Dodaj do ulubionych

Czy wybielanie poradzi sobie z moimi żółtymi zębam

IP: *.play-internet.pl 27.04.17, 09:08
Postanowiłam napisać na forum ponieważ mam taki problem - chciałabym wybielić zęby i nie wiem który sposób będzie skuteczniejszy. W sumie to nawet bardziej powinnam zapytać czy da się wybielić zęby skoro mam je żółte od kiedy w ogóle pamiętam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Baśka Re: Czy wybielanie poradzi sobie z moimi żółtymi IP: *.icpnet.pl 27.04.17, 09:44
      Pewnie, że się da. Dzisiejsze metody są na tyle skuteczne, że już po pierwszej wizycie możesz cieszyć się pięknym uśmiechem. Wszystko jednak zależy od tego jakim budżetem dysponujesz.
    • Gość: Hankaa Re: Czy wybielanie poradzi sobie z moimi żółtymi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.04.17, 10:17
      Ja słyszałam o metodzie z wykorzystaniem lampy (Beyond czy jakoś tak). Gdzieś wyczytałam, że można uzyskać bardzo dobre efekty już po pierwszym razie i to przy zębach na prawdę żółtych.
    • Gość: Wiki Re: Czy wybielanie poradzi sobie z moimi żółtymi IP: *.play-internet.pl 27.04.17, 14:34
      Wybielanie, wybielaniem ale jak nie będziesz dbała o zęby to i tak będą po jakimś czasie żółte. Może po prostu najpierw zacznij dbać o zęby a dopiero później zastanawiaj się nad wybielaniem.
    • Gość: Julia Re: Czy wybielanie poradzi sobie z moimi żółtymi IP: *.play-internet.pl 27.04.17, 15:27
      Zdaję sobie sprawę z tego, że higiena jest jednym z najważniejszych czynników, żeby cieszyć się białymi zębami jednak już próbowałam wszystkiego - różne pasty, preparaty, itd.
    • Gość: Baśka Re: Czy wybielanie poradzi sobie z moimi żółtymi IP: *.icpnet.pl 27.04.17, 15:57
      Spróbuj pójść do swojego dentysty i zapytać o najlepszą metodę która się sprawdzi w Twoim przypadku. Może faktycznie klucz jest w higienie.
    • Gość: Dagmara Re: Czy wybielanie poradzi sobie z moimi żółtymi IP: *.wtvk.pl 27.04.17, 16:06
      Chwiałabym Cię również przestrzec przed różnego typu pastami, żelami, itd - szkoda pieniędzy. Faktycznie lepiej wydać kilka groszy więcej na wybielanie.
    • Gość: Baśka Re: Czy wybielanie poradzi sobie z moimi żółtymi IP: *.icpnet.pl 29.04.17, 11:58
      To fakt co napisała koleżanka powyżej. Wybielanie najlepiej w dobrym gabinecie. Nie ma sensu tracić pieniędzy na inne wynalazki które i tak nie są wstanie dorównać zabiegom wybielania u dentysty.
    • Gość: Julia Re: Czy wybielanie poradzi sobie z moimi żółtymi IP: *.play-internet.pl 29.04.17, 12:04
      Dzięki za wszystkie podpowiedzi. Właśnie niedawno umówiłam się do dentysty i zobaczę co mi powie i zaproponuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka