Dodaj do ulubionych

Konto czasowo niedostępne od 5 lat lub lepiej

14.08.21, 08:12
Tak jak w temacie jestem ciekaw czy kiedys kur** ktoś coś z tym zrobi.
Obserwuj wątek
    • a_usher Re: Konto czasowo niedostępne od 5 lat lub lepiej 15.08.21, 15:35
      Masz na myśli konto niedostępne od końca 2015 roku?
      Jesienią 2015 r. poczta gazeta.pl została przeniesiona z serwerów Google na serwery Onetu. Użytkownicy mieli potwierdzić chęć przeniesienia konta. Jeśli tego nie zrobiłeś, to konto pozostanie niedostępne.

Gdybyś podał więcej szczegółów, może ktoś mógłby coś zrobić, ale z biadolenia nic nie wynika.
      • antoszek11 Re: Konto czasowo niedostępne od 5 lat lub lepiej 16.08.21, 13:59
        Czyli już nie da rady odblokować konta? Bo raczej nic nie zatwierdzałem od kiedy nie mogłem się zalogować. a ten problem już pare lat mam, zawsze myślałem że wbijam na godziny nie wiem konserwacji poczty czy coś.
        • bagienny Re: Konto czasowo niedostępne od 5 lat lub lepiej 16.08.21, 14:17
          a_usher jest zwykłym użytkownikiem, nie pracuje w administracji. Sprecyzuj problem.
          • a_usher Re: Konto czasowo niedostępne od 5 lat lub lepiej 17.08.21, 02:34
            Nigdy nie twierdziłem, że tu jestem kimś więcej niż użytkownikiem. Z tego względu przecież nie odesłałem do żadnej konkretnej osoby, wyraziłem tylko przypuszczenie, że "może ktoś mógłby coś zrobić".

To jednak nie znaczy, że nigdy i nigdzie nie zajmowałem się administracją systemów komputerowych ani że moje uwagi nie mają uzasadnienia. Nie wysyłaj zatem pozwów za podziękę - ani teraz, ani kiedy znowu pojawi się coś w stylu spamu na ankieta@gazeta.pl.

"Sprecyzuj problem" należy do najgłupszych zachęt od stworzenia świata. Niektórzy twierdzą, że za to Kain zabił Abla. Jeśli chcesz naprawdę pomóc, zadaj pytania pomocnicze lepsze od podpowiedzi użytkownika.
            • bagienny Re: Konto czasowo niedostępne od 5 lat lub lepiej 17.08.21, 11:00
              Jeżeli Ci się nudzi, na tym forum jest sporo interesujących wątków. Szczerze polecam forum.gazeta.pl/forum/0,0.html
              • a_usher Re: Konto czasowo niedostępne od 5 lat lub lepiej 19.08.21, 15:20
                O rety, to ja jestem moderatorem?! Nie zauważyłem, żeby mi się kolor zmienił.
                • bagienny Re: Konto czasowo niedostępne od 5 lat lub lepiej 19.08.21, 17:56
                  Wyobraź sobie, że są osoby, które korzystają z forum pomocowego i nie widzą różnicy. I co jakiś czas dostajemy skargi na takiego moderatora "bez koloru".
                  • a_usher Re: Konto czasowo niedostępne od 5 lat lub lepiej 19.08.21, 21:44
                    No i co w związku z tym?
                    Nadal nie domyślasz się, dlaczego nie widzą różnicy?
                    A może mam edukować innych moderatorów, którzy też nie widzą różnicy?

Sprecyzuj problem ;-P
                    • bagienny Re: Konto czasowo niedostępne od 5 lat lub lepiej 20.08.21, 09:48
                      Przestań trollować.
                      • a_usher Re: Konto czasowo niedostępne od 5 lat lub lepiej 24.08.21, 22:03
                        O, pan lamoderator się zdenerwował.
                        groups.google.com/g/pl.rec.gry.komputerowe/c/09KF9LgrRW0/m/zSxutlfNalkJ
                        Przeczytaj i sprecyzuj problem.
    • bagienny Re: Konto czasowo niedostępne od 5 lat lub lepiej 16.08.21, 11:46
      Sprecyzuj problem. I postaraj się pohamować z "przecinkami".
    • Gość: rajdam Re: Konto czasowo niedostępne od 5 lat lub lepiej IP: *.dynamic.chello.pl 27.09.21, 22:05
      Brak możliwości zalogowania na maila!!! Mail na pomoc@agora poszedł!
      • bagienny Re: Konto czasowo niedostępne od 5 lat lub lepiej 28.09.21, 11:34
        Twoje zgłoszenie jest w trakcie realizacji. Proszę cierpliwie czekać na odpowiedź.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka