GoĹÄ: martayes IP: *.210.241.97.pldt.net 03.08.15, 06:27 Orientujecie się może gdzie w Krakowie warto wybrać się na zabieg wstrzykiwania kwasu hialuronowego? Jakie w Krk ceny takich zabiegów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda.saw78 Re: Gdzie w Krakowie na kwas hialuronowy? 08.07.19, 10:13 Niedrogo robiłam w takim salonie na Limanowskiego, nie pamietam nazwy ale dziewczyna sie nazywa Patrycja. Robilam lwia zmarszczke. Bardzo ladnie zrobione, zabieg bezbolesny w zasadzie. Dziewczyna mila i delikatna. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Moniako Re: Gdzie w Krakowie na kwas hialuronowy? IP: *.play-internet.pl 08.08.19, 14:33 Ja niedawno poddałam się korekcji ust w SCM Estetic. Bardzo miłe miejsce, widać, że profesjonalne. Cenowo chyba tak, jak normalnie (1200 za ml). Ale efekt, no naprawdę... śliczny i bardzo naturalnie wyglądający:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maja Re: Gdzie w Krakowie na kwas hialuronowy? IP: 95.155.98.* 17.04.20, 14:17 jeśli chodzi o powiększenie ust - polecam dr Agnieszke z VESUNY! Odpowiedz Link Zgłoś
vicky_k Re: Gdzie w Krakowie na kwas hialuronowy? 22.05.20, 13:56 potwierdzam! też byłam u doktor drożniak w krakowskiej vesunie. na całe szczęście udało mi sie zabieg zrobić pod koniec lutego, przed wybuchem pandemii. Odpowiedz Link Zgłoś