ap77 07.05.10, 20:26 Niektore! Z biblioteki, bo w sprzedazy niet! Fajne, nie za dlugie opowiadanka! Szkoda, ze ciezko zdobyc! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marvitka Re: Alez lubimy Amberki:) 07.05.10, 21:22 ja je odkryłam dopiero teraz jak zapisałyśmy się ze starszą do biblioteki. Pożyczyłyśmy Rekina Śmieszka i Gapcia na próbę. Szkoda, że tak późno bo to już ciut za proste formy dla O., już tak nie wciągają. Mam szansę odnowić z młodszym za ok. 1-1,5 roku. Bo obstawiam, że Amberki to najbardziej odpowiednie tak dla 2latków będą? Odnowię z młodszym pewnie za jakiś czas - Odpowiedz Link
ap77 Re: Alez lubimy Amberki:) 07.05.10, 23:22 mysle ze dla 2,5-3 latkow sa ok! Mlodsze moga nie "zakumac" zartow, puent itp. Odpowiedz Link
tutam2 Re: Alez lubimy Amberki:) 08.05.10, 09:32 U nas Amberki były na topie, gdy moje dziecie było w wieku 2-3 lata. Najbardziej lubiane to "Co robicie w moim łóżeczku", "Mamusia dla Koko", seria z misiem Olo, "Niutuś". To było 2 lata temu, wtedy udało mi się kupić dużo Amberków na wyprzedaży w Auchan - chyba po 4 zł! Odpowiedz Link