Dodaj do ulubionych

Mały Książę w wersji filmowej

27.07.15, 13:58
No i stało się. Dopadli i Małego Księcia. Szumu narobił film co niemiara. Choć zapowiadany dopiero na sierpień. Ale największe moje obawy wzbudziła książka. Nie dość, że filmowa opowieść, na podstawie filmu zbaczy się, z kadrami z filmu, to jeszcze klasyczny Mały Książe z tymi filmowymi ilustracjami. No i jestem rozdarta. Z jednej strony strasznie nie lubię animacji, jakichkolwiek. Jestem zwolenniczką klasyki w klasycznej formie itp. A Mały Książę? Po prostu mnie wzruszył. Muzyka i przyjaźń dziewczynki i pilota, niby płytka i oklepana ale jednak ma w sobie coś uroczego. I choć sama jestem zdziwiona na pewno obejrzę film. I pewnie po filmową książkę też sięgnę bo już po plakacie i trailerze widać, ze klatki z filmu są po prostu piękne, fajnie będzie je mieć przy sobie w domu, a jakoś nie lubię wieszania plakatów w domu wink
Obserwuj wątek
    • odczepcie_sie Re: Mały Książę w wersji filmowej 05.01.18, 09:43
      A czemu nie lubisz animacji? Skąd taka dziwna awersja?
    • chayah Re: Mały Książę w wersji filmowej 29.04.21, 08:27
      Mnie też się nie podobało. Ale i książka mnie nie wciągnęła... Ale w każdym razie książka była lepsza niż film. Byłam na tym filmie z klasą, pół klasy po pięciu minutach już spało, bo takie nudy...

Już lepiej książkę przeczytać 🙂

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka