Dodaj do ulubionych

Ubezpieczenie pojazdu taniej- listopad/grudzień!

26.11.10, 16:57

Aktualna promocja na ubezpieczenia komunikacyjne AXA Direct :
Wszystkie aktualne promocje AXA DIRECT

Przy okazji sprawdź, ile możesz zaoszczędzić powołując się na numer polisy znajomego.
Wystarczy, że wejdziesz na stronę, gdzie można wypełnić formularz
I w odpowiednim polu podasz mój numer:

♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣

BA2156606/01

♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣

Powołując się na moją polisę otrzymasz:
1) 30 zł w przypadku zawarcia Umowy Ubezpieczenia w Pakiecie OC albo tylko w zakresie Pakietu AC,
2) 80 zł w przypadku zawarcia Umowy Ubezpieczenia w Pakiecie Pełnym, Pakiecie dla Kobiet, Pakiecie Pełnym Motocykl.

W formularzu, w miejscu gdzie znajdują się Dane końcowe
wybierz opcję:
*Czy chcesz powołać się na numer polisy znajomego w ramach programu "Poleć AXA Direct znajomym"?* TAK
bądź:
- zadzwoń: 19522 - bezpłatna infolinia

Dzwoniąc ważne jest abyś także podał, że chcesz się powołać na nr polisy znajomego BA2156606/01 bo tylko wtedy dostaniesz zniżkę.
Regulamin Programu „Poleć AXA DIRECT znajomym”
    • pimpek_2008 Re: Ubezpieczenie pojazdu taniej- listopad/grudzi 27.11.10, 13:16
      AXA jest niezla, choć miewają bałagań z papierach... ale to w sumie każda firma więc różnie bywa...ale ubezpieczenie OC i AC mają ciekawe i konkurencyjne, ja natomiast popieram jeszcze kalkulator OC i kalkulator AC dla różnych firm można sobie porównać wysokość składek...

• romann31 Re: Ubezpieczenie pojazdu taniej- listopad/grudzi 26.02.12, 12:37
      nieaktualne
    • romann31 Re: Ubezpieczenie pojazdu taniej- listopad/grudzi 27.03.12, 07:49
      nowy kod 3639905
    • ubezpieczeniamax Re: Ubezpieczenie pojazdu najtaniej 04.11.13, 13:04
      najtańsze oc/ac - proponuję wysłać e-mail z danymi samochodu do ubezpieczenia. Moja firma korzysta z oferty wszystkich praktycznie towarzystw ubezpieczeniowych (jestem multiagentem z wieloletnim doświadczeniem) i możemy zaproponować naprawdę korzystną stawkę
      mój e-mail: ubezpieczeniamax@gazeta.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka