejście do pacjentów, jest miły i spokojny. Jak ktoś siedzi u niego na fotelu może zapomnieć i o bólu i po strachu.
    • Gość: gość Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? IP: *.dynamic.chello.pl 16.09.12, 21:03
      Polecam Neodent na ul. Rusznikarskiej spokojne, życzliwe podejście i przede wszystkim profesjonalne
      • karolinkiewicz_29 Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? 18.04.13, 16:10
        Ja byłam ostatnio u doktora Tomasza Bobka z Indexmedici. Lekarz z dużą wiedzą, a przy tym o wysokiej kulturze osobistej. Był wobec mnie bardzo uprzejmy, cierpliwie wysłuchał, z jakim problemem przychodzę. Można liczyć nie tylko na fachowe leczenie, ale też profesjonalną poradę. Ogólnie widać, że lekarz ma ogromną wiedzę i bardzo dobre podejście do pacjenta. Mogę z czystym sumieniem polecić.
    • Gość: farawayfromhome Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? IP: 83.142.186.* 30.10.12, 09:51
      pewnie to zależy jakie mamy wymagania, ale ja przyznam, że cenię sobie bardzo Galerię Uśmiechu i dra Rozwadowskiego. Z dwóch powodów po pierwsze otrzymuję tam fachową pomoc jeśli chodzi o stomatologię, ale też bardzo dobrze się czuję w gabinecie. Panuje tam bardzo fajna atmosfera i prawie wcale się nie boję, mówię prawie, bo jednak każda wizyta przyczynia się do tego, że szybciej serducho bije, ale to chyba jest normalne prawda?
    • Gość: Ewka Kaźmierczak Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? IP: *.82.22.10.szara.net.pl 15.11.12, 12:00
      ja polecam dr. Gończowski i dr. Inglot - profesjonalni, rzeczowi, mili. Ci lekarze podreperowali mój uśmiech i teraz dzieki nim mogę uśmeichać się na zdjęciach ;) A tak na serio, polecam w 1000%.
      • amama.1 Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? 16.11.12, 22:34
        moim zdaniem Gończowski to przerost formy nad treścią. O cenach nie wspomnę
    • Gość: MarekZaborowski Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? IP: *.dynamic.chello.pl 19.12.12, 16:34
      Polecam dr Marzenę Nanek (na pewno przyjmuje w Indexmedice). Superspokojna, elokwentna i wyrozumiała. Perła śród stomatologów. Trafne diagnozy, szybkie i skuteczne leczenie.
    • Gość: Andre Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? IP: *.centrume.krakow.pl 05.02.13, 23:15
      Czy ktoś może coś powiedzieć o AGMADENTcie z Dobrego Pasterza? Mam wrażenie że mają profesjonalny gabinet ale nie mają nawet cennika usług na swej stronie internetowej, co jak sadze jest celowe i jakoś mi się wydaje, że są bardzo drodzy? Czy ktoś tam był i może sie wypowiedzieć o jakości i cenach?
    • Gość: Halinna Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? IP: *.shuklos.pl 08.02.13, 11:36
      stanowczo dr Leszcz z Denta-Med. Bardzo miła i profesjonalna pani :) Leczenie zębów już nie kojarzy mi się negatywnie :)
      • Gość: Krk_Ida Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.14, 11:14
        Doktor Leszcz jest super – moja siostra do niech chodzi i jest baaaardzo zadowolona, ale ja od kilku lat jestem pacjentka doktor Urbańskiej – ta sama klinika przy na Zjeździe 13 ;) Jestem mega zadowolona i polecam każdemu!!! super profesjonaliści i njedrogo.
    • Gość: feyta Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? IP: *.dynamic.chello.pl 25.02.13, 21:19
      Najlepszym stomatologiem, do jakiego trafiłam jest doktor katarzyna Turlej, która przyjmuje w Indexmedice. Byłam ostatnio u niej jakiś tydzień temu na leczeniu kanałowym i wszystko obyło się bez komplikacji, Ząbka mam już zdrowego, a samo leczenie mineło bez bólu. Polecam doktor Katarzynę.
    • Gość: aneta Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? IP: *.31.106.198.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.02.13, 21:23
      Coś w tym jest ponieważ juz 2 koleżanki które ze mną pracują właśnie bardzo pozytywnie wypowiadały się na temat tej kliniki. Ja się tylko zastanawiam jak to wygląda cenowo. Bo przyznam że mam troszkę zębów do leczenia, a nie chce też zostawić tyle pieniędzy w jednym miejscu.
    • Gość: amebinak Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.05.13, 14:23
      Świetnie leczą w Dentestetice, trafiłam tutaj z polecenia znajomej. Szczerze mówiąc trochę obawiałam się tej wizyty, bo nie byłam u dentysty od dłuższego czasu no i zawsze takie wizyty jakoś źle mi się kojarzyły. Już wiem dlaczego. Dopiero teraz trafiłam na fachowego stomatologa, który potrafi rzeczowo wyjaśnić, jak będzie przebiegało leczenie oraz czego mogę się spodziewać :)
      • amama.1 Dentestetica - straszna kryptoreklama 04.05.13, 15:01
        nieudolna ta wasza reklama. Ty i nertyk wysyłacie pochwalne posty pod adresem Dentestetica z tego samego IP i w tym samym czasie (dziwny zbieg okoliczności, prawda?). Na dodatek w wątku "gdzie wybielić zęby" również w tym samym czasie pojawia się pean pochwalny również na rzecz Dentestetica. Czyżby trochę więcej wolnego czasu w długi weekend panie doktorze? Wiem, że pan dużo zainwestował w klinikę i liczył pan na szybki zwrot, a tu przyszedł kryzys i Anglicy przestali przyjeżdżać, a Polaków (a przynajmniej większości z nich) po prostu na pana usługi nie stać.
        • Gość: bart Re: Dentestetica - straszna kryptoreklama IP: 193.108.73.* 07.08.13, 09:45
          Ceny z kosmosu......generalnie nie polecam.....a i jakosc średnia, szczegolnie w zakresie obslugi pacjenta.
      • Gość: halszka Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? IP: *.ghnet.pl 08.05.13, 14:01
        sprawdziłam kilku i szczerze polecam dr Leszcz z Denta-med. bardzo podoba mi się jej podejście do pacjenta, wyjaśnienie postępowania w leczeniu i najważniejsze - że potrafi leczyć skutecznie. cenowo też w porządku.
        • Gość: emka Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? IP: *.ists.pl 17.09.13, 12:09
          Polecam dr Ziętka, trochę ciężko u niego z terminem - kalendarz zapchany, ale bardzo PROFESJONALNY dentysta, w dodatku miły delikatny. Najlepszy implantolog w Krakowie - jedyny, który ma te wszystkie uprawnienia, certyfikaty. Nie boli, przy płaceniu też tak strasznie nie boli:)
    • Gość: beeze Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? IP: *.play-internet.pl 01.10.13, 20:13
      ja od dłuższego czasu chodzę do doktora Rozwadowskiego i on dla mnie jest najlepszym specjalistą.
      • Gość: gość Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.13, 16:04
        sądząc po ilości postów, dr Rozwadowski dniami i nocami przyjmuje pacjentów w swoim gabinecie, przy czym wieczny uśmiech nie schodzi z jego twarzy. No i ma jeszcze czas, aby wystąpić w reklamie pasty do zębów (to akurat może pochodzić z innego wątku - może tego o implantach, które dr Rozwadowski również wszczepia w ilościach ogromnych).

Szkoda tylko, że dr Rozwadowski zatrudnił, pożal się Boże, specjalistę od PR - bo robi na prawdę krecią robotę
    • qr-ka Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? 05.11.13, 16:56
      Ja jestem bardzo zadowolona z Luxdentica. Trafiłem tu całkiem przez przypadek. Mieszkam po sąsiedzku, a mój dentysta wyjechał gdzieś. Na początku byłem trochę przerażony nową panią doktor, gdyż nie lubię zmieniać lekarzy. Okazała się być miła, bardzo profesjonalną dentystką. Moja plomba w jedynce na reszcie nie straszy kolorem. Wspaniała i rzeczowa opieka w niesamowitym gabinecie !
    • Gość: monika Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? IP: *.6.ftth.classcom.pl 18.11.13, 15:00
      Ja chodzę do Stomatologia Kalukin i jestem bardzo zadowolona zrobili mi totalny remont zębów i wszystko wytłumaczyli po ludzku bez pośpiechu!
      • Gość: Graf Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? IP: *.noc.fibertech.net.pl 19.11.13, 09:16
        Ja również odwiedziłem ten gabinet i go na pewno nie zmienię. Super opieka każdemu pacjentowi poświęcają czas wszystko tłumaczą. Poza tym jak coś się dzieje pilnego pomogą o każdej porze dnia i nocy. Ja o 1 w nocy wylatywałem na wakacje a była to niedziela spadła mi koronka z górnej dwójki zadzwoniłem i przyjęli mnie pomimo tego że normalnie było zamknięte. Pełny profesjonalizm.
    • Gość: cramm Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? IP: *.play-internet.pl 20.12.13, 17:44
      ile odpowiedzi tyle opinii, dla mnie najlepszym gabinetem jest Galeria Uśmiechu. Ze względu na to, że mają bardzo szeroką ofertę usług stomatologicznych, ale też, dlatego, że u nich jest bardzo miło i przyjaźnie, a to ważne, szczególnie, jeśli ktoś tak, jak ja boi się dentysty.
      • Gość: robert Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? IP: *.ds.pk.edu.pl 07.05.14, 13:38
        Również polecam Galerie Uśmiechu, ale tylko jeśli ktoś ma zaoszczędzone pieniądze na stomatologa, bo u nich nie jest tanio. Za to pomogli mi przezwyciężyć maniakalny wręcz strach przed dentystą:) Super atmosfera, dobra jakość usług, ale ceny za wysokie jak na kieszeń przeciętnego Polaka.
    • Gość: krakowianka Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? IP: *.static.chello.pl 26.12.13, 18:50
      Z czystym sumieniem polecam doktor Klaudię Koryczan z Centrum Zdrowego Uśmiechu.Dzięki niej przestałam bać się dentystów:)pozdrawiam Agnieszka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka