Dodaj do ulubionych

Poczta przestała działać pod FF

29.10.19, 16:57
Poczta przestała działać pod Firefoksem ("usługa chwilowo niedostępna"). Czyszczenie historii i ciasteczek pomaga tylko na jeden dzień. Dział pomocy wszystko, co potrafi zrobić, to zaproponować korzystanie z innej przeglądarki. Nosz kurcze blade...
Obserwuj wątek
    • bagienny Re: Poczta przestała działać pod FF 30.10.19, 14:05
      Sugerowałbym zaktualizować przeglądarkę lub odinstalować i zainstalować ponownie. Jeżeli w innych przeglądarkach działa poprawnie a w firefox nie - to błąd (w tym przypadku) jest po stronie przeglądarki.
      Jeżeli zdecydujesz się odinstalować i ponownie zainstalować, sprawdź przeglądarkę z zainstalowanymi dodatkami (wyłącz/zaktualizuj/odinstaluj).
      Dodatkowo firefox ma tę przypadłość, że potrafi wyświetlać z cache'u stronę nawet przy próbie odświeżenia F5 lub CTRL+F5.
      • mmoni Re: Poczta przestała działać pod FF 02.11.19, 11:49
        Samo się naprawiło bez reinstalki. Nie wiem, czy to zasługa administracji poczty, czy update'u Firefoksa do 70.0.1.
        • bagienny Re: Poczta przestała działać pod FF 03.11.19, 08:47
          Przy aktualizacji jest odświeżany cache i weryfikowane ustawienia :D
    • info-omega Re: Poczta przestała działać pod FF 25.11.19, 10:14
      u mnie jest to ciągle....non stop blokowany jest dostęp do poczty
      • bagienny Re: Poczta przestała działać pod FF 25.11.19, 14:15
        Proszę skontaktować się z naszym działem pomocy pomoc@agora.pl lub telefonicznie (42) 631 60 90 (opłata za zwykłe połączenie telefoniczne, zgodnie z planem taryfowym dostawcy usług telekomunikacyjnych Użytkownika).
        • mmoni Re: Poczta przestała działać pod FF 26.11.19, 15:04
          Chyba wiem, o co chodzi. Pocztę blokują dodatki blokujące reklamy, tak miałam z uBlock, tak mam teraz z AdBlock Ultimate. Przy czym nie pomaga kliknięcie "disable on this site", dodatek musi być całkowicie wyłączony w menu rozszerzeń i dopiero wtedy poczta chodzi jak trzeba.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka