Dodaj do ulubionych

"Usługa chwilowo niedostępna"

12.01.18, 15:46
Tak jakoś od roku, tak średnio dwa razy w tygodniu, się takie coś wyświetla w ramach logowania ; o takie:-"Usługa chwilowo niedostępna";
było tak,że jak na Mozilli tak"się robiło" , to leciałam na Chrome, i tam problemów żadnych nie było;
a dzisiaj nawet Chrome nie dało rady, i też już niedostępne[przed południem działało];
proszę tylko nie doradzać wyczyszczenia ciasteczek, tortów czy innych faworków, bo to nie działa, nie w tym problem leży...

Obserwuj wątek
    • bagienny Re: "Usługa chwilowo niedostępna" 12.01.18, 15:51
      Czy aktualnie występuje problem? Z naszych danych wynika, że zalogowałaś się do poczty.
      • dagny14 Re: "Usługa chwilowo niedostępna" 12.01.18, 19:24
        Tak, akurat w tzw."międzyczasie" udało mi się zalogować, ale tak jakoś od 8-ej do 15-tej na Mozilli nie dało rady, jedynie na Chrome poczta działała , a nawet tam po 15-tej ten sam komunikat zobaczyłam[chociaż faktycznie tylko przez chwilę mnie straszył ];
        coś za często to się zdarza, no i nie z jednego komputera tę pocztę odbieram, tak więc te ciastka, ciasteczka itp.itd. chyba nie są powodem...]
      • wioletta-p Re: "Usługa chwilowo niedostępna" 15.01.18, 08:35
        Ja mam ten sam problem.
        • wioletta-p Re: "Usługa chwilowo niedostępna" 15.01.18, 08:36
          Od ponad tygodnia nie mogę zalogować się na pocztę.
          • Gość: buzka000 Re: "Usługa chwilowo niedostępna" IP: *.246.68.86.skyware.pl 15.01.18, 08:57
            ja mam tak samo !
          • bagienny Re: "Usługa chwilowo niedostępna" 15.01.18, 13:10
            Przed zalogowaniem proszę usunąć ciasteczka oraz pamięć podręczną w przeglądarce.
            Jeżeli problem się powtórzy prosimy o kontakt pomoc@agora.pl i nie czekać ;]
            Przepraszamy za utrudnienia.
    • Gość: buzka000 Re: "Usługa chwilowo niedostępna" IP: *.246.68.86.skyware.pl 15.01.18, 08:37
      Usługa chwilowo niedostępna.
      Pracujemy nad rozwiązaniem problemu.

Przepraszamy za utrudnienia.

czy to długo potrwa ??
      • bagienny Re: "Usługa chwilowo niedostępna" 15.01.18, 13:12
        Prosimy o skontaktowanie z naszym działem pomocy pomoc@agora.pl
        • Gość: buzka000 Re: "Usługa chwilowo niedostępna" IP: *.246.68.86.skyware.pl 15.01.18, 14:27
          wylałem meila przed godziną 11 i cisza !
          • bagienny Re: "Usługa chwilowo niedostępna" 15.01.18, 15:32
            Zgłoszenia są realizowane w kolejności ich wpływania. Wkrótce otrzymasz odpowiedź.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka