antoszek11 14.08.21, 08:12 Tak jak w temacie jestem ciekaw czy kiedys kur** ktoś coś z tym zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a_usher Re: Konto czasowo niedostępne od 5 lat lub lepiej 15.08.21, 15:35 Masz na myśli konto niedostępne od końca 2015 roku? Jesienią 2015 r. poczta gazeta.pl została przeniesiona z serwerów Google na serwery Onetu. Użytkownicy mieli potwierdzić chęć przeniesienia konta. Jeśli tego nie zrobiłeś, to konto pozostanie niedostępne. Gdybyś podał więcej szczegółów, może ktoś mógłby coś zrobić, ale z biadolenia nic nie wynika. Odpowiedz Link Zgłoś
antoszek11 Re: Konto czasowo niedostępne od 5 lat lub lepiej 16.08.21, 13:59 Czyli już nie da rady odblokować konta? Bo raczej nic nie zatwierdzałem od kiedy nie mogłem się zalogować. a ten problem już pare lat mam, zawsze myślałem że wbijam na godziny nie wiem konserwacji poczty czy coś. Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: Konto czasowo niedostępne od 5 lat lub lepiej 16.08.21, 14:17 a_usher jest zwykłym użytkownikiem, nie pracuje w administracji. Sprecyzuj problem. Odpowiedz Link Zgłoś
a_usher Re: Konto czasowo niedostępne od 5 lat lub lepiej 17.08.21, 02:34 Nigdy nie twierdziłem, że tu jestem kimś więcej niż użytkownikiem. Z tego względu przecież nie odesłałem do żadnej konkretnej osoby, wyraziłem tylko przypuszczenie, że "może ktoś mógłby coś zrobić". To jednak nie znaczy, że nigdy i nigdzie nie zajmowałem się administracją systemów komputerowych ani że moje uwagi nie mają uzasadnienia. Nie wysyłaj zatem pozwów za podziękę - ani teraz, ani kiedy znowu pojawi się coś w stylu spamu na ankieta@gazeta.pl. "Sprecyzuj problem" należy do najgłupszych zachęt od stworzenia świata. Niektórzy twierdzą, że za to Kain zabił Abla. Jeśli chcesz naprawdę pomóc, zadaj pytania pomocnicze lepsze od podpowiedzi użytkownika. Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: Konto czasowo niedostępne od 5 lat lub lepiej 17.08.21, 11:00 Jeżeli Ci się nudzi, na tym forum jest sporo interesujących wątków. Szczerze polecam forum.gazeta.pl/forum/0,0.html Odpowiedz Link Zgłoś
a_usher Re: Konto czasowo niedostępne od 5 lat lub lepiej 19.08.21, 15:20 O rety, to ja jestem moderatorem?! Nie zauważyłem, żeby mi się kolor zmienił. Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: Konto czasowo niedostępne od 5 lat lub lepiej 19.08.21, 17:56 Wyobraź sobie, że są osoby, które korzystają z forum pomocowego i nie widzą różnicy. I co jakiś czas dostajemy skargi na takiego moderatora "bez koloru". Odpowiedz Link Zgłoś
a_usher Re: Konto czasowo niedostępne od 5 lat lub lepiej 19.08.21, 21:44 No i co w związku z tym? Nadal nie domyślasz się, dlaczego nie widzą różnicy? A może mam edukować innych moderatorów, którzy też nie widzą różnicy? Sprecyzuj problem ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: Konto czasowo niedostępne od 5 lat lub lepiej 20.08.21, 09:48 Przestań trollować. Odpowiedz Link Zgłoś
a_usher Re: Konto czasowo niedostępne od 5 lat lub lepiej 24.08.21, 22:03 O, pan lamoderator się zdenerwował. groups.google.com/g/pl.rec.gry.komputerowe/c/09KF9LgrRW0/m/zSxutlfNalkJ Przeczytaj i sprecyzuj problem. Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: Konto czasowo niedostępne od 5 lat lub lepiej 16.08.21, 11:46 Sprecyzuj problem. I postaraj się pohamować z "przecinkami". Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rajdam Re: Konto czasowo niedostępne od 5 lat lub lepiej IP: *.dynamic.chello.pl 27.09.21, 22:05 Brak możliwości zalogowania na maila!!! Mail na pomoc@agora poszedł! Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: Konto czasowo niedostępne od 5 lat lub lepiej 28.09.21, 11:34 Twoje zgłoszenie jest w trakcie realizacji. Proszę cierpliwie czekać na odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś