baska123 11.11.15, 13:56 Ja blokuję typa posługującego się nickami: amityr, aketone, aktaone, aktaona i podobnymi. Niestety nie skutecznie blokowany w dalszym ciągu ma dostęp do mojego adresu i jego emaile są w mojej skrzynce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bagienny Re: Dlaczego nie działa blokada niechcianej pocz 12.11.15, 09:13 1. Możesz oznaczyć pocztę przychodzącą jako spam. 2. W ustawieniach poczty -> antyspam dodać regułę "Twoje reguły antyspamu" 3. W ustawieniach poczty -> reguły wiadomość dodać regułę i np. przenosić niechcianą pocztę do folderu spam. Odpowiedz Link Zgłoś
baska123 Re: Dlaczego nie działa blokada niechcianej pocz 12.11.15, 21:29 Dziękuję bagienny za odpowiedź. Jak napisałam, taka blokada nie jest skuteczna, bowiem ten typ przestawia literki w loginie i dalej mnie nęka. Macie dostęp do "jego" IP i wszystko co potrzebne, by mu uniemożliwić otwieranie kolejnych kont. Jakoś postaram się z tym żyć, albo zamknę Forum Emerytów i Rencistów oraz gazetową pocztę. Pozdrawiam - Barbara Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: Dlaczego nie działa blokada niechcianej pocz 13.11.15, 09:57 Z problemem forum i trollem napisz proszę na forum@agora.pl Odpowiedz Link Zgłoś
baska123 Re: Dlaczego nie działa blokada niechcianej pocz 19.11.15, 16:57 Opisałam sprawę i wysłałam na adres: nowapoczta@agora.pl Dzisiaj otrzymałam wiadomość świadczącą o podjęciu działania. Troll póki co milczy. Pozdrawiam - Barbara Odpowiedz Link Zgłoś