Dodaj do ulubionych

Problem z dostaniem się do poczty...

11.08.16, 17:49
Nie mogę wejść na pocztę... żadną ikonką, ani z linka googlowego, ciasteczka cache i historia przeglądarki czysta, antywirus pousuwał co umiał i nic, jeszcze godzinę temu się logowałam, ale nie dało się odczytać niczego co klikałam to:"Operacja została przerwana. Sprawdzamy, co może być tego przyczyną. Spróbuj ponownie za chwilę." albo "błąd połączenia"... i tak od prawie już 2 godzin.

Co robić? Administracjo pomocy, pilnie potrzebuję dostępu do swojej skrzynki.... na fb zero odpowiedzi na wiadomosci.
Obserwuj wątek
    • bagienny Re: Problem z dostaniem się do poczty... 11.08.16, 18:12
      Przekazaliśmy już do działu technicznego. Przepraszamy za utrudnienia.
      • inna57 Re: Problem z dostaniem się do poczty... 11.08.16, 18:18
        Tym razem gratuluję refleksu. Szkoda że mam tak samo. Mam nadzieję że szybko się z tym uporacie bo właśnie dostałam e-maila z kodem rabatowym który ma bardzo krótki okres przydatności do użycia.
        • marrant Re: Problem z dostaniem się do poczty... 11.08.16, 19:49
          oauth.gazeta.pl/poczta/auth - spróbuj tutaj
          • soitgoes Re: Problem z dostaniem się do poczty... 11.08.16, 19:53
            dało się wpisać hasło i login a po zatwierdzeniu pusta strona i nawet nie udaje że coś ładuje....
          • inna57 Re: Problem z dostaniem się do poczty... 11.08.16, 20:07
            Marrant, dziękuję że przejęłaś się moim (a raczej Waszym) problemem.

Ja uprzedzałam że kiedyś to się może zdarzyć i się zdarzyło. Zaczynam współczuć. Pod tym linkiem mam tak samo jak wszyscy, piękny czysty biały ekran. Świetnie się nadaje do wykonania dokładnego mycia ekranu, wyświetlacza czy co kto tam ma.

Ściągnijcie technika na cito. Branie na przeczekanie tylko pogarsza sytuację.
      • inna57 Halo Panie Bagienny!!! Jest tam kto? 11.08.16, 22:05
        Mija kolejna godzina i nic.
        Może jednak się ogarniecie z naprawą tej awarii.
        Naprawdę nie potraficie nad tym zapanować?
        Nad trollami nie, nad boothami nie, ci którzy od lat powinni mieć dożywotniego bana chociażby za groźby karalne cieszą się waszymi względami, a nawet kpią z Was że ich takimi względami obdarzacie. To wcale nie jest takie trudne wystarczy tylko chcieć.
        Tacy byliście z siebie dumni że udało Wam się pozbyć kolesia z aukcjami na jak długo? Dzień, dwa? Znów działa w najlepsze.
        Gdybym to ja była Waszym szefem już bylibyście spakowani. Ta awaria tak naprawdę trwa od dawna. I jeszcze raz panie Bagienny przypomnę pana mądrość że email może dotrzeć do odbiorcy po pięciu dniach. Tak to nawet na Kiribati nie działa poczta elektroniczna, ale co ja tam wiem. Przecież ja jestem durna stara baba której można dowolny kit wcisnąć. Prawda panie Bagienny?
    • margot11 Re: Problem z dostaniem się do poczty... 11.08.16, 18:24
      Ja mam tak samo ,,Operacja została przerwana. Sprawdzamy, co może być tego przyczyną. Spróbuj ponownie za chwilę." a na drugie konto nie mogę się zalogować bo z pierwszego jak się zalogowałam ,ale nic nie mogę przeczytać , napisać ,ani się wylogować :(
      • inna57 Re: Problem z dostaniem się do poczty... 11.08.16, 18:28
        Jest jeszcze radośniej. Teraz już nawet nie ma strony logowania jedynie czyta strona. Żeby chociaż jakiś komunikat "Przepraszamy awaria, w trakcie naprawy" a tu nic. A uprzedzaliśmy że to się tak skończy, ale trzeba się było wykazać w ramach "durnej zmiany".
    • margot11 Re: Problem z dostaniem się do poczty... 11.08.16, 18:46
      U mnie też pusta strona :(
    • marcin.walawski Re: Problem z dostaniem się do poczty... 11.08.16, 18:51
      U każdego jest pusta strona ehh :(
    • margot11 Re: Problem z dostaniem się do poczty... 11.08.16, 20:38
      Nic nie działa :(
      • inna57 Re: Problem z dostaniem się do poczty... 11.08.16, 20:57
        Nie przesadzaj. Już znowu prawie coś jest. Szkoda tylko że jest to jak lizak za szybą cukierni. Niby jest a jakby wcale nie było. Ale widać że kota popędzono, coś robią, szkoda tylko że z mizernym skutkiem.
    • karotka_kasia Re: Problem z dostaniem się do poczty... 11.08.16, 20:54
      miałam tak przez pół dnia, dopóki mnie nie olśniło i usunęłam ciasteczka- pomogło.
      • karotka_kasia Re: Problem z dostaniem się do poczty... 11.08.16, 20:56
        wejść weszłam, ale nic poza tym, ani odczytać maili, ani usunąć, nic...
        • soitgoes Re: Problem z dostaniem się do poczty... 11.08.16, 21:01
          usuwanie ciasteczek, historii, cache itd nie pomaga niestety
          • soitgoes Re: Problem z dostaniem się do poczty... 11.08.16, 21:02
            w innym wątku jest informacja sprzed ok 30min że jest awaria...
        • inna57 Re: Problem z dostaniem się do poczty... 11.08.16, 21:05
          Czyszczenie ciasteczek w poczcie gazety to jest wyłącznie wytrych używany na odczepne przez Bagiennego i Marrant. Pomaga tak samo jak umarłemu kadzidło. I tak cudem jest że ktokolwiek został na dyżurze zwykle po 16-ej jedynie wiatr tu hula.
          • marcin.walawski Re: Problem z dostaniem się do poczty... 11.08.16, 21:14
            Pewnie dziś juz nie ma co sie spodziewac ze poczta bedzie dzialac :/
            • dorotha2 Re: Problem z dostaniem się do poczty... 11.08.16, 22:12
              ludzie zlitujcie się i usuńcie w końcu te awarię, ile można ?
              • gra_a Re: Problem z dostaniem się do poczty... 11.08.16, 22:54
                u mnie też nie działa !!!! klęska
    • inna57 I co można? 11.08.16, 23:28
      Można naprawić pocztę w dniu awarii? Można, wystarczy tylko trochę Wam kota popędzić. Ale wynik ponad 5 godzin na naprawę poczty elektronicznej zachwycający nie jest. Następnym razem postarajcie się to zrobić w trzy godziny. Tym razem Wam się upiekło, zdążyłam, ale następnym razem (że taki będzie nie wątpię) może Wam się nie udać.

A listonosz nadal bez roweru. Dobrze że przynajmniej listy zagraniczne stara się dostarczyć na czas. Może to jakiś filatelista? Może liczy na to że znaczki dostanie? No to się biedaczek przeliczy. I co wtedy jak się dowie? Zagranicznych też nie będzie dostarczał na czas z powodu braku roweru. Skoro miejscowy może dostarczyć nawet po pięciu dniach to taki zagraniczny to ho, ho nawet ze dwa tygodnie może mu się zejść.
      • soitgoes Re: I co można? 11.08.16, 23:35
        ale co można? mi nadal nic nie działa...
    • medard Re: Problem z dostaniem się do poczty... 12.08.16, 07:28
      U mnie też od wczoraj nie działa na kompie,po raz kolejny w ostatnich kilku tygodniach ,niestety :(
      • marcin.walawski Re: Problem z dostaniem się do poczty... 12.08.16, 07:55
        I nadal wielka dupa :/ nic nie działa :/
      • olikkk Re: Problem z dostaniem się do poczty... 12.08.16, 07:57
        U mnie również nadal nie działa :-(
        • alcia15 Re: Problem z dostaniem się do poczty... 12.08.16, 07:59
          Tak jak u mnie, ani pierwsze ,ani drugie konto nie działa , wejść niby można (raz bo za chwile biała karta) ,ale żadna operacja nie przechodzi :(, a mi jest potrzebne konto na już :(
        • olikkk Re: Problem z dostaniem się do poczty... 12.08.16, 08:12
          Po usunięciu historii i ciasteczek, poczta się otwarła :-)
          • marcin.walawski Re: Problem z dostaniem się do poczty... 12.08.16, 08:15
            Tak, ale nic poza tym :/ Pozniej nie mozna sie z niej wylogowac, nic usunac, napisac maila, odczytac, usuniecie ciasteczek de fakto nic nie daje :(
    • bagienny Re: Problem z dostaniem się do poczty... 12.08.16, 10:34
      Awaria została usunięta. Czyszczenie cache i ciasteczek nie jest konieczne, jednak jeżeli po wejściu na adres poczta.gazeta.pl pojawi się biała strona lub po zalogowaniu nie będzie można wykonać żadnej operacji - zalecamy usunięcie cache wraz z ciasteczkami.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka