Dodaj do ulubionych

gdzie wybielić zęby? Dobry Dentysta?

08.04.08, 01:44
chcę zrobić dobre wybielanie - najważniejsze to sprawdzone miejsce - chodzi o
pożółkłe zęby i usunięcie kamienia - kogo polecacie?

Obserwuj wątek
    • wan_da Re: gdzie wybielić zęby? Dobry Dentysta? 15.04.08, 11:25
      a znasz Agmadent? Miałam u nich ten zabieg dwa lata temu. Najpierw mi szybko
      wyleczyli ubytki a potem było wybielanie. Nie mam zastrzeżeń, po dwóch latach
      nadal wszystko się świetnie trzyma.
      • teresakrako Re: gdzie wybielić zęby? Dobry Dentysta? 16.04.08, 20:23
        a jak to wygląda cenowo?
        • wan_da Re: gdzie wybielić zęby? Dobry Dentysta? 18.04.08, 12:39
          sprawdz aktualny cennik na ich stronie internetowej www.agmadent.pl - nie wiem
          jak to dokładnie teraz wygląda. Pamiętam, że była to oferta ze średniej półki
          cenowej ale mieli najlepsze preparaty za tę cenę. A sprawdzałam wtedy kilka
          różnych gabinetów w Krakowie...
          • kamelia64 Re: gdzie wybielić zęby? Dobry Dentysta? 21.04.08, 08:40
            Witam
            Znam AGMADENT bardzo dobrze, bo chodzę tam od kilku miesięcy leczyć paradontozę
            (czyli ruszające się zęby). Najgorzej jest z lewą dolną stroną ale pani doktor
            Machowska twierdzi, żeby sie nie poddawać. Leczenie jest długotrwałe ale myślę,
            że warto. Wolę jeść swoimi zębami niż kupować sobie tzw. "trzecie" zęby.
    • Gość: Łuki80 Re: gdzie wybielić zęby? Dobry Dentysta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.08, 15:16
      Jeżeli szukasz miejsca gdzie profesjonalnie wybielisz zęby to na 100% prędzej
      czy poźniej trafisz do Cichonia! wiem bo przerabiałem ten temat pół roku temu,
      akurat przyjechałem po 3 latach nieobecności w Polsce- byłem w Anglii więc
      biorąc pod uwage tamtejsze ceny stomatologów nie musze chyba nikomu tłumaczyć że
      stan mojego uzębienia był fatalny. Moja mama poleciła mi Cichonia- zahwalała ich
      wiedzę i podejscie do pacjenta. Myślałem że skończy się na wybielaniu ale
      okazało się że coś tam jeszcze musiałem podleczyć...ale to była sama przyjemmność.
      • Gość: Michał Re: gdzie wybielić zęby? Dobry Dentysta? IP: 195.128.172.* 13.11.09, 01:17
        Cichoń to chyba siedzi i nie mając co robić wszedzie pisze swoje opinie :)))) Zdzierstwo i zadna rewelacja, podejscie tylko związane z ceną zabiegu, słabe tłumaczenie , a zresztą , przerobiliśmy szkoda słów. A już usuwanie kamienia czy piaskowanie przed wybielaniem to standard ...tyle, że potem można wyskoczyć z fotela z bólu... poczytajcie co pisze jaki gabinet i ile czasu poświęcają na pacjenta. Wybraliśmy się następny raz na Szuwarową do Tridentu, fakt, zabieg trwał w zasadzie 2 godziny na 1 osobę, ale pierwszy raz w życiu ktoś poświęcił nam tyle czasu nie tylko na zabieg, ale i wytłumaczenie wszystkiego i rady na przyszłość, nie było też mowy o piaskowaniu i wybielaniu ( przerwa ok 2 tygodni do zabiegu ! ), ale przynajmniej nieporównywalnie sympatyczniej i w zasadzie bezboleśnie, o cenie nie wspomnie, może nie najtaniej, ale dużo taniej od większości i na prawdę wiadomo za co się płaci, efekt i podejście, cisza , spokój ... zreszta sami sprawdzcie www.trident.krakow.pl , nie na darmo są widać na 1 pierwszym miejscu u Beyonda :), ale cóż kazdy zrobi co chce, my sie w każdym razie więcej na "multipleksy stomatologiczne" namówić nie damy. Michał i Ania , Pozdrawiamy
      • Gość: beata Re: gdzie wybielić zęby? Dobry Dentysta? IP: *.autocom.pl 16.11.09, 23:46
        nie no blagam -az sie robi niedobrze od Cichonia!!
        w dodatku piaskowanie i sciaganie kamienia robia u nich asystenki
        stomatologiczne-a w innych gabinetach lakarze
        ani predzej ani pozniej tam nie trafie
        szeptany marketing Cichonia jest nie do zniesienia
        • Gość: Anna Re: gdzie wybielić zęby? Dobry Dentysta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.09, 20:37
          Nie do wiary, Beata, chyba nigdy nie byłaś u dobrego dentysty, skoro on osobiscie wykonywał sciaganie kamienia i piaskowanie.W każdym gabinecie, gdzie lekarze zajmują się leczeniem, nie wykonują higienizacji, gdyż najlepsze w tym są wykwalifikowane asystentki. Poza tym jak Ci się niedobrze robi od Cichonia i od marketingu szeptanego to co robisz na forach internetowych? Sama robisz marketing szeptany, tylko na złość komuś w drugą strone, bo wiem od mamy że w tymm gabinecie jest dobrze i nie ma sie do czego przyczepic. Nie rozumiem ludzi , którzy zaprzeczają sami sobie!
          • Gość: Tomek Re: gdzie wybielić zęby? Dobry Dentysta? IP: *.134.148.193.static.crowley.pl 18.11.09, 15:06
            O widzę, że reklama czy raczej autoreklama Cichonia wróciła na fora
            regionalne,z tego co pamiętam kiedyś było o tym dość głośno i jak
            zwykle popatrzcie na IP tych pochwalnych wypowiedzi.Tłumaczenie
            jakie było,że piszą to zadowoleni pacjenci w poczekalni Cichonia
            jakoś mnie nie przekonuje.Objętne o jaki problem ktoś pyta to zaraz
            jest odzew, że w identycznej sytuacji pomógł tylko Chichoń, mnie to
            nie zachęca to korzystania z tego gabinetu a wręcz przeciwnie, ale
            dobrze,że mamy w Krakowie tak duży wybór. A do "Anki" fora
            internetowe sa dla wszystkich a nie tylko zwolenników Cichonia.
            Pozdro
            • Gość: ANNA Re: gdzie wybielić zęby? Dobry Dentysta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.09, 16:32
              Drogi Panie Tomaszu, ma Pan całkowitą rację, fora internetowe są dla wszystkich,
              dla Pana tez, proszę więc nie zazdrościć gabinetom dobrej opinii, a już na pewno
              nie przekreślać żadnego miejsca ze względu na dużą ilość pozytywnych opinii.
              Jeśli ma Pan jakieś zastrzeżenia (konkretne) co do umiejętności lekarzy, czy
              czyjejkolwiek pracy, bądz chce Pan kogoś pochwalić, to proszę się wyrazić na
              takim forum, w tym wątku, bo "teresakrako", rozpoczęła ten watek by zaczerpnąć
              opinii na temat gdzie mozna wybielić zęby i jeśli ktokolwiek poleca jej jakiś
              gabinet, to proszę uszanować jego zdanie, a nie wypowiadac się na temat o którym
              Pan nie ma pojecia. Kolejny raz stworzono niepotrzebny watek w złym miejscu.
              Pozdrawiam!!
              • Gość: Tomek Re: gdzie wybielić zęby? Dobry Dentysta? IP: *.134.148.193.static.crowley.pl 18.11.09, 17:13
                Droga Pani ANNO nie jestem z branży stomatologicznej i NIE MUSZĘ
                zazdrościc gabinetom opinii, leczę się od kilku lat w sprawdzonym
                miejscu,ale aby nie być posądzonym o jego reklamę nie napisałem
                nazwy. Natomiast często zaglądam na fora regionalne, umiem wyciągać
                wnioski i kojarzyć fakty więc prosze nie pisać,że nie mam pojęcia o
                czym się wypowiadam. Zresztą to posty o podobnej treści w tym wątku
                zachęciły mnie do napisania mojego, jak widać z nich nie tylko ja
                mam taką opinię o reklamie tego gabinetu. Z mojej strony off topic
                choć może jest to temat na osobny wątek jak Pani sugeruje.
                Serdecznie Panią i wszystkich poszukujących dobrych stomatologów
                pozdrawiam :)
                • Gość: beata Re: gdzie wybielić zęby? Dobry Dentysta? IP: *.autocom.pl 20.11.09, 15:14
                  hehhehe to jest zenada, zenada, zenada
                  swoim zachowaniem Drodzy Pro-Cichon uswiadamacie kazdemu myślącemu czlowiekowi
                  ,ze taka obrona -taka agresja slowna -takie na siłe przekonanie jaki Cichon jest
                  super powodujecie,ze nie chce sie isc do Cichonia
                  nie znam ludzi ,ktorzy jako anonimowi klienci tak zaciekle bronia stomatologa
                  a ja chodze do super stomatologa i nie zamierzam oddac nawet czyszczenia swoich
                  zebow asystence stomatologicznej i nie osmieszaj sie znawco stomatologii ,ze
                  lepiej zrobi zdejmowanie kamienia i fluoryzacje asystenka niz stomatolog
                  • Gość: ANNA Re: gdzie wybielić zęby? Dobry Dentysta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.09, 16:14
                    Beatko! Nikt Ci nie każe nigdzie iść. gratuluje zadowolenia ze stomatologa! Napisz lepiej gdzie wybielić dobrze zeby!Bo temat na który piszesz jest dawno zakończony i większość ludzi na tym forum uświadomiła to sobie.....
                    pozdrawiam
                    • Gość: beata Re: gdzie wybielić zęby? Dobry Dentysta? IP: *.autocom.pl 29.11.09, 11:00
                      Droga Aniu ...jesli temat zakonczony to dlaczego odpisujesz na mojego
                      posta..proponuje ,abys ten czas wykorzystala na reklamowanie usług Cichonia
                      tylko nie na tym forum.
                      • Gość: Piotrowska Madzia Re: gdzie wybielić zęby? Dobry Dentysta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.09, 23:33
                        Ja jestem pacjentką Stomatologii Cichoń i polecam zrobić tam wybielanie.
                        Wczesniej wybielalam zeby ale odcień nieznacznie się zmienił następnie miałam
                        kolor B1- czyli śnieżnobiały. Efekt utrzymuje sie nadal(rok pózniej)
      • Gość: Foxy Re: gdzie wybielić zęby? Dobry Dentysta? IP: *.chello.pl 10.12.09, 23:02
        Oszczedzales na zebach - ja cie ................
      • dorotka_ala Re: gdzie wybielić zęby? Dobry Dentysta? 03.01.17, 13:14
        Popieram w stu procentach! Cichoń - rewelacja!
    • yolo1997 TYLKO na Borkowskiej! 08.12.09, 01:13
      polecam tylko u pana Jakuba(muszę odszukać namiary -ale przyjmuje w
      osiedlu vis a'vis Lewiatana).
      mieszkamy na tym osiedlu i na początku WPAKOWALIŚMY się na szanowny
      KADDENT - porażka!!!!!!!!!!!!! ta kobieta jest tak słodka, ze aż
      mdło się robi. czary-mary (O KLIENT JUZ KUPIONY!MAM GO!) słodkie
      słówka, obiecanki, rabaty, promocje, a ja przyszło co do czego to
      się okazało jak za zboże. na dodatek wcześniej poleciliśmy zanjomym
      i dopiero ich "obrobiła". jak sie dowiedziała, że to młodzież
      pracująca (za marne zresztą pieniądze - ale zdobywaja tam
      wykształcenie i harują jak wołY) to ich orżnęłą na maxa. 8 zębów na
      jednej wizycie, a na kolejnej miało być wybielanie. za osiem zębów
      policzyła normalną stawkę bo..., bo...." no wie pan to promocja dla
      mieszkańców osiedla". guzik prawda, ani słow o tym w jej reklamie.
      informuje w niej o rabatach i jak mi mówiła "oczywiście, że dostaną
      bardzo dobre ceny"... zęby wybieliła (za 1000zł!!!)tak, że po 2
      dniach kolor WRÓCIŁ! jakimiś lampami je wybielała. chłopak musiał
      specjalnie przylecieć z Londynu na reklamację (a jak przyjechał to
      kazała sobie DOPŁACIĆ ZA MATERIAŁ! rozumiecie? na reklamacji!.
      chłopak był za grzeczny, a nam WSTYD NA MAXA. jego siostrę też
      załatwiła. leczyła zęba na raty, powiedziała jaka będzie ostateczna
      cena, a potem i tak ją skasowała zdrowo. wyszło drożej niż
      gdziekolwiek. wstydu najedliśmy sie, że hej! a my tak kurde
      robiliśmy po 2 zęby "na próbę" czy fajna dentystka "pod ręką".
      fajna - jasne, lubi chyba klientów jednorazowych. brak słów.

po jakimś czasie od jej "wielkiego otwarcia gabinetu" otworzył się
      nowy gab.dentystyczny na osiedlu (jak wyżej wspomiałam), w
      reklamie "wybielanie zębów 350zł) było to z 1,5 roku temu. mąż
      wcześniej nie wybielał, poszedł tam bo mówi to nie pienądze, a
      spróbować warto. u tej oszołomki aż 1000zł! poszedł i .... do dziś
      ma cholernie białe zęby. sorry, ale aż mi się krew burzy jak myślę o
      tym całym NACIĄGACZU KADDENCIE. nie idźcie tam!!!! no chyba, że
      macie kupę kasy do puszczenia w zamian za słodko-pierdzące uśmieszki
      pani Agaty (o ile się nie mylę). na osiedlu ludzie już sobie
      przekazali z ust do ust info o tym gabinecie, ale pora też na forum,
      aby kolejni się nie nacięli.

nadmienię, że mąż miał zrobione takie silikonowe foremki na zeby i
      do tego żel wybielający na 3-4 noce. potem można sobie dokupić żel i
      kontynuować w razie zbyt słabego efektu.
    • Gość: AGNIESZKA Re: gdzie wybielić zęby? Dobry Dentysta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.10, 22:26
      Polecam triodent na os.Piastów. Mają tam promocje. 600zł za wybielanie.
    • Gość: hela odradzam Annę Freyer (centrum stomatologii SKRZAT) IP: *.adsl.inetia.pl 31.05.10, 12:50
      Wybielała mi zęby, na zębach zrobiły się białe nieregularne plamy które zeszły
      po dwóch tygodniach i zęby wyglądają tak jak przed zabiegiem. Zadzwoniłam do
      niej żeby opowiedzieć co się stało i czy mogła by zobaczyć i ewentualnie coś na
      to zaradzić, pani Anna była wyjątkowo niemiła, nie chciała rozwiązać problemu,
      dowiedziałam się że "chce ją naciągnąć na jakieś dodatkowe wybielanie". Rozumiem
      że nie każdy ząb reaguje tak samo na wybielanie ale powinnam zostać uprzedzona
      że zabieg może się nie udać, zapewniała mnie że zęby na pewno będą białe. Nie
      mam do niej pretensji o to że ten sposób na moje zęby nie zadziałał ale o to jak
      mnie potraktowała i o to że mnie nie poinformowała o tym że zabieg może nie
      wyjść. Przecież 600 złotych to za dużo pieniędzy żeby je wyrzucić w błoto.
      • artu-rito Polecam Studio Stomatologii SKRZAT 11.08.10, 23:40
        Właśnie w zeszłym tygodniu wybielałem zęby lampą beyond u pani dr
        Anny Freyer i jestem bardzo zadowolony. Zęby są bielutkie, wybieliły
        się aż o 7 odcieni! Zabieg przeprowadzony bardzo profesjonalnie,
        dokładnie, pani doktor mówiła po kolei co robi, a na koniec jeszcze
        dostałem upominek:)
        • freekruszynka Re: Polecam Studio Stomatologii SKRZAT 05.11.10, 13:05
          Jak odwiedzam dentystę to nie oczekuje,że otrzymam od niego upominek. Nagroda to po prostu dobrze wykonany zabieg, prawa? Jeśli chodzi o wybielanie zębów to słyszałam,że na Zwierzynieckiej( alfa dental) robią to dobrze. Dobry gabinet to jedno,ale trzeba tez pamiętać,że o wybielone zęby trzeba odpowiednio dbać
          • 0tata40 Re: niepolecam 24.06.13, 11:28
            Witam
            Do ,,skrzata" uczęszczałem dość długo ze względu na przyjazne środowisko dla dzieci,ale jest coraz gorzej.Z racji chodzenia z dziećmi sam również sam tam się leczyłem.
            Na początku miło:
            -rabat rodzinny (pamiętajmy że gdy idę rodziną to zostawiam na byle czym 400-600 pln)
            -obsługiwała mnie ta sama Pani Stomatolog
            Teraz rotacja lekarzy była już taka że zęba otwierał kto inny a zamykał kto był.Liczą z cennika (jak klienta z ulicy- niby skąd mają mnie znać jak za każdym razem kto inny mnie obsługuje) po przypomnieniu odejmują 5%.
            Ale nie to jest najgorsze, podejście i dokładność to masakra ( trzy zęby z czterech zrobionych musiałem poprawić u innego stomatologa)... opowiem jeden epizod - ...okazuje się że między dwoma zębami z których jednego część się ukruszyła dzieje się b. żle (informuje mnie stomatolog) pytam -jakim cudem doszło do takiej rzeczy skoro dość często jestem u stomatologa, czy jest możliwe doprowadzenia do takiego stanu w krótkim czasie.
            Odpowiedż - nie,potrzeba na to od 6 -12 miesięcy
            ... po czym spogląda Pani Dr w komputer w którym datowano moją wizytę na 3 mieś. wstecz
            i wzrusza ramionami
            Epizod 2
            Po analizie sytuacji pierwsza Pani Dr wysyła mnie na lecznie kanałowe pod mikroskopem
            za około 1000 pln ,po czy wracam zadowolony i dowiaduje się od drugiej (pierwsza już niepracuje) że nie ma sensu już z tym zębem nic robić ,,...szkoda pieniązków..."

Mógłbym jeszcze trochę popisać ale szkoda nerwów i czasu.

Radzę się mocno zastanowić bo to że ściany są ładnie pomalowane w bajkowe stwory
            niekoniecznie w leczeniu musi być najważniejsze.
    • zimnegrzanki Re: gdzie wybielić zęby? Dobry Dentysta? 20.12.10, 12:20
      Teraz to przecież można samemu w domu wybielić sobie zęby. Jest takie urządzenie liquid smile, którym nakłada się samodzielnie przed snem specjalny żel do wybielania zębów. Traktuje się swoje uzębienie takowym żelem przez około 2 tygodnie i po tym czasie efekt powinien być już widoczny. Tylko, że na usunięcie kamienia to już nie znam innego sposobu jak dentysta niestety
      • Gość: lampa beyond Re: gdzie wybielić zęby? Dobry Dentysta? IP: *.icpnet.pl 12.01.11, 12:18
        Wiele zależy od "wrodzonego" koloru kości. Można jednak rozjaśnić zęby na tyle, ze mozna bedzie o nich powiedzieć, ze są biale. Co do past itp to uważam to za komerchę i szit jakich malo.szkoda kasy. Wybielanie zębow jest bezpieczne, ale z umiarem, jak wszystko. Kazdy z nas sie różni. Na niektórych dzialają pasy i inne specyfiki, na innych nie. Jeden ma potem nadwrazliwosc, a inny nie. Trudno powiedziec jednoznacznie. Ja naleze do osob korzystających z wybielania w gabinecie. Ostatnio robilem zabieg gdzieś chyba na Zakopianskiej w Krakowie, (nie pamietam nazwy) kolo Castoramy. Bardzo zgrabnie i bez problemow. Jednorazowy zabieg kosztowal 1000zl. Ale mozna też skorzystać z tańszej metody. Czasem lepiej oszczędzic na tych wszystkich pastach itp, ja tak robię.
        • Gość: xcomx Re: gdzie wybielić zęby? Dobry Dentysta? IP: *.centertel.pl 12.01.11, 14:18
          hmm dobry dobremu nierowny. Wiem ze duzo dobrych profesjonalistow zatrudnili teraz w Galerii Usmiechu w Krakowie i tam Ci to pewnie zrobia porzadnie
          • Gość: kurakkao Re: gdzie wybielić zęby? Dobry Dentysta? IP: 46.112.60.* 17.01.11, 11:15
            A skąd tak niby wiesz, że tam zatrudnili takich dobrych specjalistów? Byłeś przy rekrutacji, czy obleciałeś wszystkich specjalistów z perspektywy fotela. Najlepiej usiąść i sprawdzić samemu. Tak jak ja, siedząc na fotelu w Zakopiance wyrobiłem sobie dobrą opinię o centrum
            • Gość: Drarkdarka Re: gdzie wybielić zęby? Dobry Dentysta? IP: 195.182.19.* 19.01.11, 14:10
              Ja też znam Zakopiankę, choć nie wybielałam zębów uważam to centrum za jedno z lepej wyposażonych.
              • Gość: kozza Re: gdzie wybielić zęby? Dobry Dentysta? IP: *.play-internet.pl 24.01.11, 15:34
                A chirurg?? ja potrzebuję chirurga szczękowego.
                • oskarblack Re: gdzie wybielić zęby? Dobry Dentysta? 25.01.11, 13:40
                  I chirurg i wybielanie polecam w na Batorego w StudioSE. Ja czekam u nich na zrobienie implantu, na razie jestem po odbudowie kości szczęki - jestem naprawdę zadowolony z obsługi, a zona wybielała u nich zęby i efekt jest zdumiewający
      • Gość: romama Re: gdzie wybielić zęby? Dobry Dentysta? IP: *.play-internet.pl 11.02.11, 15:55
        Jak wybielanie to tylko w gabinecie stomatologicznym , pełna kontrola i opieka, efekty gwarantowane, żaden tam paski nie zastąpią profesjonalego sprzetu.
        • rerekumkum04 Re: gdzie wybielić zęby? Dobry Dentysta? 25.02.11, 13:39
          Jak najbardziej gabinet. Ja wiem, że w Zakopiance też wykonują taki zabieg, choć sam nie stosowałem.
          • meganek10 Re: gdzie wybielić zęby? Dobry Dentysta? 25.02.11, 18:31
            Alfa Dental w Krakowie polecam.Z kartą bhclubu jest 20 %ctaniej
    • Gość: ok Re: gdzie wybielić zęby? Dobry Dentysta? IP: 195.117.171.* 01.04.11, 04:20
      Na pewno nie polecam "wybielania" w Nowym Sączu - DENTRA - niestety ale na stronie Beyond gabinet jest na liscie - a lista ta chyba dawno nie byla aktualizowana .... nie chce nawet opisywac ze szczegolami ale uwiezcie mi NIE POLECAM :(
      • my.norka Re: gdzie wybielić zęby? Dobry Dentysta? 04.04.11, 11:29
        Z tego co wiem to akurat w Krakowie jest bardzo dużo bardzo dobrych gabinetów dentystycznych, które cieszą się pozytywna opinią u klientów. Z moich prywatnych doświadczeń mogę wymienić alfa-dental , leczą bezboleśnie ( naprawdę), a w wybielaniu zębów mają duże doświadczenie
    • Gość: sylwia Re: gdzie wybielić zęby? Dobry Dentysta? IP: *.home.aster.pl 26.08.11, 14:47
      Ja mogę polecic dr Anne Król z Nowej Huty.W sumie ja tam chodze na leczenie zębów,ale sporo osób przychodzi własnie na zabieg wybielania,wiec na pewno jest ok.
      • Gość: ertelka Re: gdzie wybielić zęby? Dobry Dentysta? IP: *.dynamic.chello.pl 19.09.11, 09:40
        Na pewno nie samemu domowymi zabiegami bo sobie krzywdę zrobisz. Ja wybielałam zęby w galerii uśmiechu na starowiślnej w Krakowie . Trafiłam tam z polecenia i bylam bardzo pozytywnie zaskoczona. Fajny gabinet miła Pani higienistka i co najważniejsze bardzo rzeczowa . Wytłumaczyła mi wszystko na czym zabieg polega jak będzie wyglądać wybielanie w trakcie no i jaki będzie efekt po i co należy zrobić aby jak najdłużej utrzymać bielusieńkie ząbki;). Miałam zabieg wybielania lampą i jestem bardzo zadowolona z efektu. Powiem tak jak ze wszystkim jeśli trafisz do dobrego specjalisty to będziesz zadowolona i efekt będzie super. Ja jestem bardzo zadowolona
        • Gość: pat Re: gdzie wybielić zęby? Dobry Dentysta? IP: *.adsl.alicedsl.de 24.09.11, 18:50
          Hej
          Mam pytanie... u którego dentysty w galerii uśmiechu robiłaś ten zabieg i ile on kosztował??? właśnie jestem na etapie szukania dobrego dentysty w krk i przeczytałam dużo pozytywnych opinii o tym centrum.
    • olga30krk Re: gdzie wybielić zęby? Dobry Dentysta? 03.10.11, 13:13
      w Scanmedzie Multimedisie na Armii Krajowej 5 w Krakowie. jest tam pani dr Małgorzata Czaja - polecam świetny lekarz stomatolog. wybieli a nie zniszczy zębów i szkliwa.
    • Gość: ladyinred Re: gdzie wybielić zęby? Dobry Dentysta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.12, 10:05
      moim zdaniem najlepiej byłoby się udać do Galerii Uśmiechu. Bardzo dobrzy stomatolodzy, a do tego z super podejściem do pacjenta.
    • Gość: Mikołaj 26 Re: gdzie wybielić zęby? Dobry Dentysta? IP: 31.61.1.* 31.01.12, 12:35
      Z tym wybielaniem to miałem sporo przejść :) Kupiłem w sumie 2 kupony na grouponie i na żadne się nie wybrałem - jakoś zabrakło odwagi i czasu :) nie czas na wymówki :D

Po tym jak przepadł mi drugi kupon, zmobilizowałem się (a raczej zmobilizowała mnie narzeczona) i umówiła mnie do Wieliczki do Kliniki, która ładnie nazywa się Estetyka uśmiechu. nie powiem, szedłem z duszą na ramieniu, ale jako, że dziewczyna mnie eskortowała, cobym nie skręcił w ostatniej chwili, nie mogło być siary. Byłem i pana łukasza - było OK. Wybielania nie ma w ogóle się co bać. Żałuję, że wcześniej nie dbałem o zęby o przy okazji wyszło kilka rzeczy do zrobienia, ale teraz przynajmniej już wiem gdzie pójdę :)
    • buriti Re: gdzie wybielić zęby? Dobry Dentysta? 25.03.12, 16:14
      jeśli chodzi o sprawdzone miejsca i dentystów to ja mogę polecić Galerię Uśmiechu i dra Rozwadowskiego, ząbki mam już wyleczone, ale coś czuję, że czeka mnie usuwanie kamienia, niby nic nie boli, ale jakoś niespecjalnie przepadam za tym zabiegiem.
      • Gość: wkrakowie Re: gdzie wybielić zęby? Dobry Dentysta? IP: *.128.172.70.ip.abpl.pl 01.08.12, 16:03
        W Krakowie, prosta sprawa macie Trident na Ruczaju, od lat się w tym specjalizują, zresztą wystarczy wrzucic w google i poczytac, do lat tez robia swietna robote na forum o2 dla pacjentow. polecam.
    • Gość: magiczneskrzydla Re: gdzie wybielić zęby? Dobry Dentysta? IP: *.play-internet.pl 01.09.12, 18:34
      wiesz jeśli chodzi o wybielanie to nie wiem za bardzo, bo osobiście nie miałam robionego takiego zabiegu, ale jeśli chodzi o usuwanie kamienia, to ja chodzę do Galerii Uśmiechu, dokładnie. Też pani higienistka smaruje ząbki specjalną maścią, która ma utrwalić efekt. I powiem ci, że po samym ściąganiu kamienia moje zęby jakieś takie bardziej białe są.
    • Gość: kamillllos Re: gdzie wybielić zęby? Dobry Dentysta? IP: *.82.22.10.szara.net.pl 09.11.12, 09:55
      Ja wybielałem w Dentestetica w Krakowie. Supergabinet, szybko i bez bólu. Dla mnie świetnie.
      • Gość: snowwomen Re: gdzie wybielić zęby? Dobry Dentysta? IP: 83.142.186.* 30.11.12, 15:26
        ja chodzę do Galerii Uśmiechu regularnie i mogę z czystym sumieniem polecić. Kompleksowa obsługa, świetne podejście do pacjentów, no i jakość. Na wybielanie też tam ;)
    • Gość: kręglarz Re: gdzie wybielić zęby? Dobry Dentysta? IP: *.dynamic.chello.pl 06.12.12, 17:35
      Ja wybielałam niedawno w Dentestetica. Efekt super, nie mogę się napatrzeć w lustro. Kolor znacząco się zmienił (choć tego obawiałem się najbardziej) ale wszystko wyszło ekstra. Gabinet i lekarze znakomici.
    • kalla2005 Re: gdzie wybielić zęby? Dobry Dentysta? 15.12.12, 19:03
      Mam chyba czytać to pytanie zadane przez kobietę. Dlatego, ze my mniej boimy się dentysty i nawet chcemy lepiej dbać o swoje zęby. Poruszyłaś temat wybielania. Też mi to proponowano ale jest z tym trochę zachodu i aby wybielić też trzeba się nachodzić i natracić czasu/pieniędzy. Jeżeli masz zęby poleczone i na wizycie padnie hasło - ma Pani zęby bez zarzutu i czy myślała Pani o wybieleniu. To proszę. Ale jeżeli ktoś ma problemy z próchnicą zębową poddziąsłową - nosi aparat i musi wyrównać zgryz - problem choroby zębów bo ma 3 np. do leczenia - potem jeżeli ma leczone zęby kanałowo to ma na pewno po takim leczeniu odbarwienie a tu -wskazana jest odbudowa w postaci korony ( sprawdź cenę a zdębiejesz) wymiana plomb z czarnych na białe no i dobór lampy i preparatu.Życzę miłego wybielania. A jaki Pan/i stomatolog będzie szczęśliwy jak wytrzepie od Ciebie ostatnie zaskórniaki. A reklamy mówią Oszcędzaj na swoją emeryturę.
    • Gość: Asia Re: gdzie wybielić zęby? Dobry Dentysta? IP: *.play-internet.pl 12.04.13, 20:12
      W Krakowie na Okulickiego jest fajny salon kosmetyczny gdzie robiłam wybielanie. I bardzo często mają fajne promocje. Dobre ceny.
    • karolinkiewicz_29 Re: gdzie wybielić zęby? Dobry Dentysta? 02.05.13, 13:33
      Ja mogę polecić Dentesteticę. Byłam tam na wybielaniu, bo moje zęby po latach palenia miały bardzo zły kolor i od dawna mi to przeszkadzało. Akurat w moim przypadku dentysta wykonywał zabieg poprzez nałożenie na zęby specjalnego żelu, a później aktywował go przez światło akceleratora. Co przyspiesza przenikanie żelu przez szkliwo do zębiny. Całość trwała jakieś 40 minut :)
    • Gość: moira Re: gdzie wybielić zęby? Dobry Dentysta? IP: *.play-internet.pl 01.05.14, 16:45
      a ja byłam w Dental Services, dobrze zrobione, efekty mi się podobają i co też dość ważne ceny mają bardzo przystępne
    • miroslawa_jaworek Re: gdzie wybielić zęby? Dobry Dentysta? 23.11.16, 11:43
      Ja polecam wizytę w Dental Park i oddanie się w profesjonalne ręce doktor Sumara. Nie dość, że naprawdę jest efekt, to atmosfera w gabinecie jest bardzo przyjemna. Widać, że wszyscy tam lubią swoją pracę i są tam z powołania - tyczy się to nawet recepcjonistek i asystentek. Moje zęby są bielutkie i szeroko się uśmiecham :) Polecam
    • marlenach380 Re: gdzie wybielić zęby? Dobry Dentysta? 02.03.17, 16:03
      ja w jednej z klinik wybielałam systemem dr martin schwarz,preparat expert 20,polecam,popytajcie czy u was jest,nie płaciłam mało,ale za jakość warto zapłacić
    • liszok008 Re: gdzie wybielić zęby? Dobry Dentysta? 15.03.19, 00:08
      Polecam Villa Dentica w Krakowie na Bronowickiej. Robiłam tam chyba wszystko prócz implantów bo na szczęście nie muszę, ale za każdym razem jestem mega zadowolona. Robiłam tam licówki a pozostałe wybielałam lampą i efekt jest naprawdę niesamowity, a przy tym ceny też mają ok
      • Gość: Nati Re: gdzie wybielić zęby? Dobry Dentysta? IP: *.play-internet.pl 29.10.21, 09:22
        Ja jestem po wybielaniu zębów metodą nakładkową. Mam wszystkie zęby bielutkie. Ta metoda wybiela nawet o kilka tonów. Daje długo trwały efekt. Na razie jestem bardzo zadowolona. A wybielałam w scandinavian clinic w Krakowie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka