livia25
01.06.11, 10:01
tak sobie czytam juz ktorys z watkow powstalych przy okazji wyjscia nowych testow, jak i wyzszosci fotelikow RWF nad FWF i nasunely mi sie pewne przemyslenia badz tez spostrzezenia
Nie wiem jaka byla dokladnie idea zalozenia forum, ale zakladam ze taka zeby pomoc tym ktorzy nie maja duzej wiedzy wybrac najlepiej jak sie da w gaszczu niejasnych informacji i niekiedy niekompetentnych porad w sklepach, gdzie sie poleca jeden model bo tylko o nim sie slyszalo i nie wazne do jakiego samochodu

pewnie tez idea bylo wymiana informacji miedzy tymi co wiedza lepiej

ale do czego zmierzam zeby nie bylo ze zamierzam krytykowac
nasunela mi sie pewna mysl ze brakuje na forum jednej waznej rzeczy, mianowicie podstawowego pakietu z ktorym kazdy wchodzacy powinnien sie zapoznac zeby umiejetnie poruszac sie po forum jak i umiejetnie zadawac pytania, zeby uzyskac jak najlepsza informacje zwrotna
wiekszosc nowych osob nie wie ze musi podac parametry samochodu jak i parametry dziecka i ze to wazne
wiekszosc nigdy nie slyszalo o fotelikach RWF dla dzieci powyzej roku i stad mnostwo pytan o foteliki FWF gdzie nie ma zadnej informacji w danym watku ze rodzic ma rowniez wybor fotela RWF
forum jest swietne ale jezeli rodzic wie bardzo malo to trudno mu sie bedzie odnalezc w gaszczu watkow i roznych opinii i znalezc dla siebie rozwiazanie
moze sie wtracam miedzy wodke a zakaske i zarowno Ojciec zalozyciel jak i inni radzacy maja malo czasu ale taki pakiecik pewnie bardzo by pomogl wszystkim szukajacym najlepszego dla ich dziecka fotelika i zanim zadadza pytanie na forum beda mieli podstawowa wiedze i wasze odpowiedzi bede duzo bardziej zrozumiale
a mowie to z pozycji osoby ktora o fotelach nie wiedziala nic, jak pierwszy raz zajrzala na forum i wszystko bylo skomplikowane
jeszcze przydaly by sie linki do roznych stron z testami( niemieckimi, szwedzkimi, norweskimi, hiszpanskimi itp) ale to tylko moje sugestie