Dodaj do ulubionych

coś nie tak dzisiaj z pocztą

04.01.16, 13:52
Chodzi o smartfona. Dzisiaj nie mogę niczego wysłać. Ustawienia konta ok, przy poczcie wychodzącej "wymagaj zalogowania się" odptaszkowane. przy próbie zaznaczenia tej opcji i dalszej konfiguracji wyświetla mi "'nieprawidłowy login lub hasło".

Z komputera nie mogę wejść w edycję konta, wyświetla się "Przepraszamy, ale chwilowo występują problemy z dostępem do wybranej usługi. Prosimy o spróbowanie ponownie za kilka minut"
Obserwuj wątek
    • bagienny Re: coś nie tak dzisiaj z pocztą 05.01.16, 10:11
      Czy problem dalej występuje? Jeżeli tak proszę napisz na adres pomoc@agora.pl dołącz zrzut ekranu z widocznym komunikatem. widocznym paskiem adresu oraz informację z jakiego IP łączysz się z pocztą.
      • rainery Re: coś nie tak dzisiaj z pocztą 07.01.16, 12:43
        IP chyba nie ma znaczenia. Loguję się albo przez LTE, albo prze sieć wifi domową ,albo firmową i wszędzie to samo.

W poczcie na smartfonie przy próbie wysyłki wyświetla mi się komunikat "wystąpił problem z synchronizacją folderu".

Wchodząc z komputera na swoją skrzynkę poprzez przeglądarkę i dalej w ustawienia poczt,y przy próbie edycji konta wyswietla mi się "Przepraszamy, ale chwilowo występują problemy z dostępem do wybranej usługi. Prosimy o spróbowanie ponownie za kilka minut.". Tak jest już ze dwa tygodnie.

W ustawieniach poczty wychodzącej na smartfonie wpisuję poprawny imap, numer portu, rodzaj zabezpieczeń, a potem przy zaznaczeniu "wymagaj logowania", wpisuję nazwę użytkownika i hasło,. wtedy wyskakuje mi "Problem z konfiguracją konta. Nieprawidłowa nazwa użytkownika lub hasło".
        • bagienny Re: coś nie tak dzisiaj z pocztą 07.01.16, 14:54
          Proszę o wysłanie informacji o których napisałem na wskazany adres.
          • rainery Re: coś nie tak dzisiaj z pocztą 07.01.16, 16:41
            Wysłałem.

Na komputerze domowym też coś niedobrego zaczęło się dziać. Wyrzuca mi komunikat o wprowadzeniu hasła sieciowego. Wysyłam kolejnego maila z print-screenem.
            • rainery Re: coś nie tak dzisiaj z pocztą 07.01.16, 18:50
              Problem dotyczy poczty wychodzącej i serwera smtp, znalazłem świeży wątek

forum.gazeta.pl/forum/w,973,159953827,,poczta_prawdopodobnie_nie_zostanie_naprawiona.html?v=2
              zastosowałem się do instrukcji, gdy loguję się na skrzynkę ze strony internetowej poczta wychodzi, niestety z outlooka 2007 nie idzie, usunąłem i ponownei skonfigurowałem w outlooku konto, i dalej nic

widze jednak, czytając forum, że problem z smtp jest powszechny

wysłałem maila na pomoc@agora.pl ze zrzutami

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka