Dodaj do ulubionych

Od 2 dni : Twoje konto jest czasowo niedostępne.

01.10.22, 08:32
Witam,
Od dwóch dni przy logowaniu na pocztę mam komunikat:
Twoje konto jest czasowo niedostępne. Przepraszamy za utrudnienia. Plus rada o skasowaniu cookies i odliczanie czasu od 60 do 0 do następnego logowania.

Zgodnie z radą, wyczyściłem pliki cookie i nie pomaga. Dzisiaj widziałem tez dodatkowy komunikat "wymagana captcha".
Te problem występuje z 2 przeglądarek na komputerze domowym.
To samo jest w pracy przy logowaniu z Mozilli. Natomiast przy logowaniu z Microsoft Edge - za pierwszym razem udało się wejść na pocztę. Ale kolejne próby już kończyły się w opisany wyżej sposób.

O co chodzi?

Obserwuj wątek
    • dagny14 Re: Od 2 dni : Twoje konto jest czasowo niedostęp 01.10.22, 11:36
      U mnie od wczoraj to samo;
    • aqua48 Re: Od 2 dni : Twoje konto jest czasowo niedostęp 02.10.22, 19:25
      Mam identycznie jak wyżej. Kiedy będzie odblokowana poczta?
    • pigling Re: Od 2 dni : Twoje konto jest czasowo niedostęp 03.10.22, 14:25
      U mnie to samo, w weekend raz udało mi się zalogować z komputera przez przeglądarkę

Co ciekawe, dostęp do poczty działa mi przez Outlooka - z telefonu, ale nie jest to zbyt wygodne
    • bagienny Re: Od 2 dni : Twoje konto jest czasowo niedostęp 03.10.22, 15:04
      Problem został rozwiązany. W razie pojawienia się problemu przy pierwszym logowaniu, należy usunąć pamięć podręczną i ciasteczka.
      • ben8 Re: Od 2 dni : Twoje konto jest czasowo niedostęp 18.02.23, 13:07
        Wyczyszczenie pamięci i ciasteczek nic nie daje.
        • bagienny Re: Od 2 dni : Twoje konto jest czasowo niedostęp 20.02.23, 11:10
          Skontaktuj się z działem pomocy pomoc@agora.pl lub telefonicznie (42) 631 60 90.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka