margot11 30.10.15, 07:40 Dzień dobry Nadal na jedno z moich kont na gazecie nie przeniesiono maili sprzed 15 października :( konto: margot11@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
margot11 Re: Nadal nie przeniesiono maili 30.10.15, 08:14 i jeszcze od rana nie można się zalogować na żadne z kont :( Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: Nadal nie przeniesiono maili 30.10.15, 15:43 Na jakie inne konta i jakie otrzymujesz komunikaty? Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: Nadal nie przeniesiono maili 30.10.15, 15:42 Sprawdź czy wiadomości nie znajdują się w innym folderze. Odpowiedz Link Zgłoś
margot11 Re: Nadal nie przeniesiono maili 30.10.15, 19:38 Już można się zalogować , ale na alcia15@gazeta.pl zostało przeniesione całe archiwum maili , a na margot11@gazeta.pl nie , mam maile tylko te co przyszły na nową już pocztę czyli od dnia 15 października Odpowiedz Link Zgłoś
margot11 Re: Nadal nie przeniesiono maili 30.10.15, 19:40 znowu taki komunikat ,,Nie udało się nawiązać bezpiecznego połączenia Połączenie z poczta.gazeta.pl zostało przerwane podczas wczytywania strony. Żądana strona nie może zostać wyświetlona, ponieważ nie udało się potwierdzić autentyczności otrzymanych danych. Należy skontaktować się z właścicielem witryny i poinformować go o tym problemie." Ciągle mam tez kłopot z logowaniem :(, raz mi loguje się , raz nie Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: Nadal nie przeniesiono maili 30.10.15, 21:03 Dzięki za informację. To także sprawdzimy. Odpowiedz Link Zgłoś
margot11 Re: Nadal nie przeniesiono maili 30.10.15, 21:59 dostałam z poczty pomoc 2 czy 3 maile ,że zostanie przeniesione archiwum i nic nie zostało przeniesione :( Ja mam tam dla siebie dużo cennych wiadomości Odpowiedz Link Zgłoś