Gość: Mikss IP: 62.233.160.* 05.12.11, 23:31 Czy możecie polecić dobrego dentystę, który podjąłby się leczenia bardzo zaniedbanych zębów? Chodzi o takiego, który byłby w stanie jak najwięcej z nich uratować. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrowinka Re: Dobry dentysta w Krakowie - bardzo zaniedbane 16.01.12, 15:28 Wiesz co, polecę Ci klinikę Alfa Dental - mnie odratowali zęby w strasznym stanie. Chodziłam do dr. Maciak. Świetna osoba i prawdziwy fachowiec. Przeleczyłam kanałowo u niej chyba 5 zębów. Miałam zdewastowana pociemniałą jedynke górną - udało się ją wybielić. Choć pani dr sama dawała marne szanse. Mają siedzibę na zwierzynieckiej. Gabinet - wypasik, RTG na miejscu, godziny też ustalają wygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonyszczypiorek Re: Dobry dentysta w Krakowie - bardzo zaniedbane 30.12.12, 09:30 a ja się przekonałam do Galerii Uśmiechu. Świetnie wyposażony gabinet, poza tym bardzo miły personel, który sprawia, że czujesz się dobrze, zapominasz o strachu. No, ale też nie można zaprzeczyć temu, że jakość usług też jest na najwyższym poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
elektra0 Re: Dobry dentysta w Krakowie - bardzo zaniedbane 30.12.12, 22:06 mogę polecić Ci specjalistów z denta-med. to całodobowa placówka co jest jej dużym plusem. ja osobiście leczę zęby u dr leszcz i mogę z czystym sumieniem ją polecić, jest miła i bardzo profesjonalna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malinka Re: Dobry dentysta w Krakowie - bardzo zaniedbane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.13, 13:02 Ja juz od wielu lat leczę sie w Stomatologii Cichoń. To chyba jeden z tych gabinetów o których nie można powiedziec złego słowa, bo są na rynku juz raczej dobrych pare lat a za każdym razem odległe terminy i pełno pacjentów w recepcji. To co najbardziej lubie w tym gabinecie to indywidualne podejście do pacjenta. Poza tym świetni lekarze. Gabinet jest w centrum , wiec moze byc problem z zaparkowaniem ale mozna parkowac na parkingu który oni opłacają. Szczegóły na ich stronie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek_owczarek Re: Dobry dentysta w Krakowie - bardzo zaniedbane IP: *.warszawa.vectranet.pl 28.03.13, 19:56 borykałem się z podobnym problemem i właśnie w tym tygodniu skończyłem leczenie, a miałem mocno zepsute zęby od papierosów (niestety) ja akurat chodziłem do gabinetu Luxdentica, bo tam mają specjalny program profilaktyki dla palaczów, to mogę ich polecić z czystym sumieniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolkin Re: Dobry dentysta w Krakowie - bardzo zaniedbane IP: 192.166.203.* 17.04.13, 13:15 Dental-Services też jest dobrym gabinetem. Chodzę tam od chyba 2 lat na kontrole i jakieś poważniejsze rzeczy no i dentyści znaja się na rzeczy i stresu też nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anita Re: Dobry dentysta w Krakowie - bardzo zaniedbane IP: *.180.10.108.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.12.13, 16:51 Ja na pewno moge polecić dr Żarowa z Kliniki Dentist. Po prostu przeszłam juz przez wiele róznych gabinetów stomatologicznych i ten jest naprawde jednym z najlepszych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konfitura Re: Dobry dentysta w Krakowie - bardzo zaniedbane IP: *.play-internet.pl 29.08.14, 14:26 ja chodzę do dental services, bo mają pełen pakiet zabiegów, dobrze wszystko robią i co najważniejsze cenowo jest przyzwoicie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: Dobry dentysta w Krakowie - bardzo zaniedbane IP: *.dynamic.chello.pl 29.08.14, 21:18 No ja mam tak z BioDentem :) bardzo miła obsługa i delikatne leczenie, a moje dzieciaki naprawdę nie uciekają z krzykiem z fotela. I co najważniejsze - robią porządnie zęby i nie trzeba za chwilę odnawiać leczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luminka Re: Dobry dentysta w Krakowie - bardzo zaniedbane IP: *.146.45.195.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.04.18, 10:55 ja jestem zadowolona ze stomatologii Cichon - bardzo fajny gabinet, dobrze wyposażony no i stomatologia na wysokim poziomie! także śmiało polecam to miejsce! Odpowiedz Link Zgłoś
olo89 Re: Dobry dentysta w Krakowie - bardzo zaniedbane 23.01.21, 18:37 Ja mogę polecić Ci stomatologów z Lux Med. Mają tam świetnych specjalistów z dużym doświadczeniem o szeroką ofertę usług. Odpowiedz Link Zgłoś
allixx Re: Dobry dentysta w Krakowie - bardzo zaniedbane 28.04.21, 10:24 ja jestem zadowolona z kliniki dr Cichonia - dobrze leczą, dokładnie i bezboleśnie. Czyli tak jak wlasnie czuję się komfortowo Odpowiedz Link Zgłoś