Dodaj do ulubionych

Nowy sklep Familo wasze opinie

04.02.14, 23:12
Nowatorski projekt oszczędzania i zarabiania.
Społeczności Konsumenckiej Familo ,(art.spożywcze ,chemia gospodarcza ,zdrowa żywność i wiele innych )
gdzie jest możliwość uzyskania bardzo dużych
rabatów i nie tylko.Proszę sprawdź ceny i daj mi znać ,co o tym sądzisz?
Chętnie odpowiem Ci na wszelkie pytania.Link dostrony www.familo.com/r/dar771-2

Jesteśmy wielotysięczną grupą osób, która część swoich zakupów dokonuje
w sklepie Familo (art. spożywcze, chemia gospodarcza i osobista,zdrowa żywność i wiele innych ).

Dzięki unikalnemu podziałowi zysków otrzymujemy rabaty,które pozwalają nam kupować coraz taniej.
Proszę sprawdź ceny i daj mi znać ,co o tym sądzisz?

Pozdrawiam serdecznie
Dariusz Ciesielski.
darko-77@wp.pl
Link dostrony www.familo.com/r/dar771-2
Obserwuj wątek
    • etnavoo Re: Nowy sklep Familo wasze opinie 15.03.14, 16:19
      Bardzo nowatorski system .

Zrobić sklep internetowy z art. spożywczymi , chemię gosp. itp .

umieścić informację na forach i czekać aż rzesza naiwnych ludzi złapie się na wędkę. Potem Ci naiwniacy wciągnięci w rabaty 10% ściągają następnych naiwniaków.

Sklep nie traci na reklamy ( reklamę załatwiają im naiwniacy) , dostaje standardowe rabaty przy zakupie hurtowej, nie opłacają sklepów stacjonarnych, a naiwny kowalski cieszy się że dostanie 10% zniżki na jeden produkt .
      • dar771f Re: Nowy sklep Familo wasze opinie 15.03.14, 21:27
        Niedokładnie zapoznałeś się z tematem nawet przyjmując , że to 10% rabatu to według Ciebie dostając rabat w tej wysokości jest się naiwniakiem ciekawe rozumowanie :).Te 10% dostajesz od osób które zrobią zakupy z twojego polecenia liczba tych osób może być bardzo duża bez ograniczeń(tak to wygląda w skrócie) .Ja osobiście dostaję 90% rabatu na całość zakupów możesz to zobaczyć na moim profilu Gazety w zdjęciach.Rabat ten wynika z poleconych osób , które robią zakupy i z systemu liniowego "Akademia Familo" zdjęcie wypłat z tego systemu na moim profilu.Piszesz "Sklep nie traci na reklamy "dokładnie na tym to polega ,że to ludzie są reklamą jak również to ,że nie opłacają sklepów stacjonarnych z tego wynikają rabaty dla uczestników Familo.Ludzie dostają część marży za wykonaną pracę.Dzięki że zainteresowałeś się tematem zachęcam Cię do dokładniejszego zapoznania się z tematem ten link jest do prezentacji www.youtube.com/watch?v=08uw_qGzPPs
        Jak będziesz miał jakieś trudne pytania dotyczące Familo to chętnie odpowiem.
        Pozdrawiam.
      • Gość: ryku Re: Nowy sklep Familo wasze opinie IP: *.30.237.24.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.03.14, 02:34
        Jaki ty ku... jesteś głupi
        • dar771f Re: Nowy sklep Familo wasze opinie 19.03.14, 10:47
          Dlaczego tak myślisz ?
    • Gość: mama_kamila Re: Nowy sklep Familo wasze opinie IP: *.oswiecim.vectranet.pl 20.03.14, 12:52
      Ja ostatno kupiłam dla swojego kamilka w tym sklepie body dziecięce do zawoii doszła przesyła na drugi dzień. Jak coś to polecam.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka