donkaczka 07.05.10, 10:31 musze jeszcze potwierdzic, ze na pewno maja na stanie i ile sztuk, ale powiedzmy ze wstepnie zbieram zamowienia znalazlam w.. stanach w polonijnej ksiegarence wiecej info jak wstana i odpisza, tam jest 3 w nocy teraz Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ammbrozyjka Re: Czasami sie zwijam w kuleczke - kto chce? 07.05.10, 10:41 a ile by to kosztowało? podejrzewam, że sama ksiazka niewiele, ale podróż przez ocean? ja wstępnie jestem zainteresowana Odpowiedz Link
donkaczka Re: Czasami sie zwijam w kuleczke - kto chce? 07.05.10, 10:51 ksiazka niecale 12 dolarow wysylki nie sa szczegolnie drogie, sporo z usa sciagam, zwykla poczta pewne wyjdzie kilka dolarow za sztuke 3-5 powiedzmy ale wieczorem bede wiedziec na pewno Odpowiedz Link
ratybona Re: Czasami sie zwijam w kuleczke - kto chce? 07.05.10, 10:54 Ja tez, ale to zalezy tez od ceny. Odpowiedz Link
ap77 Re: Czasami sie zwijam w kuleczke - kto chce? 07.05.10, 11:34 a tego juz nie ma w sprzedazy? My mamy z biblioteki, ale bez szalu, choc ilustracje fajne Odpowiedz Link
donkaczka Re: Czasami sie zwijam w kuleczke - kto chce? 07.05.10, 11:45 nie ma od dawna Odpowiedz Link
lee_a Re: Czasami sie zwijam w kuleczke - kto chce? 07.05.10, 12:11 ja chcę, zapisz mnie na listę. Odpowiedz Link
toris_a Re: Czasami sie zwijam w kuleczke - kto chce? 07.05.10, 12:37 ja sie zastanawiam Ostatnio na allegro poszlo za 58 zl, ale ta cena wydawala mi sie bardzo wysoka )) Czekam na wiesci - sporo kupuje ksiazek, wiec i staram sie nie szalec cenowo przy pojedynczych ezgemplarzach Odpowiedz Link
lee_a Re: Czasami sie zwijam w kuleczke - kto chce? 10.05.10, 21:17 donka wiadomo cos? Odpowiedz Link
donkaczka Re: Czasami sie zwijam w kuleczke - kto chce? 10.05.10, 21:24 nie, mam problem z platnoscia, na email nie odpisali bede stukac tam jeszcze Odpowiedz Link
kobraluca Re: Czasami sie zwijam w kuleczke - kto chce? 11.05.10, 03:06 z ktorej ksiegarni? dasz numer? Odpowiedz Link
donkaczka Re: Czasami sie zwijam w kuleczke - kto chce? 11.05.10, 09:15 kobra, na portalu ny.pl www.ny.pl/zakupy/index.php/zakupy/index.php?o=index/opis_s/105286 mi fatalnie chodzi ich strona, jakbys sprobowala sie tam dobic jakos, byloby super, ja planuje dzwonic a potem zapominam, rano mam wiecej luzu jak tam spia Odpowiedz Link
kobraluca Re: Czasami sie zwijam w kuleczke - kto chce? 11.05.10, 15:12 masz racje strona chodzi fatalnie, probuje znalezc numer i zawiesza mi sie jesli chcesz moge zamowic Ci ta ksiazeczke, niedlugo rodzice do mnie przylatuja, mogliby Ci ja wyslac po powrocie do Polski, razem z tymi rzeczami z ebay'a, ktore u nich leza a kaske przelabys im na konto Odpowiedz Link
donkaczka Re: Czasami sie zwijam w kuleczke - kto chce? 11.05.10, 18:58 zapomnialam, rzeczywiscie jasne, ze chce ja sie dokopalam P O R T A L NY.PL ADMINISTRACJA 333 West 39th Street #904 New York, NY 10018 tel. 917 364-2001 Informacja ogólna e-mail: info@NY.PL Administrator serwerów e-mail: Admin@NY.PL Administrator kont e-mailowych e-mail: Poczta@NY.PL ale cos czuje przez skore, ze jak ta strona tak dziala to i ksiazek moze nie byc Odpowiedz Link
kobraluca Re: Czasami sie zwijam w kuleczke - kto chce? 11.05.10, 19:16 probowalam sie dodzwonic, bez powodzenia na probe wrzucilam do koszyka i nie ma wiadomosci "out of stock" wiec chyba maja te ksiazeczki zamowic Ci jedna, tak? Odpowiedz Link
kobraluca Re: Czasami sie zwijam w kuleczke - kto chce? 11.05.10, 19:32 Boszz, jak Ci sie ta ksiazeczke udalo tam znalezc? probuje przejrzec katalog ksiazek dzieciecych, nawet mi obrazki nie wskakuja, nie ma jak przeskoczyc na nastepna strone, beznadzieja Odpowiedz Link
kobraluca Re: Czasami sie zwijam w kuleczke - kto chce? 11.05.10, 20:22 "Czasem sie zwijam w kuleczke" kosztuje 11.95, jesli zamowie za 39 dolarow przesylka na terenie Stanow bedzie darmowa( bedzie na pewno, bo jeszcze cos innego dla siebie wyszperam), rodzice wezma ksiazeczki do Polski( beda u mnie we wrzesniu), zwrocicie im tylko pieniadze za ksiazke i przesylke na terenie Polski No to szybko, kto chetny? Chce dzisiaj zamowic. Odpowiedz Link
kobraluca Re: Czasami sie zwijam w kuleczke - kto chce? 11.05.10, 20:25 wlasciwie to moge ksiazki wyslac na adres Donki wczesniej, ona porozsyla do innych, wtedy koszty wysylki ze Stanow Wam dojda,ale podzielone na kilka osob beda male, szacuje,ze po 2-3 dolary na osobe Odpowiedz Link
donkaczka Re: Czasami sie zwijam w kuleczke - kto chce? 11.05.10, 20:54 kobra, wez 5 czy 7 sztuk, choc nie wiem ile maja do koszyka sie daje wrzucic, mi sie kladzie na etapie "wyslij zamowienie" strona ktora sciaga platnosc mowi ze nie moge czasowo robic zakupow na tej stronie i sie zastanawiam czy to nie jakis trup portalu w necie wisi po prostu.. Odpowiedz Link
lee_a Re: Czasami sie zwijam w kuleczke - kto chce? 11.05.10, 21:48 sprawdzał mi kolega ze Stanów - on też nie może się z nimi skontaktować. Być może to jakaś zapomniana stronka, ktora dawno nie działa Odpowiedz Link
kobraluca Re: Czasami sie zwijam w kuleczke - kto chce? 11.05.10, 21:52 tez nie moge zlozyc zamowienia, nie przyjmuje platnosci nagralam sie na sekretarke, moze ktos oddzwoni Odpowiedz Link
toris_a Re: Czasami sie zwijam w kuleczke - kto chce? 11.05.10, 21:53 to i ja sie pisze Donkaczka - umowie sie z Toba na priv co do kasy i wysylki Wielkie dzieki, no i trzymam kciuki by nie byly to pogrzebane zwloki )))) Odpowiedz Link
kobraluca Re: Czasami sie zwijam w kuleczke - kto chce? 12.05.10, 04:19 dziewczyny, chyba nic z tego nie bedzie dzwonilam z 10 razy, nagralam sie na sekretarke, wyslalam maila i zero odzewu jak klikam na Ksiazki na tym portalu to mnie przerzuca do innego sklepu, "czasami zwijam sie w kuleczke" niestety tam nie ma Odpowiedz Link