maria88 13.04.18, 22:14 Poczta nie działa od kilku godzin u mnie a muszę z niej skorzystać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
88karol88 Re: Jak długo tak bedzie? 13.04.18, 22:37 U mnie to samo i po wpisaniu loginu i hasła wyskakuje od razu - Proxy Error The proxy server received an invalid response from an upstream server. Poczta Wp działa normalnie i gmail. Odpowiedz Link Zgłoś
monika.sch Re: Jak długo tak bedzie? 13.04.18, 23:11 U mnie też. I mnie zdenerwowało, bo myślałam że to coś poważniejszego, kombinuje i główkuję a tu po prostu awaria. Napisaliby chociaż coś , komunikat , cokolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: Jak długo tak bedzie? 16.04.18, 10:53 Usunęliśmy problem z dostępem. Naprawiamy, ale w najbliższym czasie mogą jeszcze wystąpić problemy. Przepraszamy za utrudniania. Odpowiedz Link Zgłoś
maria88 Re: Jak długo tak bedzie? 18.04.18, 16:43 Znowu nie mozna korzystać z poczty - napis usługa nie dostępna. Chyba czas zmienić skrzynkę. Odpowiedz Link Zgłoś
projektfs_g.pl Re: Jak długo tak bedzie? 18.04.18, 16:47 Mamy dzisiaj 18-go kwietnia. Wczoraj mogłem otworzyć pocztę, a dziś nie. Czy to znaczy że problem się ponowił, czy to problem wędrujący po kontach ? Odpowiedz Link Zgłoś
88karol88 Re: Jak długo tak bedzie? 19.04.18, 00:18 Wczoraj dobrze mi działała a teraz się zalogowałem i znów to samo. Proxy Error The proxy server received an invalid response from an upstream server. Odpowiedz Link Zgłoś
maria88 Re: Jak długo tak bedzie? 19.04.18, 11:03 Rano było okey a tera znowu j.w. Naprawdę ,muszą tam powymieniać swoich fachowców. Tak nie może być. Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: Jak długo tak bedzie? 19.04.18, 12:06 Prosimy o podanie nazw kont na adres pomoc@agora.pl lub zadzwonić (42) 631 60 90. Odpowiedz Link Zgłoś
michkord Re: Jak długo tak bedzie? 19.04.18, 14:45 Proxy Error The proxy server received an invalid response from an upstream server. The proxy server could not handle the request GET /poczta/oauth/authorize. Reason: Error reading from remote server taki komunikat dostaje od kilku dni na kilku kontach które posiadam. Co wy do jasnej nędzy robicie z tą pocztą?? Odpowiedz Link Zgłoś
starylas Re: Jak długo tak bedzie? 19.04.18, 20:32 Nie mogę się zalogować!!!!! Pojawia się komunikat :Wystąpił problem z połączeniem do serwera autentykacji, prosimy spróbować ponownie za chwilę. "A potrzebuję szybko nadać maila!!!!POMOCY!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pi.asia Re: Jak długo tak bedzie? 19.04.18, 20:40 U mnie się pojawia "Usługa chwilowo niedostępna" Odpowiedz Link Zgłoś
emwi Re: Jak długo tak bedzie? 19.04.18, 22:20 Czy dziś będzie naprawiona poczta? Odpowiedz Link Zgłoś
starylas Re: Jak długo tak bedzie? 19.04.18, 22:44 Właśnie nie mogę nadać sprawozdania z laborki na PG. Mam termin do końca dnia!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś