Dodaj do ulubionych

Serwery wysyłania nie działają!

03.03.23, 16:47
Spędziłem kilka godzin usłując coś wysłać z lokalnych klientów pocztowych z konta gazeta.pl. Jak się ma dużo szczęścia poczta wychodzi raz na dobę. Zainwestowałem w konto, używając adresu przez lata. Płacę prenumeratę za Gazetę przez lata a wzamian dostaję taki gniot! Ani smtp.gazeta.pl, ani mx.poczta.gazeta.pl nie działają, niezależnie od ustawień, tylko otrzymywanie poczty na imap.gazeta.pl.
Obserwuj wątek
    • bagienny Re: Serwery wysyłania nie działają! 03.03.23, 17:07
      Informuję, że serwis Gazeta.pl jest bezpłatny.
      W sprawie aplikacji pocztowej skontaktuj się z działem pomocy pomoc@agora.pl lub telefonicznie (42) 631 60 90.
      • u_i Re: Serwery wysyłania nie działają! 03.03.23, 17:39
        Tak, wiem że sama poczta jest bezpłatna, ale moja opłata za prenumeratę Gazety wspiera, jak sobie wyobrażam, cały wysiłek, włączając ten portal. Można by oczekiwać, że powiadomienia od poszczególnych użytkowników są potrzebne, żeby wykryć drobne dysfunkcje systemowe, a nie rozległą dysfunkcję serwerów,. Tym niemniej, zastosowałem się do porady i napisałem do pomocy.
        • bagienny Re: Serwery wysyłania nie działają! 03.03.23, 18:00
          Informuję, że Gazeta.pl nie ma płatnej prenumeraty. Odpowiedź otrzymasz najszybciej jak to jest możliwe.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka