Dodaj do ulubionych

Poradnia małżeńska np.Pani Dorota Krzywicka PILNE

26.12.07, 20:26
Witam
Czy może ktoś wie czy w Krakowie gdzieś przyjmuje Pani Dorota Krzywicka (ta
która występuje w rozmowach w toku w TVN)
A może polecacie jakiegoś sprawdzonego psychologa w Krakowie który zajmuje się
problemami w małżeństwie?
Będę wdzięczna za wszelkie informacje
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • ajsia1 Re: Poradnia małżeńska np.Pani Dorota Krzywicka P 26.12.07, 22:13
      Sprawdz maila
      • paprotka001 Re: Poradnia małżeńska np.Pani Dorota Krzywicka P 26.12.07, 23:26
        Dzięki :)
        odpisałam na priv
      • sophisticatedlady Re: Poradnia małżeńska np.Pani Dorota Krzywicka P 17.02.08, 20:48
        Też będę wdzięczna za namiary na maila gazetowego...
        • ewka197 Re: Poradnia małżeńska np.Pani Dorota Krzywicka P 04.06.09, 13:49
          Ja też po proszę o namiary na poradnie. Z góry dziękuje.adres gazety

• aga.as1 Re: Poradnia małżeńska np.Pani Dorota Krzywicka P 16.03.08, 01:32
        Ja również bardzo proszę o informacje na mój adres gazetowy
        aga.as1@gazeta.pl Dzięki
    • mamawojtusia1 Re: Poradnia małżeńska np.Pani Dorota Krzywicka P 27.12.07, 17:00

witam.czy ja tez moge prosić o informacje gdzie przyjmuje?Z góry bardzo dziekuje
      • wawrz Prosze o namiary 28.12.07, 12:29

Prosze o namiary
        • brukiewka Re: Prosze o namiary 09.02.08, 13:50
          prosze o namiary brukiewka77@interia.pl
          • zoja.pl Re: Prosze o namiary 18.02.08, 00:22
            tez prosze na gazetowego
          • Gość: joko44 Re: Prosze o namiary IP: 95.155.120.* 21.07.09, 08:34
            ja rowniez prosze o namiary joko gg 7047122
      • pdp-dpd Re: Poradnia małżeńska np.Pani Dorota Krzywicka P 25.02.08, 21:40
        ja również bardzo prosze o namiary do pani Doroty,pilne, moj adres gallapd@interia.pl
      • Gość: nowa Re: Poradnia małżeńska np.Pani Dorota Krzywicka P IP: 80.50.234.* 27.02.08, 15:26
        czy ja tez mogłabym dostac te namiary, dom_ek@poczta.onet.pl , z
        góry dziekuję!
        • la.ter Re: Poradnia małżeńska np.Pani Dorota Krzywicka P 16.03.08, 20:04
          Pilnie poszukuję możliwości skontaktowania sie z Dorotą Krzywicką.
          Czy mogę prosić o namiar, jeśli takim ktoś dysponuje. PILNE
    • krakus24a Po co wam poradnia? 26.02.08, 16:41
      widocznie źle się dobraliście.
    • Gość: agnieszka.szcz@int Re: Poradnia małżeńska np.Pani Dorota Krzywicka P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.08, 22:04
      Witam
      Czy wie Pani gdzie przyjmuje P.Dorota Krzywicka ,bardzo proszę o
      namiary z góry dziękuje
      pozdrawiam
      • Gość: karin Re: Poradnia małżeńska np.Pani Dorota Krzywicka P IP: *.nso.pl 22.05.08, 13:35
        Czy ja tez mogę prosić o jakieś namiary na pania Ddorote Krzywicka na maila
        klema22@op.pl
        dziekuje
        • krysionda Re: Poradnia małżeńska np.Pani Dorota Krzywicka P 25.06.08, 11:35
          również poproszę o namiary na p. Krzywicką
          krysionda@gazeta.pl
          bardzo dziękuję!!
    • Gość: kasia Re: Poradnia małżeńska np.Pani Dorota Krzywicka P IP: 77.255.98.* 16.09.09, 17:22
      Witam.
      Czy ja moglabym prosic o namiary na dr Krzywicka? Dziekuje z gory. Oto moj
      email: katarzyna1326@wp.pl
    • izabee1 Re: Poradnia małżeńska np.Pani Dorota Krzywicka P 29.09.09, 12:10
      Poproszę o namiary izabee1@gazeta.pl
    • Gość: piotrp Re: Poradnia małżeńska np.Pani Dorota Krzywicka P IP: *.gorn.agh.edu.pl 08.10.09, 11:46
      Witam,

moje małżeństwo się rozpada.. potrzebuję namiary na dobrego psychologa..
      Chciałbym z żoną iść do Pani Doroty.. bardzo prosze o jakieś namiary na poradnię
    • Gość: piotr Re: Poradnia małżeńska np.Pani Dorota Krzywicka P IP: *.gorn.agh.edu.pl 08.10.09, 11:48
      Witam,

moje małżeństwo się rozpada.. potrzebuję namiary na dobrego psychologa..
      Chciałbym z żoną iść do Pani Doroty.. bardzo prosze o jakieś namiary na poradnię

mój mail: atechip@gmail.com lub atechip@tlen.pl
      • Gość: Maria Re: Poradnia małżeńska np.Pani Dorota Krzywicka P IP: *.dynamic.chello.pl 18.10.13, 15:04
        Mnie tak pomogła w moim małżeństwie, że między mną a mężem sytuacja się jeszcze bardziej pogorszyła. Krytykowała mnie, nie interesowało ją skąd wynikają między nami problemy. Mąż po wizycie stwierdził - przereklamowana, bo kiedyś wystąpiła w TOK FM, a mnie zdołowała kompletnie swoim ignoranctwem i krytyką
    • Gość: zosia Re: Poradnia małżeńska np.Pani Dorota Krzywicka P IP: *.chello.pl 09.02.10, 15:45
      Witam,
      Widzę bardzo wiele próśb o kontakt do Pani Doroty czy ktoś już może
      korzystał z jej usług?? Czy faktycznie umie pomóc?
      • Gość: frustrat Re: Poradnia małżeńska np.Pani Dorota Krzywicka P IP: *.gemini.net.pl 13.03.10, 09:55
        Czy ktos tu wreszcie moze wpisac ten adres do p. Doroty Krzywickiej,
        przeciez to jest niepowazne zeby tyle ludzi podawalo swoje maile/nr
        GG/etc. Dzieki z gory.
        • Gość: tuberculosa Re: Poradnia małżeńska np.Pani Dorota Krzywicka P IP: 93.159.164.* 13.03.10, 11:29
          A to numer telefonu nie wystarczy? Nie łaska zadzwonić i samemu spytać? zreszta chyba wypada najpierw umowic się na wizytę,a nie koczować pod drzwiami gabinetu, więc PO CO WAM ADRES , SKORO MACIE TELEFON KONTAKTOWY? No chyba, ze wszyscy jak osiołki wpisujecie te sama regułke, nie czytając poprzednich postów....porażka.
          • Gość: Ania Re: Poradnia małżeńska np.Pani Dorota Krzywicka P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.10, 18:40
            Nie rozumiem wielu ludzi.Pani Dorota nie ukrywa się. Wystarczy wpisać , w wyszukiwarkę Dorota Krzywicka i wyskakuje nam miedzy innymi jej strona internetowa.Tam można się z nią skontaktować, i umówić na wizytę. Ale wygląda na to, że wielu idzie na łatwiznę, i czeka, żeby ktoś za nich załatwił wszystko. Masz racje. Tu mało kto myśli.
      • Gość: Maria Re: Poradnia małżeńska np.Pani Dorota Krzywicka P IP: *.dynamic.chello.pl 18.10.13, 14:58
        Trzy lata temu byłam u p.Krzywickiej, pomogła mi , w tym roku poszłam do niej i -koszmar, zupełnie inna osoba. cały czas podczas rozmowy krytykowała moje postepowani i udowadniała mi, że wszyscy ludzie maja rację i dobrze postępują, tylko ja jedna wszystko żle robię. Tak mnie zdołowała, że stanowczo ją odradzam. Przez dłuższy czas nie mogłam dojść do siebie. Na dodatek pospieszała mnie, bo ma już następnego pacjenta.
    • Gość: karola Re: Poradnia małżeńska np.Pani Dorota Krzywicka P IP: 77.236.0.* 16.06.10, 00:23
      witaj, niestety nie wiem, gdzie pani krzywicka przyjmuje, nie wiem też, jakiego
      typu macie problemy, ale polecam mgr bogdaniuk- przyjmuje na majora w centrum
      provita. pozdrawiam.
    • Gość: biblioteka Re: Poradnia małżeńska np.Pani Dorota Krzywicka P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.10, 10:02
      Zapraszamy na spotkanie z Dorotą Krzywicką w sosnowieckiej bibliotece. 24 listopada o godz. 18.00 szczegóły: www.biblioteka.sosnowiec.pl

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka