Dodaj do ulubionych

Dalej nie przychodzą maile

23.10.15, 18:45
Że na gmailu ich nie ma to rozumiem, ale na nowej poczcie też ni widu ni słychu. Ściągnęło mi stare maile do 3 sierpnia, kilka 13-14 października i tyle. Maile reklamowe od Gazety przychodzą jak najbardziej, jakiś inny reklamowy shit też, nawet spam bywa od czasu do czasu.
Maila z prośbą o pomoc na nowapoczta@gazeta.pl napisałam. Najpierw był komunikat, że mail wysłany z powodzeniem (czy jakoś tak) a potem info zwrotne, że mail nie doszedł... Nie wiem co dalej. Pomożecie mi?

Obserwuj wątek
    • aniuta75 Re: Dalej nie przychodzą maile 28.10.15, 07:53
      Czy ktoś się w końcu zainteresuje moim przypadkiem?
      Dlaczego inne sprawy są załatwiane a moja nie?
      • bagienny Re: Dalej nie przychodzą maile 28.10.15, 10:50
        Logujesz się do poczty przez stronę czy program pocztowy?
        • aniuta75 Re: Dalej nie przychodzą maile 28.10.15, 12:04
          Przez stronę.
          • bagienny Re: Dalej nie przychodzą maile 29.10.15, 07:49
            Czy problem dalej występuje? Masz e-maile, otrzymujesz pocztę i możesz wysyłać?
            • aniuta75 Re: Dalej nie przychodzą maile 29.10.15, 09:15
              Problem dalej występuje - stare maile nie doszły, aktualne nie przychodzą (chyba, że reklamy :/), a co do wysyłania, to nawet przed chwilą na inną skrzynkę wysłałam próbnego i nie przyszło nic...
              • bagienny Re: Dalej nie przychodzą maile 29.10.15, 09:22
                Wyślij do mnie bez słów test.
                • aniuta75 Re: Dalej nie przychodzą maile 29.10.15, 09:39
                  Ok, mail do mnie doszedł dopiero teraz, czyli po ok pół godzinie.
                  No ale inne nie dochodzą...
                  • aniuta75 Re: Dalej nie przychodzą maile 29.10.15, 09:40
                    W sensie na gazetową pocztę nie przychodzą...
                    • bagienny Re: Dalej nie przychodzą maile 29.10.15, 10:24
                      Sprawdziłaś w koszu i spamie?
                      Dostałaś od kogoś informację, że nie dochodzą do Ciebie wiadomości?
                      • aniuta75 Re: Dalej nie przychodzą maile 29.10.15, 10:51
                        Nie dochodzą wiadomości z adresu info@napisy24.pl
                        • aniuta75 Re: Dalej nie przychodzą maile 29.10.15, 11:07
                          I jeszcze pytanie takie:
                          Przed zmianami zalogowanie na forum było jednoznaczne z zalogowaniem na skrzynkę. Teraz tak nie jest. Czy to kwestia jakichś ustawień, czy po prostu jeszcze o tym nie pomyśleliście? Przyznam, że było to spore ułatwienie :).

Adres info@napisy24.pl dodałam póki co do zaufanych nadawców, może to coś pomoże...
    • aniuta75 Re: Dalej nie przychodzą maile 05.11.15, 10:10
      Kiedy nastąpi powtórna migracja?
      Dostałam maila z prośbą o potwierdzenie, potwierdziłam i nic się nie dzieje. W mailu nie był wprawdzie podany żaden termin, ale myślałam, że to jakoś "na dniach" się wydarzy. Tymczasem wszystko jest tak jak było...
      • bagienny Re: Dalej nie przychodzą maile 06.11.15, 08:36
        Powinnaś już mieć pocztę na swoim koncie. Jeżeli do poniedziałku nie pojawią się brakujące e-maile prosimy o kontakt.
        • aniuta75 Re: Dalej nie przychodzą maile 09.11.15, 09:12
          Dalej bez zmian. Przychodzą reklamy, czasem wskoczy jakiś spam ale maile z info@napisy24.pl do mnie nie dochodzą...
          • bagienny Re: Dalej nie przychodzą maile 09.11.15, 09:56
            Zaloguj się do poczty. W ustawieniach poczty wybierz antyspam. Dodaj adres info@napisy24.pl w sekcji "Twoi zaufani nadawcy".
            • aniuta75 Re: Dalej nie przychodzą maile 09.11.15, 10:31
              Zrobiłam już tak jakiś czas temu a jednak nic nie przychodzi.
              Jeszcze przed samą migracją były kłopoty a maile z tego adresu czasami lądowały w spamie, cały czas zaznaczałam opcję "to nie jest spam" i czasami lądowało w odbiorczej a czasami w spamie... Nic z tego nie rozumem szczerze mówiąc, nie wiem dlaczego się tak dzieje...
              • bagienny Re: Dalej nie przychodzą maile 09.11.15, 11:21
                A z serwisu odpowiedzieli?
                • aniuta75 Re: Dalej nie przychodzą maile 09.11.15, 12:37
                  Niestety nie. Ale wątpię że byłaby to ich wina...
                  • bagienny Re: Dalej nie przychodzą maile 09.11.15, 14:53
                    Można mnożyć ewentualne problemy, ale w chwili obecnej dopóki nie dostaniemy od nich odpowiedzi czy choćby zwrotki nic więcej nie możemy zrobić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka